Круиз са собственост на Сакса , които пък снабдяват с горива Шел, Еко, Ромпетрол и т.н.
От 3 години само на Круиз зареждам Пасата , безпроблемно.
За Кристал нямам мнение, но на InterSpeed Обеля (официално най-евтината бензиностанция според Fuelo) редовно зареждам Голфовете и Микрата на жената - вървят чудесно.
Мнение за бензиностанция Кристал (София)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за бензиностанция Кристал (София)
nii написа:Круиз са собственост на Сакса , които пък снабдяват с горива Шел, Еко, Ромпетрол и т.н.
.
точно!
и до преди 5-6 години не го знаех, предполагам и повечето от Вас но именно Сакса е най-големият дистрибутор на горива в България, и от вътрешен източник (по контрола качествата на горивата) знам, че с и най-качествените !
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
А Кристал от къде им доставят, че чувам нещо от Румъния?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кристал вземат от Сакса, нафтата и бензина,газта Газтрейд същата като в големите вериги но с 25 стотинки по евтино. От където идва по малкия среден разход след многобройни тестове с нафтата и газта. Ако се направи точно засичане на един и същ маршрут с даден вид гориво на темпомат се вижда константния разход а от там и качеството на горивото. Адски много хора не си засичат потреблението, което всъщност, май не ме изненадва.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Газпром зареждат от газтрейд примерно, съгласен съм с горното мнение.Проблема е на конкретната бензиностанция дали не цакат в количеството.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”