Седим и мислим - "Фолксваген" начин на мислене ли
-
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:и чакаш "кораба майка" да се обадиbatmilko написа:The Red Guy написа:Седим и мислим
аз по некой път само седим
не .. само чака

много мислене в една тема нещо..
фауве не е начин на мислене.. това си е чиста секта ! който разбира тук се спира !

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- KingOfPain
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мдаммм по-скоро диагноза е това кат харесаш VW. Първата беше Москвич (с ладов двигател, скорости и заден мост и 2 резервни гуми )
. После взехме пасатка без никакви екстри, но винаги се кефя на хубавите неща в нея и не обръщам внимание на недостатъците. Преди 2 месеца избирахме за бащата кола и за малко да вземем една корса... ама веднага се хванах за нещата, които при VW са по добре, а не погледнах недостатъците. Взехме една Г2 турбо дизелче и яко се кефя. Останахме в клуба 

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Случвало ми се е като съм в компания и стане въпрос за коли и започна да хваля Фолксваген и започнат да те плюват че си голфаджия много се дразня на слепотата им относно автомобилите, били каруци били еди кфи си а в съшност всеки втори който приказва така си е чист измекярин и пешеходец това е моето мнение...и незнам защо но трудно възприемам друга марка кола освен VW или нещо от VAG концерна просто не са ми приятни и не се возя и не ги карам с кеф.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен:
1 - дали има други добри коли - ДА
2- дали ВАГ е начин на мислене - ДАААААА
ПРИМЕР:
Спомням си приди няколко месеца един колега си купи рено клио,на 7 годинки, което си е ново за нашия стандарт
и ме базика за голфа, че му било по арно реното
и по едно време началничката ме пита "абе ти пламене каква кола имаш", "фв голф" и отговарям аз, след което тя се обръща към колегата с реното и му заявява категорично "откажи се, няма смисъл, на тези със голфовете е абсолютно невъзможно да им се обясни че има по хубава кола", после разказа за зет и който живее в германия, имал някакъв голф за който бил похарчил към 50К ойро подобрения, пък бил чисто нов
така че...явно си е промивка ВАГ-а
1 - дали има други добри коли - ДА
2- дали ВАГ е начин на мислене - ДАААААА
ПРИМЕР:
Спомням си приди няколко месеца един колега си купи рено клио,на 7 годинки, което си е ново за нашия стандарт

така че...явно си е промивка ВАГ-а

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:

batmilko написа:The Red Guy написа:Седим и мислим
аз по некой път само седим

Аз бих написал, че е и начин на живот.
Помня, че има отделна тема, за това кой какъв автомобил е карал преди да се сдобие с WV, та за мен пасата с който съм в момента е трети личен автомобил от семейството

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
ANNIHILATOR написа:Аз бих казал:
Гледайте си здравето, помагайте на близките, бъдете добри и не робувайте на автомобилите си.
Наистина един автомобил може да те направи да се вманиачиш в него, но той не е всичко.
Както казваше Майор (сега вече май подполковник) Костов - автомобила е да служи на човека не човека да е слуга на автомобила.
Първият ми спомен за него е като капитан от преди десетина години, миналата година видях че е станал майор, ако вече е подполковник - честито!
Иначе напълно подкрепям мнението ти - бих седнал да пиша надълго и нашироко по темата, но няма смисъл - по добре само да си седим

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някои казват да не се робува на марките автомобили и каквото ти падне това да се купува. Обаче лично аз нямам избор,защото:
1)Аз съм просто пристрастен към VAG,поради качеството и здравината на автомобилите.
2)Когато си взема някоя друга марка няма да ги има най-добрите майстори и требе да се слага главата в торбата с некви непознати такива.
3)Лесната и сравнително евтина поддръжка.
Иначе за протокола много искам да имам Тойота Корола-хечбек
.
Бележка:Добрите майстори - Ваското и Ники.
П.С.Не знам,ама само плюсове виждам във VAG
)
1)Аз съм просто пристрастен към VAG,поради качеството и здравината на автомобилите.
2)Когато си взема някоя друга марка няма да ги има най-добрите майстори и требе да се слага главата в торбата с некви непознати такива.
3)Лесната и сравнително евтина поддръжка.
Иначе за протокола много искам да имам Тойота Корола-хечбек

Бележка:Добрите майстори - Ваското и Ники.
П.С.Не знам,ама само плюсове виждам във VAG

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”