Спирачната течност-подменяте ли я редовно?
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Технологията....
Е следната:
1. Монтират адаптор на гърловината на казанчето за спирачна течност. В него изливат новата течност. Подават отгоре въздух 1atm.
2. Колата я вдигат на стенд-подемник и една по една източват от всяко от цилиндрите по колелата по около 200ml течност. Започват от задно дясно колело, задно ляво, после предно дясно и предно ляво...
1. Монтират адаптор на гърловината на казанчето за спирачна течност. В него изливат новата течност. Подават отгоре въздух 1atm.
2. Колата я вдигат на стенд-подемник и една по една източват от всяко от цилиндрите по колелата по около 200ml течност. Започват от задно дясно колело, задно ляво, после предно дясно и предно ляво...
Последна промяна от krraynov на Чет 21 юни 2007 7:01, променено общо 1 път.
- krraynov
- Контакти:
:-)
Амии аз изглежда съм от тези - които обичат нещата да са както е по книга - смених я спирачната течност в представителство на VW - сервиза на Автохит - гр.Стара Загора. Както бях написал по-горе не отнема много време, не е свързано и с много средства (на фона на другите работи
) ТАКА ЧЕ... ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ...
за новата подмяна...
Благодаря на всички за отзивите, за гласуването в анкетата.- Аз бях почти сигурен че резултатите ще бъдат такива каквито са
Аз научих още нещо, човек цял живот се учи, както са казали мъдрите, надявам се тази тема дае била и полезна за Вас...
Модераторите -мисля че могат да теглят един катинар

Благодаря на всички за отзивите, за гласуването в анкетата.- Аз бях почти сигурен че резултатите ще бъдат такива каквито са

Аз научих още нещо, човек цял живот се учи, както са казали мъдрите, надявам се тази тема дае била и полезна за Вас...
Модераторите -мисля че могат да теглят един катинар

- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
Re: Технологията....
krraynov написа:Е следната:
И къде в крайна сметка го правят това нещо -някой може ли да добави телефон и адрес на такъв сервиз...?
- krraynov
- Контакти:
Това...;
го правят във фирмените сервизи... на Фолксваген
На този http://www.porschebulgaria.bg/volkswagen/dealers.html
Ще видиш адреси и телефони
На този http://www.porschebulgaria.bg/volkswagen/dealers.html
Ще видиш адреси и телефони
- krraynov
- Контакти:
88 лева...
цената на литър течност Fuchs DOT4 е 17 лв/литър
А това дали има ESP или няма, колата побира 0.6 литра спирачна течност а така пише в АутоДата....
А това дали има ESP или няма, колата побира 0.6 литра спирачна течност а така пише в АутоДата....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”