ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ- ABF за TDI
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
zdrash написа:сложи му газов инжекцион и си го карай
мани ги нафтовите печки
(няма дизел до 2000 кубика дето да върви нормално след 120км/h)
Мисля че с Голф 1.9 ТDI ще ти изпия мозъка със сламка на тебе и на АБФ и след 150 км/ч , а пък на бензиностанцията ще се пукна да се кефя като си отворите портфейлчетата да плащате.
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
flash написа:zdrash написа:сложи му газов инжекцион и си го карай
мани ги нафтовите печки
Мисля че с Голф 1.9 ТDI ще ти изпия мозъка със сламка на тебе и на АБФ и след 150 км/ч , а пък на бензиностанцията ще се пукна да се кефя като си отворите портфейлчетата да плащате.
Тва пък 150кньовото 1.9ТДИ е доста проблемно и само ядове ще има който си купи, почти няма читави екземпляри, 1.9ТДи 130коня е в пъти по-добър вариант

А нужно ли е да ти пиша какво ще стане с Г4 с 1.9ТДИ 150коня, ако го напъне 1.8Т 180коня

Недей да говориш за пукане от кеф щото като тръгнеш да го правиш тоя дизел ще се видиш у приключение и ще се вътриш с много пара.
Пък и не е много полезно да го юкаш постоянно със скорости от рода на 180км/ч ще излезе турбина за смяна +1200лв.
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
niikoo_1 написа:flash написа:zdrash написа:сложи му газов инжекцион и си го карай
мани ги нафтовите печки
Тва пък 150кньовото 1.9ТДИ е доста проблемно и само ядове ще има който си купи, почти няма читави екземпляри, 1.9ТДи 130коня е в пъти по-добър вариант![]()
А нужно ли е да ти пиша какво ще стане с Г4 с 1.9ТДИ 150коня, ако го напъне 1.8Т 180коня
Недей да говориш за пукане от кеф щото като тръгнеш да го правиш тоя дизел ще се видиш у приключение и ще се вътриш с много пара.
Пък и не е много полезно да го юкаш постоянно със скорости от рода на 180км/ч ще излезе турбина за смяна +1200лв.
Не съм съгласен колега ама айде да не спамим темата на колегата, а да вземе да каже защо иска да сменя АБФ за ТДИ?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе не мога да разбера кво обсъждате кой как скъсвал.Щом човека се замисля да бартеросва АБФ за ТДИ 90 коня ,мислите ли че го прави с цел дърпане на светофара и да си разказва времената на божурище
Човека пита дали колата върви/а не дали къса/,вероятно колко ще пести от разход и ква ще е поддръжката за да тегли чертата и да реши дали си заслужава 

- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До сега аз карах само бензинови двигатели.Опел рекорд 1983г 2.0, след това Джета бензин 1.8 1985г.Сега карам Г4 1.9 ТДИ, лично аз съм много доволен, ускорява като бензин и се държи доста добре при висока скорост 180+ ето който иска дори да види.
http://irc.maiz-bg.com/golf/Golf-180km.avi
http://irc.maiz-bg.com/golf/Golf-180km.avi
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Защо не се обадих навреме, пък и да бях "чукнал" някой облог, че точно това ще се случи накрая...
Аз лично с удоволствие ще бартеросвам, но при условие, че имам парите да скоча нагоре - поне 2000-2001 г., 1 или 2 червени буквички в надписа "ТДИ"
, пък дори и Леон или Октавия може да се казват отрочетата на ВАГ, които ще заглеждам... 

kokovanev написа:Защо не се обадих навреме, пък и да бях "чукнал" някой облог, че точно това ще се случи накрая...Аз лично с удоволствие ще бартеросвам, но при условие, че имам парите да скоча нагоре - поне 2000-2001 г., 1 или 2 червени буквички в надписа "ТДИ"
, пък дори и Леон или Октавия може да се казват отрочетата на ВАГ, които ще заглеждам...
еееееее.
така и аз със двете раце ще дам ключовете

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”