Съжалявам че така ще го кажа, но си го е получил. Преди няколко дни минах по тая магистрала и в 2-те посоки. Болшинството хора си карат ОК, но има и ОЛИГОФРЕНИ като тоя дето карат като безумни - светкат ти с фарове да им праиш място, даже и когато изпреварваш със 140. Изобщо не мисли, че много се движат и под 100км/ч, постоянно има изпреварвания от дея дето карат с нормалните около 130 и пак натискат. Колко пъти ми се наложи рязко спиране от 130 например до 80 че да НИ спася с тъпака дето върхлита отгоре ми с над 200 от сигурна смърт като се прибера зад камиона дето крета.
В Германия карат с над 200, но болшинството карат така и лентите обикновено са повече и не е толкова проблем за новите коли.
Жестока катастрофа :О
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Днес следобед стана и друга тежка катастрофа - между румънски ТИР и мерцедес на входа на град Мизия в посока от Враца. 27-годишният шофьор на мерцедеса - Лъчезар Ангелов, е загинал. Изясняват се причините за трагичното произшествие.
Още един загинал

Да и на мен това ми прави впечатление ... аз навръщане от събора не съм карал с повече от 130км/ч .. напрао все едно бях спрял егати самолетите минаваха покраимен. А пък също като спазваш правилника и ограничения в града ... е колко тапаци има напрао не ми се мисли ... силят се покраи теб, псувни ядеш щото се движиш нормално ..... глеат те лошо .... минават откъдето си искат ...... качили ми се на кола и аиде да киселееме примерно, и с некви кошове ми се праат на рейсъри .. егати шнорхелите напрао !!
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
240км/ч са доста за Е36, дори и да е 325
Но като гледам какво е останало от колата си мисля, че поне с 200 е бичил....
Вземете и друо предвит - ужасните пътища!!! На магистралата има поне 5 места, където можеш адски лесно да спукаш гума (говоря за ДУПКИ), неравности от които можеш да изгубиш контрол, падне ли дъжд се образуват сериозни ЛОКВИ........просто ситуацията е АД
Да не говориме за ужасния път след дългия мост чак до Пазарджик (близо 30км) в който ако си с маааалко по-твърдо окачване става направо екстремно преживяване...

Последна промяна от Kingpin на Чет 14 юни 2007 20:17, променено общо 1 път.
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
Rumen написа:...
Карал е, карал е. Даже и с повече. Човека там си живее.
...
Даже и с повече и там живее! Е много се впечатлих

Сигурно и ти много се впечатляваш на приказките за немските аутобани на които няма ограничение? Само тоя дето ги разправя хич не е наясно с действителната ситуация.
Само на около 25% общата дължина няма ограничение. А пък на тези места обикновенно трафика е такъв че по-голямата чат от денонощието трудно можеш да поддържаш темпо от 180. Ваканционния сезон е още по-зле. Так че забравете ги тия митове и легенди как в германия всеки кара над 200.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Mustang GT-R написа::shock Просто нямам думи, ебати катастрофата.
Добре, че не са загинали невинни хора от други автомобили![]()
Жалко за загиналите![]()
А пътниците в БМВ-то какво са виновни. Лека им пръст. Много жалко. На никого не го пожелавам!

Но като стана на въпрос, аз пък какво съм виновен карайки си в насрещното и срещу мен връхлети идиот с 240 или там колкото е, и ме вземе със себе си в отвъдното