Има ли смисъл да ходя в Дупница?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Съб 21 юли 2007 21:57

Здравейте Колеги.
Имам един въпрос.Не исках да пускам отделна тема защото нямаше смисъл.Та въпроса ми е:
Например какро ми допада Голф 4. :D .Мога ли да отида там,и дори без да съм гледал каква е колата,и да отида да си избера неква читава.Въпроса ми е.Има ли голям избор на коли или просто са по евтини.И ако отида там дали ще мога да си намеря читава кола.

Никога не съм ходил там :(

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 21 юли 2007 23:31

Коли има бол ,но масата са гробници отвсякъде.Читави има ,но си иска познания и здрави нерви за търсене ,обаче като ти изпадне си на яка далверка щото там джамбазите карат на камион и много-много не се вглеждат на коя ква цена слагат :wink: Ако обаче търсиш нещо готино като Г4 ГТИ ТДИ ,или Г4 1.8Т надали ще намериш щото там джамбазите гледат да земат нещо "тънко" ,а тия колици дори ио западо се ценят ако са в добро състояние.

SLR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLR » Съб 21 юли 2007 23:49

golf avenue написа: гледай да е с транзитни номера 4е ако ходиш за 1 ден няма да ти стигне

ами примерно ако намеря кола и тя е без номера, как ще се прибера до Варна? какво трябва да правя?

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 21 юли 2007 23:59

SLR написа:
golf avenue написа: гледай да е с транзитни номера 4е ако ходиш за 1 ден няма да ти стигне

Вече твърдо съм решел да ходя в дупница да вземам колата от там.
Дали продаваче ще ми даде да отида до София да я закарам в сервиз да ми кажат какво и има?!
Или работата ще бъде на късмет.

ами примерно ако намеря кола и тя е без номера, как ще се прибера до Варна? какво трябва да правя?

Барабите ще ти извадят транзитни номера, но много вероятно няма да стане на същия ден. Тъй че се гласи за хотел.

А за сервиза - според мен няма никакъв шанс - особено пък до София. В някой местен сервиз може да стане, но там 1000% са техни хора и просто могат и без да я гледат да ти кажат колко е идеална. Най-добре водиш "експерт", мери компресия в полеви условия и отивате само на канал някъде после.

Чужд град + автокъща + сервиз + реална преценка = невъзможна мисия. Така е според мен.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 22 юли 2007 0:40

Води си "експерт" и другото нещо е да се повозиш и разгледаш обстойно коли като тази която смяташ да копуваш.Иначе дори и да не е негов сервиза кво точно очакваш да ти каже сервизчитя :? -най-много компресия да мерне ама компресомера му я е в ред я не е/един приятел миналата година копува няколко коли в софия и едната я води на компресийка в три сервиза около студентски -компресията варираше от 8-13 :lol: /
P.S.Ако обаче си видял няколко корли с такъв мотор дето знаеш че са читави и си бръкнал в щеката на мотора да видиш колко "лъхва" и т.н. ще си станал половин компресомер :wink: Отделни в Дпница толкоз коли има че ако тръгнеш сяка да я преглеждаш в сервиз :lol:

milen_40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milen_40 » Нед 22 юли 2007 8:10

Миналата седмица ходих до Дупница - нямаше нищо интересно. Търсихме дизели -японски и Пасат 2. Пасат дизел нямаше никъде, японки имаше тук там ама не бяха читави. Като цяло повечето коли (да не кажа всички) са от Италия , мръсни ,и доста зле поддържани. От цялото обикаляне там имаше 1 читав Пасат 2 ама бензин за 3200 лв.
Доста по- добре седяха нещата в Драгичево , като техническо състояние на коли и избор на такива. Успех в търсенето!

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Нед 22 юли 2007 8:14

Значи там рядко да намериш убава Г4-1.9ТДи или 1.8Т ГТИ.Лошо :(
Май ще треа да се търси от некаде другаде

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 22 юли 2007 11:53

DTS-GOLF 4 написа:Значи там рядко да намериш убава Г4-1.9ТДи или 1.8Т ГТИ.Лошо :(
Май ще треа да се търси от некаде другаде

Такава кола по частна обява или по поръчка-отделно че за такива коли доста често има обяви във нашия форум :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 22 юли 2007 11:57

Само врачка може да каже къде има смисъл да се ходи, тоест от къде ще ти изкочи твоята кола :D

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Нед 22 юли 2007 15:25

L&R написа:Само врачка може да каже къде има смисъл да се ходи, тоест от къде ще ти изкочи твоята кола :D

Прави си - и аз съм мислил за варианта с врачката. Ама ако разчиташ само на нея най-вероятно пророчеството ще е "няма да си намериш кола в близките 3 години" :)

SLR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLR » Нед 22 юли 2007 18:48

мале тия дупничани ще ме завъртят яко. ще ми усучат паричките и ще ми набутат някой лъскав таралясник. усещам на къде отиват нещата. Както нямам майстор да взема с мен, лоша работа.
Тука във форума от време на време май изпадат читави оферти за г3 тди?

Последна промяна от SLR на Вто 24 юли 2007 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joro^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro^ » Нед 22 юли 2007 20:50

Колега не са толкова лоши нещата в Дупница колкото ги описват колегите.Има голям избор все пак има 70 авто къщи и има много добри коли.

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Пон 23 юли 2007 9:36

Ще ви дам един пример.На Дон Хуан Голфа колата е зимана от там.И той е доволен от нея.

Ако си намериш читава кола от мобиле.бг да я зимаш или е по-добре да отскочиш до Дупница.Мерси от сега.

SLR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLR » Вто 24 юли 2007 11:53

[/quote]Там има сервиз на БОШ много са добри момчетата и няма да те излъжат . [/quote]

наистина ли няма да ме излъжат там?
някой друг зане ли нещо за този сервиз.
имат ли всичко необходимо да проверят под капака какво е положението?

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Вто 24 юли 2007 12:09

SLR написа:Там има сервиз на БОШ много са добри момчетата и няма да те излъжат .

наистина ли няма да ме излъжат там?
някой друг зане ли нещо за този сервиз.
имат ли всичко необходимо да проверят под капака какво е положението?

да аз си проверих моята кола че не работеше добре докато бях там добри са момчетата и ослужливи :);)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”