myrshavija написа:...
Аз бях. Аз видях. Аз се возих.

И не, не съм и пишман патриот. Когато има проблеми си ги казвам. Много неща не са ни в ред и ни вкарват ежедневно в абсурди и парадокси.
myrshavija написа:...
инжектопляктор написа:Колата съм си я взел да ходя до А до Б. Ако исках да вървя 100, 200 или 1000 метра, щях да тръгна пеша или да се кача в автобуса. И не, не запушвам гаражи. Много рядко съм спирал в градинка или в част от нея, понеже нямаше къде да натоваря или разтоваря багаж. Не може ти нещо 50-100кг да го мъкнеш 200 метра, за да се правиш на културен.
virus_2005 написа:Никой не е длъжен да ви осигурява паркоместа...
myrshavija написа:Не може да си палиш колата...
инжектопляктор написа:virus_2005 написа:Никой не е длъжен да ви осигурява паркоместа...
Да, никой не е длъжен да прави и пътищата. Никой не е длъжен да пуска автобуси и за това такива няма на много места. Никой не е длъжен да си плаща на работниците - няма кой да го принуди непосредствено, никой не е длъжен да осигурява финансиране на болниците, за това и там се чудят как да работят. Никой с нищо не ни е длъжен, ама ние сме длъжни да плащаме данъци и такси, нали?
Искаш ли да ти кажа една тайна? Ако един управляващ иска да държи един народ доволен, държавата с положителна насока в икономическото й развитие, а приходите от данъци да се увеличават, то той трябва да подсигури всичко за тоя народ по начин, по който всеки един индивид да си гледа само своята работа, а не ежедневно да се бори с всякакви недомислици.
Ох, олекна ми! А така се бях притеснил ...инжектопляктор написа:Не мога да я запаля. Не видях маршрутките с климатик на 2.5 минути до всяка дестинация в България все още.
virus_2005 написа:Айде, айде като има закон не го спазвате иначе претенции. Много се отклони от темата...
Добре, че ги изобличи тия подлеци! Ама как не им мина номера, нали? Добре, че има съвестни хора, които да не го позволят!инжектопляктор написа:Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално.
инжектопляктор написа:Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално.
инжектопляктор написа:virus_2005 написа:Айде, айде като има закон не го спазвате иначе претенции. Много се отклони от темата...
Ами те нали искаха да променят закона, та да може дупедатите да минават на червено вече и то напълно легално.
virus_2005 написа:Какво да коментираме повече този въпрос ...
virus_2005 написа:Не е прието предложението за преминаване на десен завой на червен светофар.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 27 госта