Проблеми с КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пет 20 юли 2007 7:59

chefito написа:
bluefen написа:може да си прав ама моя акт беше излезнал на 32 рия ден като отидах да си го зема така че незнам. АКо работата ти е свързана с каране ......................плащай

стига па ти бе...няма онея да са все отгоре...ако колегата е прав трябва да държи докрай иначе доживот ще се има за мека мария...

Точно, не трябва да им се даваме!!!

Потребителски аватар
jivotarae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jivotarae » Пет 20 юли 2007 8:10

На тия хорица трябва да им се спре въздуха :twisted: .Ще ги гониш до дупка,няма да им даваш мира.Аз преди 9 месеца имах проблем с въпросното ведомство-за изпреварване на полицейска кола.Писаха ми акт и глобата беше 30лв и 6 точки.след обжалване и разкатаване ми ги отмениха.Няма да им се даваш!

Мико
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мико » Пон 13 авг 2007 18:23

Geleto написа:
maiz написа:Тогава като излезе глобата , съд и обжалваш по съдебен път.ДО ДУПКА!

Възражение се подава в тридневен срок от написването на акта. Лошото е, че се подава на 3 то гише и се чака около 3 часа. ( От опит - отиди следобед). Пишеш едно дълго литературно съчинение в което описваш случката !

Възражениата вече се приемат на 13-то гише и се чака...е** ли му мамата колко...аз днес откарах от 10:20 до 12:15 - почти два часа....

Потребителски аватар
zdravko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdravko » Пон 13 авг 2007 18:56

Възражения от този род не се одобряват - ченгетата са били 2-ма и това е голям коз в ръцете им. Според мен не си бил сам в колата - имало е някой на задната седалка, те не са го забелязали, и той е видял всичко :lol:
Не знам дали ще мине де... :roll:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пет 14 сеп 2007 17:05

Имаме развитие по въпроса - 50лв. глоба и 10 точки... Бях да се разправям с тях в РПУ-то и са свалили глобата НАРОЧНО от 200 на 50 за да НЕ мога да обжалвам... :evil: Да бях виновен нямаше да ме е яд... а сега.... :mad: :mad:

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Пет 14 сеп 2007 20:28

Е за това всеки като види катаджия първата мисъл в главата е "я - още един педераст".

Позната история, преди години и на мен ми врътнаха номера.
Навлизам на жълто (светна ми над главата - закона в такъв случай позволява да преминеш, то няма и какво друго да направиш), ама капутите не - бил съм влязал на червено. Иди доказвай, като си сам - те тия номера никога не ги правят на коли с повече от 1 човек вътре. :-)
Но тогава санкциите бяха по-нормални, а и глобите не се плащаха (не съм я плащал, даже не помня колко е била - изобщо не си дадох труд да чета постановлението - оставих им го в кат да си бършат ...). Задоволих се тогава да споря с тях половин час и да им губя всячески времето, та да не могат другиго да спрат.

Колега, поздравления че поне си ги накарал да ти свалят глобата. Пак е нещо. Остава ти да псуваш до девето коляно всяка фуражка която видиш в следващите години, както всички правим ежедневно...
Това не са хора, това е изметта на обществото.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пет 14 сеп 2007 20:58

Сега тряя да кЕширам 55 лв. за възстановяване на 13 точки... и нагодина още 9.. :evil:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 15 сеп 2007 20:02

DragoGT написа:аз понеже живея наблизо и случайно минавах от там (ходих до китайския ресторант) и как точно се случи та моя приятел мина покрай мен и ми свирна та се поздравихме и го видях ясно с очите си как мина на зелено
:wink: (това за съда :lol: )
Имах скоро подобен случай, обжалвах в същия ден в РПУ-то на съответния патрул , 2 месеца чакане и.... нема наказания :D . И паричната глоба беше 40 пари , тебе нещо те клатят май :evil: . Ако се наложи- използвай по- горния цитат.Съвет: при обяснения дръж културен, но КАТЕГОРИЧЕН тон, квото твърдиш, трябва да докажеш.В моя случай местоположението на патрула беше неподходящо , което се записа и в протокола.Успех.Имай впредвид , че в КАТ гледат за предишни нарушения и това влияе на решението :!:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”