petko5 написа:Прав си

а какво ще стане като се счупи шарнирая с 200 км/ч.....колко още души ще изгинат около въпросния нещастник?????
Късмета си е късмет,а статистиката сочи ясно кои скорости крият повече или по-малък риск от инцидент....ако някой си мисли ,че с 200 км/ч може да разчита на сетивата си.........а оттам и на реакциите си....ако прие 90 км/ч имаш физиологично обусловено време за реакция то при 200 просто това не ти е дадено от Господа.....
А за да бъде човек самоуверен означава,че просто нищо не е видял.....а да чакаш да ти се случи нещо за да си направиш съответните изводи е меко казано лекомислено....
Извинявам се ,че се повтарям,но
ХАЗАРТ С ЧУЖДИ ПАРИ И ЧУЖД ЖИВОТ НЕ СЕ ИГРАЕ....това е основно правило и който не го спазва просто му го налагат насилствено-с всички отрицателни последствия.....
А от късметлии ми е дошло до гуша през 27 годишния си шофьорски стаж......
късметлия с мощен JEEP пред очите ми разкъса на две дядо и внучка(мои съседи,които отиваха за да купят подарък на детето за рожденния ден),късметлия за съжаления с Голф пред очите на съпругата и десетки други пациенти уби на място възрастен човек пресичащ пред болницата(беше ходил на свиждане и жена му му махаше през прозореца...за последно) и още много такива събития на които съм бил пряк или косвен(когато ходим да вземем труповете)свидетел.....а нещо да кажете за скоростта на късметлиите изгубили управление при висока скорост връхлитащи върху нищо не подозиращи хора на тротоара............
Хайде по-полека със самочуствието...и късмета!!!!!.......който го има в излишък
да отиде на погребението на дете убито от късметлия в автомобил ......и доста ще си помисли!
Извинявам се за черните редове в този постинг,но това е истината,колкото и да не ни се иска ..........
А маниаците с бързи коли избиващи комплекси и проявяващи свръхдоза инфатилизъм по пътищата трябва да бъдат спрени на всяка цена.....и без да се подбират средства!