лада 2107 или VW джета 2
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Още един глас за ЛАДА-та - 7-ца на тези километри и в добро състояние (говорим за 5 скоростна!!!), само и слагаш едни гумени подкалници срещу лугата, читаво масло и гуми и си ток. Джетата предполага по-сериозна първоначална инвестиция за да я стегнеш за този месечен километраж. Пък след година-2 отиваш в Монтана на пазара и там ще ти "цунат" ладето веднагически!
Еле и ако е червена и на цвят
....
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Ако помага, то нека то разкажа за предишната кола на брат ми. Беше Джета. Взе я от бакшиш, като преди бакшиша е карана от некаф поп в Гърция. Заради удар преди покупката беше сменен заден мост със сичките карантии около него и когато баба Джета прехвърли 700 000 км, започна да се ебава подобието на електроника. Брата я продаде, оправиха я и сега още я карат в едно село, като заместител на ладата. Не знам дали вече и е правен основен ремонт, но докато беше при нас, а и преди това, такъв не е виждала.
Мога да кажа само, че гласувам със всички ръце и крака за джетата.
п.п. Има б@хти огромния багажник!
Мога да кажа само, че гласувам със всички ръце и крака за джетата.
п.п. Има б@хти огромния багажник!
ладата е чуден автомобил, здрава, евтина, няма да ти я закача никой. а 7мака върви доста добре, това, че над 100 било висш пилотаж не е съвсем така ако си е наред окачването. до 130-140 /макс/ си е нормално. мен па мноо ме кефя 7мицата, а джетата не виждам кое й е по -удобното. махай джетата докато може да се продаде, а ладите винаги ще се търсят 
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StS написа:тръба написа:Тази дума ме подтиква към самоубийство.ЗАБРАНЯВАМ на целия форум да я споменава!L&R написа:запорожец![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗАПОРОЖЕЦ
За следващия рожден ден я имаш , даже две ще ти купиме![]()
Иначе по темата VW
http://www.vbox7.com/play:42d23b13
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди Пасата имах Алеко '94 г. (москвич с ладов двигател 1600 сс) и бях супер доволен, но много изгни последните години, пък ми и умаля като семеен автомобил. Като си търсех подходящ VW комби казвах "ама да върви колкото алекото" и всички автоджамбази ми се смееха, че нямало как да не върви повече. Както и да е, не че искам да сравнявам москвич и лада, но по отношение на тенекиите май са на едно ниво - ГНИЯТ! Това им е слабото място! Инак, с двигателя съм нямал никакви проблеми, изминал съм над 150000 км. и съм сменил само маслена помпа по него - НИЩО ДРУГО! И сега бащата го кара алекото, вече е БЕЗ ПОД И ПРАГОВЕ, но върви като ракета, тоест по отношение на двигателя аз съм за Лада (не че пасатовия е лош де) а иначе по всичко останало - VW с 2-те ръце!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”