Ще може да се прави десен завой на червено? Не няма да може!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Ще може да се прави десен завой на червено? Не няма да м

Мнениеот инжектопляктор » Сря 08 апр 2015 15:18

myrshavija написа:...

Аз бях. Аз видях. Аз се возих. :stumm :eek Не искам да повторя. :thumb_down Сега ги смениха автобусите уж малко. Иначе просто давам действителни примери, с които да си подкрепя думите. Като видя машрутка на всеки 2.5 минути до всяка една дестинация, която машрутка да е климатик, само седящи места, заклевам се, че ще взема туба бензин, клечка кибрит и сам ще си запаля колата.
И не, не съм и пишман патриот. Когато има проблеми си ги казвам. Много неща не са ни в ред и ни вкарват ежедневно в абсурди и парадокси.

Последна промяна от инжектопляктор на Сря 08 апр 2015 15:20, променено общо 1 път.

virus_2005
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот virus_2005 » Сря 08 апр 2015 15:20

инжектопляктор написа:Колата съм си я взел да ходя до А до Б. Ако исках да вървя 100, 200 или 1000 метра, щях да тръгна пеша или да се кача в автобуса. И не, не запушвам гаражи. Много рядко съм спирал в градинка или в част от нея, понеже нямаше къде да натоваря или разтоваря багаж. Не може ти нещо 50-100кг да го мъкнеш 200 метра, за да се правиш на културен.

Това е поредното плоско оправдание!
То е близко до акъла, като имаш да разтоварваш го правиш в близост до входа и освобождаваш, като паркираш на тротоар е по вероятно да ти се случи нещо на колата, що за логика само.

Никой не е длъжен да ви осигурява паркоместа...

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Сря 08 апр 2015 15:23

virus_2005 написа:Никой не е длъжен да ви осигурява паркоместа...

Да, никой не е длъжен да прави и пътищата. Никой не е длъжен да пуска автобуси и за това такива няма на много места. Никой не е длъжен да си плаща на работниците - няма кой да го принуди непосредствено, никой не е длъжен да осигурява финансиране на болниците, за това и там се чудят как да работят. Никой с нищо не ни е длъжен, ама ние сме длъжни да плащаме данъци и такси, нали?
Искаш ли да ти кажа една тайна? Ако един управляващ иска да държи един народ доволен, държавата с положителна насока в икономическото й развитие, а приходите от данъци да се увеличават, то той трябва да подсигури всичко за тоя народ по начин, по който всеки един индивид да си гледа само своята работа, а не ежедневно да се бори с всякакви недомислици, които просто не би трябвало да са негова работа.

Последна промяна от инжектопляктор на Сря 08 апр 2015 15:24, променено общо 1 път.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 08 апр 2015 15:24

Не може да си палиш колата - така ще създадеш много дим, вредни вещества и ще замърсиш много околната среда. Недопустимо е да правиш такива неща пред блока! Можеш да се обадиш на фирма за събиране на отпадъци или за изкупуване на бракувани коли и ще ти я извозят без да замърсяват, а даже и ще ти платят.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Сря 08 апр 2015 15:26

myrshavija написа:Не може да си палиш колата...

Не мога да я запаля. Не видях маршрутките с климатик на 2.5 минути до всяка дестинация в България все още. :mhihi Сериозно, всяка подобна тема няма как да не постави под въпрос това, което някои хора по-горе правят и да не буди възмущение от глупостите, които се чудят да измислят.

Последна промяна от инжектопляктор на Сря 08 апр 2015 15:26, променено общо 1 път.

virus_2005
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот virus_2005 » Сря 08 апр 2015 15:26

инжектопляктор написа:
virus_2005 написа:Никой не е длъжен да ви осигурява паркоместа...

Да, никой не е длъжен да прави и пътищата. Никой не е длъжен да пуска автобуси и за това такива няма на много места. Никой не е длъжен да си плаща на работниците - няма кой да го принуди непосредствено, никой не е длъжен да осигурява финансиране на болниците, за това и там се чудят как да работят. Никой с нищо не ни е длъжен, ама ние сме длъжни да плащаме данъци и такси, нали?
Искаш ли да ти кажа една тайна? Ако един управляващ иска да държи един народ доволен, държавата с положителна насока в икономическото й развитие, а приходите от данъци да се увеличават, то той трябва да подсигури всичко за тоя народ по начин, по който всеки един индивид да си гледа само своята работа, а не ежедневно да се бори с всякакви недомислици.

Айде, айде като има закон не го спазвате иначе претенции. Много се отклони от темата...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 08 апр 2015 15:27

инжектопляктор написа:Не мога да я запаля. Не видях маршрутките с климатик на 2.5 минути до всяка дестинация в България все още.
Ох, олекна ми! А така се бях притеснил ...

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Сря 08 апр 2015 15:29

virus_2005 написа:Айде, айде като има закон не го спазвате иначе претенции. Много се отклони от темата...

Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално. Според теб нямаше ли да създаде това още една група абсурди на пътя? Аз имам претенции като плащам, да получа нещо в замяна. Сигурно всички искаме да видим, че парите, които ги даваме, отиват по предназначение и подобряват живота на всички ни? Да, ама не.
А и то хубаво закони има, но нещо алтернативи няма.

Последна промяна от инжектопляктор на Сря 08 апр 2015 15:32, променено общо 1 път.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 08 апр 2015 15:30

инжектопляктор написа:Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално.
Добре, че ги изобличи тия подлеци! Ама как не им мина номера, нали? Добре, че има съвестни хора, които да не го позволят!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 08 апр 2015 15:34

инжектопляктор написа:Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално.

Изображение

virus_2005
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот virus_2005 » Сря 08 апр 2015 15:35

инжектопляктор написа:
virus_2005 написа:Айде, айде като има закон не го спазвате иначе претенции. Много се отклони от темата...

Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално.

Май не четеш какво пишем в темата?!
Прочети поне заглавието и "Ще може да се прави десен завой на червено? Не няма да може!"

Това предложение не бе прието на първо четене.

Какво да коментираме повече този въпрос ...

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Сря 08 апр 2015 15:38

virus_2005 написа:Какво да коментираме повече този въпрос ...

Човек, аз коментирам самият факт, че някой му е дошла тая идиотщина на ум и я е предложил въобще. :)

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Сря 08 апр 2015 16:34

Не знам що си мислиш, че тия с маршрутките не искат да минават на 2.5мин., да имат климатик, да са винаги чисти и т.н. Докато колите се ползват за щяло и нещяло, дори и до тоалетна да се ходи с тях, така ще е- мизерия, задръствания и все повече ограничения и глоби за да се намали трафика и да те вкарат по един или друг начин в обществения транспорт, на който да си дадеш паричките, за да открият повече линии, да се обновява автомобилния парк с все по- хубави превозни средства, да се откриват все повече линии и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: Ще може да се прави десен завой на червено....най-после

Мнениеот IvanMan » Сря 08 апр 2015 17:07

virus_2005 написа:Не е прието предложението за преминаване на десен завой на червен светофар.

:lock

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”