Хвърляте ли разни работи от колата ви?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз хвърлям фасовете винаги през прозореца.
Това е. Пепелникът обаче винаги го изхвърлям само в кофата. Според мен това не е голям проблем, защото фасовете се разграждат и изчезват, но разни пластмаси и найлонови боклуци много ме дразнят.
Абсолютно нищо друго не изхвърлям на улицата, независимо дали съм с кола или пеша.

Абсолютно нищо друго не изхвърлям на улицата, независимо дали съм с кола или пеша.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Ако всички мислят, че плащаме данаците затова дай да цапаме... няма и да стане по чисто. Пък това, което го казвате за фасовете е голяма простотия, били се разграждали след 3-4 месеца, затова не пречило.. Ами нали на другия ден пак ще минеш от там, пак ще хвърлиш... ще мине и той и така след 3 месеца мръсотия (пък дотогава още 500 други подобно мислещи хора като минат и те по един фас да оставят .... разгражда не разгражда няма значение.
А относно данаците, на село плащаме данък а нямаше камьон до скоро да сабира отпадъците, затова като си тръгвахме един човал в багажника и до града си го връщаме боклука. Дори и фас да не го хвърляйте !
А относно данаците, на село плащаме данък а нямаше камьон до скоро да сабира отпадъците, затова като си тръгвахме един човал в багажника и до града си го връщаме боклука. Дори и фас да не го хвърляйте !
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
juve написа:Ха не искам да прозвучи заядливо , ама тук като чета, излиза че са се събрали само най- големите европейци- само в коша, никога навън и т.н.....и защо навсякъде в нашата мила татковина е такава [b]гнусна , възмутителна мръсотия[/b]
![]()
![]()
явно има някаква измама .....
Щото приятелю всяко стадо си има черните овци - а в България същите надделяват!
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:хвърлям фасове....ама ми е интересно защо до сега само 5 човека са гласували с "да"........
Ами защото тия които биха отговорили с да са се покрили като мишоци, не мойш ги накара да си признаят.
Аз много обичам да тормозя с клаксона тия дето хвърлят, ама кой ли ти обръща внимание, вчера от една кола пред мен изхвърлиха стъклена бутилка, едва я заобиколих, а миналата седмица ме замеряха с лайняни мокри кърпи от една кола с бебе.
Да си призная , аз съм хвълял

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”