Катастрофа с член на форума
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nadya_ написа:На всеки може да се случи!![]()
Несъобразена скорост- ок, не го оправдавам, но кои и какви сме ние, че да го съдим?
И защо трябва да си слагат снимки с номера на колата и да се пишат огромни заглавия, все едно е някакъв терорист колегата?!?
Дали е Голф,
дали е от vwclub.. и т.н. няма никакво значение!
Ми щото можеше да има дете на шибания тротоар, за тва ...
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cherepaha написа:Nadya_ написа:На всеки може да се случи!![]()
Несъобразена скорост- ок, не го оправдавам, но кои и какви сме ние, че да го съдим?
И защо трябва да си слагат снимки с номера на колата и да се пишат огромни заглавия, все едно е някакъв терорист колегата?!?
Дали е Голф,
дали е от vwclub.. и т.н. няма никакво значение!
Ми щото можеше да има дете на шибания тротоар, за тва ...
Е то "ако" имаше дете,"ако" имаше 3 деца барабар с целата им рода,ама "ако" нали знаеш какво прави?........цапа гащи

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
абе тия деца дето го обиждат момчето въобще да не се обаждат защото се правят те на малоумници !!! мене ме засече лимузика и влезнах с 40км/ч под камион и кво малоумник ли съм? я се осъзнайте и помислете какво му е на момчето дали нарочно го е направил или примерно е избегнал челен удар или човек!!!АМАН ОТ ДЕЦА !!!
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ето как изглеждаше моето голфче след удар с 30-40 км/ч
Вие си правете изводите за скоростите
Не искам никого да оправдавам, нито да обвинявам, но хора, които не са участвали, по-добре да не коментираме много-много, защото не сме наясно със ситуацията и всичките ни приказки тук са алабализми.
Тенекиите се правят, майната им. Важното е, че няма пострадали хора
Очевидно голфчето е имало някакъв дерт, защото на такъв участък да се завъртиш на 180 градуса, както си караш направо е НЕВЪЗМОЖНО
Дали ще е спукана гума, дали нещо по предницата се е строшило ...

Вие си правете изводите за скоростите

Не искам никого да оправдавам, нито да обвинявам, но хора, които не са участвали, по-добре да не коментираме много-много, защото не сме наясно със ситуацията и всичките ни приказки тук са алабализми.

Очевидно голфчето е имало някакъв дерт, защото на такъв участък да се завъртиш на 180 градуса, както си караш направо е НЕВЪЗМОЖНО

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Очевидно голфчето е имало някакъв дерт, защото на такъв участък да се завъртиш на 180 градуса, както си караш направо е НЕВЪЗМОЖНО
Сър напълно съгласен....аз затова единствено спукана гума ми изниква в мозъка...авери които минават от там ежедневно казват че неравностите не са чак толкова фатални...
ПС. забалежете че гумите са спукани още преди срещата с бордюра...оставил е резки по пътя ама от джантета...
Последна промяна от chefito на Сря 02 май 2007 23:44, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
nikigada написа:Катастрофата е в ГР. СТАМБОЛИЙСКИ а не в София следите от гуми не са от спирачки а от странично плъзгане. Човека лети с 145 км и преминаваики през темп. фуга на надлеза което е малко неравно губи контрол и се завърта на 180 гр. удря колата и пак на 180 гр. Това не е скорост от 60-80 км/ч. !!
не те знам кой си, някой анонимник ще дойдеш ама както и да е, дано осъзнаваш, колко тъпо излгежда темата ти и плоските ти коментарчета, както и думите, с които наричаш претърпелия ПТП.
кво мрънкаш аз не мога да разбера, ама то от страни е много лесно, ако караш някакво на вид превозно средство ще знаеш, че такива неща се случват, случвали са се и ще продължават да се случват за съжаление.
ако имаше еди какво си, ако имаше деца, ами ако идваше камион от насрещното, щото жив късмет е че в 20.00 на този път е нямало движение. най-важното е че се чух с nero. той и спътника му са добре, другото са материални щети, има няколкио вресии по случея, аз за сега ще си замълча, ако nero иска, ще си каже за какво става дума

И това в центора на града 145 км. ХОРА ТОВА Е ИДИОТ живея на същата улица и вече ме е страх да излезна!!
не е центъра на града, стига си лъгал

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
musura написа:chefito написа:забалежете че гумите са спукани още преди срещата с бордюра...оставил е резки по пътя ама от джантета...
забелязах. Още нещо ми прави впечатление, че голфа няма големи поражения по купето
докато японката е смляна.
защото голфа не е сниман от страната, с която е ударил митсубишито, а именно дясната си страна

musura написа:
Дали ще е спукана гума, дали нещо по предницата се е строшило ...
Прав си колега,нека да изчакаме потърпевшия ни колега да напише какво е станало а не да го критикуваме само по някви снимки от който нищо не се разбира.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”