За пукнато предно стъкло

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Albena_a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Albena_a » Сря 27 авг 2008 19:37

Момчета,

Ако колата има каско по добре си сменете стъклото.
Аз имах малко пукнатина на колата миналата година, застрахована бях в Армеец. Отидох там описаха щетата, веднага в Кобра и бях с ново стъкло. След това ми възстановиха до 2-3 дни парите на каса на място.

Успех...

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Чет 28 авг 2008 8:27

Колега, лепенето на стъкло се прилага само в случаите, когато имаш само малка цъфка, не повече от сантиметър и нямаш каско. Тогава отиваш да ти го лепнат за да не се разпука повече. Но при 15 см пукнатина и при положение че имаш каско изобщо не се занимавай да го лепиш. Само ще си дадеш парите и след 2 годими макс пак ще го смениш....

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Пет 29 авг 2008 0:51

За каране със спукано предно стъкло, лично имам акт от КАТ.Отделно, във всеки един момент стъклото ти може да се доспука, например при всяко качване на тротоар, купето на колата ти се усуква, което води до напрежение и риска от самото усукване да ти се строши стъклото е голям.

Ако имаш КАСКО го смени..че така си е опасно.

b_bozhilov
Автомобил:
Двигател:

има човек в кв.Слатина

Мнениеот b_bozhilov » Съб 30 авг 2008 10:22

преди година-две имах същия проблем и намерих най-доброто решение.По обява намерих един гаражен майстор в кв.Слатина,където цял живот се е занимавал с лепенето на стъкла.Прави го много професионално с три вида смоли...като заболекър е.За 20 мин е цялата процедура и ми взе 20 лева.Дава и гаранция човека.Телефона му е 0887725444.Не си спомнам името и точния адрес, но го препоръчвам.

Потребителски аватар
pesho_kalibrata
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот pesho_kalibrata » Сря 30 ное 2011 20:02

nero написа:Майстора се намира на излизане от Пловдив по Пещерско шосе. След ресторант "Чадърите" веднага в дясно посока гребната база. След около 100 метра свиваш в ляво по един черен път и караш само направо. Подминаваш нещо като автосервиз и малко след това гледаш за една къща. Отдоло има огромен гараж в който ги правят. Ако нещо не си разбрал който и да питаш в този район ще те опъти. Аз лично съм много доволен от работата. Вече два пъти ми прави стъкла и до момента няма грешка.

Колега , имаш ли им номера на тези хора ,че без да искам го изтрих

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”