LILO&STICH написа:хм,треа се замислиш щом е била такси.Аз лично няма да я взема
Аз съм на същото мнение,тая кола е бая карана.
The Red Guy написа:LILO&STICH написа:хм,треа се замислиш щом е била такси.Аз лично няма да я взема
Аз горе писах - продължавам да търся, ама тва, че е била такси хич не ме притеснява. Ако е здрава не ми пречи - идва в България, меря компресия, закачам на газ-анализатор, преглеждам я цялата и тогава плащам.
ами мое мнение,продължавай да търсиш.На 1 френд от Италия '98 дизелче октавия 75 кончета в перфектнос-ние му стъпи на 5х до тук и километража сочеше 175000The Red Guy написа:LILO&STICH написа:хм,треа се замислиш щом е била такси.Аз лично няма да я взема
Аз горе писах - продължавам да търся, ама тва, че е била такси хич не ме притеснява. Ако е здрава не ми пречи - идва в България, меря компресия, закачам на газ-анализатор, преглеждам я цялата и тогава плащам.
Grizzlito написа:колата изглежда мн уморена, и според мен ще почне да си показва рогата. не знам пасата ми бесхе 1998ма краъ и изглежда чисто нов в сравнение с тази , помисли си за 13к може да земеш мн прилични коли, един познат за 10к зе 2001 сеат Варио ТДИ 110 коня
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта