Последните 2 минути......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 28 юли 2007 14:48

stoqn_g60 написа:
brabus написа:Всеки от тук пишещите или четящи, който си мисли, че това на него не може да се случи, защото е по-добър шофьор, мога смело да го нарека - безрасъден!
тва е слаба дума дай някоя по крайна :twisted:

Като гледам имаше пясък , който вдигна... тоест след като мина левия тир е минал много вдясно и е стъпил на банкета... оттам задното си е казало думата, а и пълна до дупка кола , карана с 200 надали е особено лесно да се вкара в права траектория...

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 28 юли 2007 15:36

Който не внимава и не спазва ограниченията да мре, смейте се щото всички ще умрем.Днес си на 40, утре ти правят 40, живота си минава 8)
Най важното е да не загиват невинни, но в повечето случеи точно така става,загиват :cry:

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Съб 28 юли 2007 15:57

бързал е да се прибере на ония свят

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Съб 28 юли 2007 16:05

bobo7 написа:и лошото е че поуки никой не си взима :(

дано почнат :idea:
brabus написа:Всеки от тук пишещите или четящи, който си мисли, че това на него не може да се случи, защото е по-добър шофьор, мога смело да го нарека - безрасъден!

безрасъден и без акъл, и прост, и диване, и за пребиванье, и тъпанар... :evil:
Tyan написа:стига опявахте ....хората мрат като мухи от векове .....нищо особено :)

карма, съдба, ако кораба майка не бди над ората.... mhihi

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Нед 29 юли 2007 21:33

The_Machine написа:
stoqn_g60 написа:
тва е слаба дума дай някоя по крайна :twisted:

Като гледам имаше пясък , който вдигна... тоест след като мина левия тир е минал много вдясно и е стъпил на банкета... оттам задното си е казало думата, а и пълна до дупка кола , карана с 200 надали е особено лесно да се вкара в права траектория...

много рязко зави колега, там му е грешката, ако беше набил леко спирачка зад тира после плавно на-дясно и пак леко спирачка можеше да овладее колата, ама задница тръгне ли един път и то с такава скорост :bishop :bishop :bishop

П.С. не че съм фен на спортното каране ама....

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Нед 29 юли 2007 21:37

bobo7 написа:и лошото е че полуки никой не си взима :(

Ами четете постингите на TYAN и ще разберете философията та убийците и самоубийците по пътя.......без да се извинявам за терминологията!!!!!!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 29 юли 2007 21:44

joker написа:

:lol: :lol: :lol:

....ти познаваш ли ме лично :) ? ако ме познаваше лично щеше още да знаеш че:

Tyan преди време написа:Има определени хора, който четат на Tyan морал от известно време, без да познават Tyan, без дори да са го виждали, те може би не осъзнават, че на Tyan нищо не му зависи от тези хора и още повече че това са хора от интернет форум, а това на практика значи, че на Tyan му дреме на малката нощна шапчица какво казват Smile Даже тяхното мнение по важност за Tyan се класира някъде между трите капчици натурален сок останали в кутията дето Tyan пресуши току що и перушинката от гълъб дето току що прехвърча покрай прозореца на Tyan със скоростта на разярен градински охлюв.......

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Нед 29 юли 2007 22:32

Бих, допълнил и БЕЗМОЗЪЧЕН :?

Потребителски аватар
petko5

Мнениеот petko5 » Нед 29 юли 2007 22:49

Tyan написа:стига опявахте ....хората мрат като мухи от векове .....нищо особено :)

Напълно със съгласен с теб, че хората мрат, като мухи :wink: , но :!: :!: :!:
Има едно голяма НО :!: :!: :!:
:!: Не съм съгласен да умра от ЕДИН НЕКАДЪРЕН, НЕЩАСТЕН, МЛАД, НЕОПИТЕН, МИСЛЕЩ СЕ ЗА БЕЗМЪРТЕН МУХАЛ, КОЙТО СЕ КАЧИЛ В СВОЯТА КОЧИНА-НАРЕЧЕНА КОЛА И КАРА С 200км. в час, а недай си Бог да ми е подарил живота, ще му завра нещастната смачкана измислена кола в ЗАДНИКА и повярвай ми че ако Мухала оживее, ще го съсипа:evil:

Последна промяна от petko5 на Пон 30 юли 2007 6:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 29 юли 2007 22:55

всичко е до късмет ..утре докато си караш с 90 може да ти се строши шарнира и да утрепеш някой ...медала има винаги две страни ...никой тук не е достатъчно праведен и безгрешен че да съди който и да е ..... така че плюйте си в пазвата и се надявайте да имате дни ..... стига мислите за глупости :)

Потребителски аватар
petko5

Мнениеот petko5 » Нед 29 юли 2007 22:58

Прав си :да:

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пон 30 юли 2007 7:41

petko5 написа:Прав си :да:

а какво ще стане като се счупи шарнирая с 200 км/ч.....колко още души ще изгинат около въпросния нещастник?????
Късмета си е късмет,а статистиката сочи ясно кои скорости крият повече или по-малък риск от инцидент....ако някой си мисли ,че с 200 км/ч може да разчита на сетивата си.........а оттам и на реакциите си....ако прие 90 км/ч имаш физиологично обусловено време за реакция то при 200 просто това не ти е дадено от Господа.....
А за да бъде човек самоуверен означава,че просто нищо не е видял.....а да чакаш да ти се случи нещо за да си направиш съответните изводи е меко казано лекомислено....
Извинявам се ,че се повтарям,но ХАЗАРТ С ЧУЖДИ ПАРИ И ЧУЖД ЖИВОТ НЕ СЕ ИГРАЕ....това е основно правило и който не го спазва просто му го налагат насилствено-с всички отрицателни последствия.....
А от късметлии ми е дошло до гуша през 27 годишния си шофьорски стаж......късметлия с мощен JEEP пред очите ми разкъса на две дядо и внучка(мои съседи,които отиваха за да купят подарък на детето за рожденния ден),късметлия за съжаления с Голф пред очите на съпругата и десетки други пациенти уби на място възрастен човек пресичащ пред болницата(беше ходил на свиждане и жена му му махаше през прозореца...за последно) и още много такива събития на които съм бил пряк или косвен(когато ходим да вземем труповете)свидетел.....а нещо да кажете за скоростта на късметлиите изгубили управление при висока скорост връхлитащи върху нищо не подозиращи хора на тротоара............
Хайде по-полека със самочуствието...и късмета!!!!!.......който го има в излишък да отиде на погребението на дете убито от късметлия в автомобил ......и доста ще си помисли!
Извинявам се за черните редове в този постинг,но това е истината,колкото и да не ни се иска ..........
А маниаците с бързи коли избиващи комплекси и проявяващи свръхдоза инфатилизъм по пътищата трябва да бъдат спрени на всяка цена.....и без да се подбират средства!

Последна промяна от joker на Пон 30 юли 2007 8:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Пон 30 юли 2007 7:52

мн неприятно, но като гледам никой не им е виновен , удари се по вузмойно най тъпия начин, какво очаква да стане като даде рязък десен с 200 тжа да не е болид , и тва да не е писта. карайте бавно не си заслужава никой да свърши по този нелеп начин

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 30 юли 2007 7:55

извинавай ама в 27 годишния си шоферски стаж кога разви свръх естествени способности че знаеш къде ги вдигам тези скорости ??? я по спокойно и не ми чети морал 8)

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пон 30 юли 2007 8:09

Tyan написа:извинавай ама в 27 годишния си шоферски стаж кога разви свръх естествени способности че знаеш къде ги вдигам тези скорости ??? я по спокойно и не ми чети морал 8)

Само разказвам част от това което съм видял........не бих желал други да го виждат ,а още по-малко пък да им се случи....
А кой как го възприема си е негова работа......апропо терминът МОРАЛ е най-неопределеното понятие ,така че освен изпразнена от съдържание фразеология тази дума нищо не означава за мен.......и не го ползвам в лексиката си.....и не обичам да си служа с житейски или словесни клишета.......

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”