Недоволни винаги ще има. То не може да е перфектно и за без пари. За тази цена сранено с дачия логан и разните лади за 12-13к лв. за мен не е по-зле даже мога да кажа че повече ми харесва.
А за колегата който я сравнява с голф - и на мене голфа повече ми харесва обаче той на старо струва колкото тази нова.
На мене заднизата в профил ми мяза на С4 купе.

Днес представиха официално българският автомобил
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
аз направо я подготвих за тунинг изложението догодина
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120980&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120980&photo=6
- VALENTINO_ROSSI
- Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Екстра си е колицата !!!!
БРАВО и ние нащо да направим .
Всеки изказва обаче менние я по интериора я по екстериора ,а мен би ми било интересно какво ще покаже на краш тест , защото това е най-важния показател за мен . 100 пъти бих карал сигурна кола но грозна от некой яко накичен леген който се разпада от самосебе си .

Всеки изказва обаче менние я по интериора я по екстериора ,а мен би ми било интересно какво ще покаже на краш тест , защото това е най-важния показател за мен . 100 пъти бих карал сигурна кола но грозна от некой яко накичен леген който се разпада от самосебе си .
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Колата си е супер... такива ограничени мнения като "Това не ми харесва, онова можеше да се оправи" ще ви кажа едно.. като може.. отваряш корал и почваш да твориш. Човека е бил в брабус и са му харесали джантите.. ти като можеш да измислиш по добро.. какво правиш тука във форума а не отидеш да правиш и ти коли някъде? Бати глупостите говорите.. я погледнете джантите бе. Отидете до някой специализиран магазин за джанти .. за колко пари ще си вземете джантите с гумите ? не по-малко от 2 бона. Вътре видях някаква конзола наподобяваща навигационна система (предполагам) + още колко пари ? я сега погледнете шкода фабия какви екстри има за 14к лева нова ? джанти дали има ?
цената е супер и ме съмнява че ще има голям интерес. Всичките искате да карате спортни коли ферарита макларъни цлс-и арт-та и веднага изцепки от типа 'как ще ми отиват джантите на пасата '
вместо що годе хубава и евтина семейна кола .. отидете и си купете онези дръвчета дачия логан тогава
колата изглежда добре.. ще харчи малко.. и ще е с що годе добри екстри...
а пича дето каза че голфа му харесвал повече.. ок .. и при мен е така.. обаче .. защо сменяш предната маска на голфа с такава без емблема ... защо сменяш стоповете и фаровете с такива с кръстче примерно.. защо махаш номера и раздуваш калниците.. защо сменяш лампичките? в всяка кола ще намериш кусири е пич
като не ти харесва.. просто не си го купувай.. а ако някой ден жив и здрав да си дойде време да си купиш нова кола .. (дано да имаш много пари и да можеш да си позволиш хубава такава) .. и ти стигнат паричките до към 14-15к лева.. (тука някой биха казали.. КАКВА S-КЛАСА ЩЕ СИ ВЗЕМА ЗА ТЕЗИ ПАРИ С600 от старите) какво би избрал.. ? (имам предвид от това което се предлага в бг? дачия ? фабия ? фиеста (добър вариянт зависи от екстрите) или нашенката? ама фиестичката ако явашяваш има клима и това и е единствената екстра..какво би предпочел ? цд-то с нав-систем-а климатроника и тн или фиестичката? дано това което пишат успее.. ще е добре за всички
и още един път.. успех на момчетата

вместо що годе хубава и евтина семейна кола .. отидете и си купете онези дръвчета дачия логан тогава

колата изглежда добре.. ще харчи малко.. и ще е с що годе добри екстри...
а пича дето каза че голфа му харесвал повече.. ок .. и при мен е така.. обаче .. защо сменяш предната маска на голфа с такава без емблема ... защо сменяш стоповете и фаровете с такива с кръстче примерно.. защо махаш номера и раздуваш калниците.. защо сменяш лампичките? в всяка кола ще намериш кусири е пич

и още един път.. успех на момчетата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”