Печка за колата - направо полудях.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Re: Печка за колата - направо полудях.
За безплатната реклама няма значение откога са 

- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не е зле форумът да иска потвърждение, когато някой иска да изрови стара тема. Малко подсказка.
HeyMoPeH написа:аз се занимавам любителски с печки, вебасто, ебершпрехер, леки поправки ремонтчета и т.н. имам и от двата модела, с дисплей, автономни с ниска консумация 40-тина ватови са. Нужни са 15 мин за стопляне на един двигател, а за 15 мин. 40Вата не биха повлияли въобщо на читав акумулатор. Някой ако се интересува да пише. Става дума за дизелови, бензинови, имам от всичките :) Поздрави!
За малко да те изкарат че си правиш реклама със ремонти и продажби на печки и такива части....

аз на джипката имам бензиново вебасто, което не се ползва грам
може ли да се свали от там и да се монтира на друга кола ? колко пара излиза горе-долу едно такова прехвърляне ?
може ли да се свали от там и да се монтира на друга кола ? колко пара излиза горе-долу едно такова прехвърляне ?
- HeyMoPeH
- Автомобил:
- Двигател:
не съм тръгнал да изкарвам милиони или хиляди левове, а го постнах с цел да помогна на някой, било със съвет или с някой друг чарк който би свършил на някой работа :) А относно колегата над моя сегашен пост. Чул съм че към 100-тина лева искат за монтаж на печка. Демонтажа на мен ми излиза към няма половин час и печката е на земята с инсталация и всичко. А ремонта... всеки път е различно може да е нещо малко, като скъсано кабелче/изгорял бушон. Може и да е прецакана електроника, свещ, датчици, помпи и други малко по-скъпи части. Лошото е че на малко места в България ремонтирват такива печки и повечето са кожодери. Лично аз с 1-вата която купих обиколих в София 2 сервиза и нищо. Докато не започнах да чета и чета, и да купувам счупени за да се уча на тях. :)
Поздрави на всички колеги. Ако някой има нужда от съвет може да се обърне към мен и с каквото мога бих му помогнал
Поздрави на всички колеги. Ако някой има нужда от съвет може да се обърне към мен и с каквото мога бих му помогнал

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”