За колко да го продам ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 06 юни 2007 22:20

Ludia написа:само да те питам, без да се заяждам.....защо не си купи направо 4-ка за тези пари които сумарно си дал за мотор и кола........и от там да започнеш д надграждането ?
иначе по темата, просто ти свалям шапка

банално!

Евала за похарчените пари и майсторлъка на Никси :wink:

Последна промяна от L&R на Сря 06 юни 2007 22:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 06 юни 2007 22:20

L&R написа:
Ludia написа:само да те питам, без да се заяждам.....защо не си купи направо 4-ка за тези пари които сумарно си дал за мотор и кола........и от там да започнеш д надграждането ?
иначе по темата, просто ти свалям шапка

банално!

не питам теб :roll:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 06 юни 2007 22:22

Ами ползвай лични съобщения там е ясно кой питаш пак ли ще се учим :evil:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 06 юни 2007 22:25

Aбе тя и мойта си е сбирщайн, но си ме радва :wink:
В крайна сметка важното е удоволствието от една кола, а и да караш нещо, което си сглобил сам - кеф цена няма :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 06 юни 2007 22:25

L&R написа:Ами ползвай лични съобщения там е ясно кой питаш пак ли ще се учим :evil:

еми ти можеше да ми отговориш на лични.
няма смисъл да задавам този въпрос на лични, понеже съм сигурен че доста хора същ биха го задали..... :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 06 юни 2007 22:38

Ludia написа:
L&R написа:Ами ползвай лични съобщения там е ясно кой питаш пак ли ще се учим :evil:

няма смисъл да задавам този въпрос на лични, понеже съм сигурен че доста хора същ биха го задали..... :roll:

веднага се включвам със същото питане...

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Сря 06 юни 2007 22:38

Веднъж се возих в най-бързата двойка дизел у Българията (а познайте коя е) и сега хората редовно ме спират по Графа и ме питат как е в космоса :)

Колата е чук, както се казва. Върви като звяр и има най-добрия кожен салон на запад от черноморието :)

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 06 юни 2007 22:41

chefito написа:
Ludia написа:

веднага се включвам със същото питане...
Не искам никой да обидя но малко хора ги разбират тези неща.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 06 юни 2007 22:44

момчета сме...носи ни удоволствие да правим някви странни и често ненужни "изобретения" после жените ни се смеят.....реално за никси такова произведение е огромна реклама и доказателство за възможностите и желанието, което влага в работата си.................но това е квадрат...при анкета 90% от хората ще кажат че е кендз и ще се изсмеят на цената от 10к лв...обаче винаги остават 10% които ще се изкефят на този хибрид и цената ще им се стори нормална....към никси: батка 10к лв назад, 20 дни изгубено време....x 100лв на ден....не знам много си е....

ПС: "ЛИЧНО МНЕНИЕ" моля да не се коментира....не искам никой да натоварвам или убеждавам!

ПС2. Братя обожавам голф 2, но бих си го купил само като втора кола да му се кефя ако нямам друга никога....

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 06 юни 2007 22:53

Айде стита бе, дори да не Ви харесва кажете нещо добро, а не казвайте за тези пари Г4. Явно ако Никси е искал 4ка щеше да си купи такава и явно темата не е пусната от него, така че данък обществено мнение няма в случая. Хората които искат Г4 ще си го карат, а Никси ще кара уникален автомобил без цена!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 06 юни 2007 22:56

Обърках се тотално....уж темата беше за цената...после като разбрахте че е на никси и половината почнахте да пишете ала ще му завъртя свирка...не мисля че някой го е обидил.....всеки изказа мнение...мисля че темата отива за ключ почна много да изтъпява...

П.С. Сега като се замисля винаги съм си мечтал за отопляем гараж с достатъчно пространство и възможности да правя такива магии макар и чисти аматьорски...

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 06 юни 2007 23:02

Минюги няма ве. Просто идеята да караш уникален автомобил бил той непродаваем е яка. Още по-готино е само ти да знаеш какво имаш под капака.
Честно казано, в момента, в който имам средствата бих направил същата схема, но ми искат 1500 само за работа!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 06 юни 2007 23:07

chefito написа:Обърках се тотално....уж темата беше за цената...после като разбрахте че е на никси и половината почнахте да пишете ала ще му завъртя свирка...не мисля че някой го е обидил.....всеки изказа мнение...мисля че темата отива за ключ почна много да изтъпява...

П.С. Сега като се замисля винаги съм си мечтал за отопляем гараж с достатъчно пространство и възможности да правя такива магии макар и чисти аматьорски...

:да: - темата беше пусната в стил "искам да продам" /незнам кво се е целяло с нея/ , а после се получи кой кво казал /интересно кво трябва да каже човек на снимка на моторен отсек на кола "уж внесена" от германия и правена от някой си/я германец ,я алабанец//.За колата на niksi си има тема а тая е за :lock:
P.S. 4. Темите да бъдат с заглавия подскачващи съдържанието и. И поне те да са написани без правописни грешки.
5. Отговорите да не се отклоняват от темата. Моля не превръщайте темите в чат има Л.С. за тази цел.
6. Спазване приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора.

Последна промяна от Rabbit_TDI на Сря 06 юни 2007 23:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 06 юни 2007 23:07

Аз направо полудях като видях снимките.
Казах си това е моята кола и Madjo може да потвърди с ЛС и даже мейл му пратих, бях готов да я купя.

Както каза някой по-горе това е перфектната кола, но трябва да си истински фен, за да я оцениш и да и се радваш.

За труда и похабеното време и нерви въобще дума няма да обеля, те някой хора знаят за какво става въпрос, други си приказват.

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Сря 06 юни 2007 23:13

Страхотна е Ники,малко са хората който биха те разбрали :oops: но ги има да знаеш :wink: Според мен кеф цена няма!И си правя каквото си искам стига да ми доставя удоволствие. Данък "Чуждо мнение " досега не съм плащал,не смятам и да плащам занапред! :twisted: Ако не си прекалено афектиран,ще е гот да пуснеш повече снимки с трансплантацията,особенно на таблото знаеш че има доста хора който ги вълнуват подобни неща :wink: С кеф да си я джиткаш,и да не ти дреме! 8)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”