КАТ - или простотията на една "дирекция"
ооохх.......
познато! Аз 4 (4) четири, месеца чаках да ми "дойде" наказателното постановление от Тутракан в Русе (акт за превишена скорост...
)ходех през седмица в КАТ да правя скандали, че някой мазен дебел "началник" не е седнал да подпише актовете и да ги прати по служебната поща в Русе. И още щях да чакам ако не бяха приели новите наказания и не бяха задължили дебелия чичко да си оправи старите бумаги! А положението се влоши когато трябваше да си презаверя акта за новия месец и отивам един по-свободен следобед и оная ми вика : Ние с граждани вече работим само до обяд!!!
Викам кой ще ми завери акта! Тя:Ела утре сутринта! Аз: Немога, командировка съм от тази вечер и ме няма 2 дни и ще ми изтече срокчето! Тя: ...прасс капандурата на гишето....Аз: Да ти...майката....в .... овча, мърша......
4 месеца HORROR !!!
Поука: карам като агънце за да си нямам разправия с тези говеда повече. Не ща да им стъпвам в измислената институция!
познато! Аз 4 (4) четири, месеца чаках да ми "дойде" наказателното постановление от Тутракан в Русе (акт за превишена скорост...

4 месеца HORROR !!!
Поука: карам като агънце за да си нямам разправия с тези говеда повече. Не ща да им стъпвам в измислената институция!