Голф 3 СА3384НА опит за убийство на пътя!
-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
Re: Голф 3 СА3384НА опит за убийство на пътя!
Тоя го пишете дал фира , и този си е жив самоубиец.Нормален човек би спрял и се разбрал със хората ,а не да бяга и да блъска ВИНОВЕН и скоро ще има ....
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vucata написа:...Още един факт...защо кара голфа бавно...значи аз на негово място щях да карам като ненормален това първо, второ АЗ щях да набера 112 и да кажа примерно, че хайка мотористи ме преследват и трошат колата ми.....
Защото е безсмъртен келеш ММА боец...категория до 66 килограма. Там при тях като те бият, биеш и ти, не викаш полицията, така са им програмирани и двете мозъчни клетки

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Че няма да бъде убит то е ясно. Но със сигурност няма да може, да води нормален живот...пълноценен така да кажем 

- Golfan_93
- Автомобил: Golf MK III
- Двигател: ABD 1992
Кви са тия историй избиване на комплекси по пътищата и застрашаването на животи и разни други долни постъпки, в днешно време още с излизането от дома си си потенциална жертва...
Ква е тая агресия кво е това чудо ..

Ква е тая агресия кво е това чудо ..

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:icoico... Доста съм склонен да им вярвам, вместо да вярвам на догадките на някой, който не е бил там.
Това, че на този изрод голфа е с крив капак по какъв начин е свързано с точно този ден?...
По принцип вярвам първо на очите си, после на свидетели. И не, нямам някаква информация, освен общодостъпната. Може и да си прав и тоя по принцип така да си кара голфа с ударен капак, счупени фарове и влачеща се по асфалта пластмаса. Може да си кара по пътищата и ей- така да си засича мотористи, да си вдига адреналина. Откачени дал Господ всякакви, не е като да няма. Утрото е по-мъдро от вечерта, да вземем да изчакаме ли?

- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Каквато и да е предисторията, не това е начина.. Не може да се засилваш челно срещу моториста уж да го сплашиш.. А ако нещо се обърка и наистина го нацелиш? 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
За съжаление най-вероятно ще му се размине и ще се наложи саморазправа или още по-лошо накрая ще пребие някой човек на пътя. Същото като прокурорския пикльо, който помете една спирка хора... Държавата е абдикирала и заради това страдаме и тепърва ще страдаме. Това в една нормална държава ще му коства поне петичка на топло ако не и повече.
Нужно ли е някой да загине, за да се вземат някакви мерки 

-
- Автомобил:
- Двигател:

Не ММА, какъв ще да е !

Тоя с голфа явно е сърцато момче за да направи подобно нещо,или направо си е откачило.Аз никога не бих си позволил подобна постъпка.
Въпреки че ежедневно имам неприятни инциденти,най често с тъпи тираджии,които се залепят за мен отзад и натискат сирените.В такива случай полудявам.Оня ден точно даже с един такъв талигар щяхме да стигнем до бой но се размина.
Миналия месец пък един моторист мина покрай мен с едно R1 го изфорсира нарочно когато преминаваше покрай мен така,че земята се разтресе,и ако имах пейсмейкър щеше да спре.В случая мисля,че това което видяхме на клипчетата има предистория.Или както се казваше във филма Tween Peaks - не всичко е такова каквото изглежда..
Въпреки че ежедневно имам неприятни инциденти,най често с тъпи тираджии,които се залепят за мен отзад и натискат сирените.В такива случай полудявам.Оня ден точно даже с един такъв талигар щяхме да стигнем до бой но се размина.
Миналия месец пък един моторист мина покрай мен с едно R1 го изфорсира нарочно когато преминаваше покрай мен така,че земята се разтресе,и ако имах пейсмейкър щеше да спре.В случая мисля,че това което видяхме на клипчетата има предистория.Или както се казваше във филма Tween Peaks - не всичко е такова каквото изглежда..
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
аз също съм моторист и ако бях там тоя нямаше да стигне до полиция ,а щеше да сис еди на някое дърво вързан да си помисли малко ,то боя не бил решение на проблемите ама бил добър съветник . Един познат беше казал , че пред "Макаров" и АК-47 всички са равни така че ако ще да е папата .Пълен малоумник лошото е ,че ще го пуснат и пак ще свърши някои простотия. дано другия път го отупат хубаво и му счупят едната ръка и единия крак
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
williams_vn написа:аз също съм моторист и ако бях там тоя нямаше да стигне до полиция ,а щеше да сис еди на някое дърво вързан...
Абсолютно излишно се перите по форумите, драги колеги какво кой на кого щял да направи, ако бил и т.н. Мотористът, заснел видеото, така като гледам май работи офицер на едно място, дето му викат 68-ма бригада"Специални сили". Мислите ли се наистина за по-печени и окмуш от него?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Не работи в специални сили.
Може да се окаже обаче, че този изрод е освидетелстван и въпреки това се движи свободно по улиците с автомобил. Бързата намеса на полицията го е съхранила всъщност.

Може да се окаже обаче, че този изрод е освидетелстван и въпреки това се движи свободно по улиците с автомобил. Бързата намеса на полицията го е съхранила всъщност.

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Росен2 написа:Въпреки че ежедневно имам неприятни инциденти,най често с тъпи тираджии,които се залепят за мен отзад и натискат сирените.В такива случай полудявам.Оня ден точно даже с един такъв талигар щяхме да стигнем до бой но се размина.
Колега щом имаш чести преракания с други шофьори значи по скоро вината е в теб.Замисли се

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Водачът на голф-а би следвало да си понесе последиците за неадекватното поведение...
Добре че няма загинали
Но, оставяйки настрани поведението на този младеж, вие видяхте ли как мотористът изпреварва на непрекъсната линия, преди тази случка? Знаете ли колко такива съм виждал и как ако шофьорите не са били достатъчно предвидливи да се свият в банкета а автомобилите си - тези мотористи са щели да бъдат пометени?
Толерантността на пътя е НУЛЕВА!!!
Добре че няма загинали

Но, оставяйки настрани поведението на този младеж, вие видяхте ли как мотористът изпреварва на непрекъсната линия, преди тази случка? Знаете ли колко такива съм виждал и как ако шофьорите не са били достатъчно предвидливи да се свият в банкета а автомобилите си - тези мотористи са щели да бъдат пометени?
Толерантността на пътя е НУЛЕВА!!!
Ай стига с това как изпредварвали мотористите.
Когато ви изпреварва моторист,запомнете едно.
Не трябва да правите нищо.
Мотора ускорява толкова бързо че може да ви изпредвари без да разберете,все пак той е преценил.
И ако не си разбрал, те го гонят.
Как да изпредвари.
Когато ви изпреварва моторист,запомнете едно.
Не трябва да правите нищо.
Мотора ускорява толкова бързо че може да ви изпредвари без да разберете,все пак той е преценил.
И ако не си разбрал, те го гонят.
Как да изпредвари.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”