ЖАлко, че има акциз.

niikoo_1 написа:E36 e многпо хубава кола, но трябва да е 325i демек 192 коня и 2.5литра, 323 и 328 също вършат работа.
ЖАлко, че има акциз.
Ivcho написа:batmilko написа:vaskoto1 написа:купи си ГТИ3 16В![]()
![]()
![]()
mishu написа:Аз пък съм за бавареца. И аз съм се насочил към него. Но читав баварец за 6К надали може да се намери. Пък и шестак ...
Stefan написа:Търси и вярвам, че ще си намериш нещо
kamenov написа:FreeSoul написа:Абе грабвай си читав 16 волта и си слушай AC/DC да ти е мир на главата
GodLike написа:На мен никога не са ми харесвали е36 като дизайн
320i до 120км/ч не вървят като за конете си! Не съм виждал замерванйия, но може би един АБФ или КР ще го изяде с парцалките![]()
За 318i 115кс изобщо не искам дума да чувам - по-голяма мърша от това няма
извод: НЕ си купувай Е36
Veso101 написа::lol: Абе вие сте с промити мозъци бе!
VW зомбита![]()
BMW е призната за една от най-спортните марки в тези класове.
АБФи и не знам си кво си.
Задното предаване е за добри шофьори, ама вие като сте големи рацери, не знаете ли , че презавиването се управлява много по-лесно от недозавиването.
Ако си карате бохчичката до магазинчето да напазарите лебец и сиенце, АБФа е чуден спор няма.
В заключение според мен тук става въпрос за баснята за лисицата и гроздето, което щом е високо значи е кисело.
Аз за разлика от вас си признавам, че ако се опарича, веднага скачам в БМВто.
Това не значи , че няма да си пиша в този форум.
Veso101 написа::lol: Абе вие сте с промити мозъци бе!
VW зомбита![]()
BMW е призната за една от най-спортните марки в тези класове.
АБФи и не знам си кво си.
Задното предаване е за добри шофьори, ама вие като сте големи рацери, не знаете ли , че презавиването се управлява много по-лесно от недозавиването.
Ако си карате бохчичката до магазинчето да напазарите лебец и сиенце, АБФа е чуден спор няма.
В заключение според мен тук става въпрос за баснята за лисицата и гроздето, което щом е високо значи е кисело.
Аз за разлика от вас си признавам, че ако се опарича, веднага скачам в БМВто.
Това не значи , че няма да си пиша в този форум.
Айде със здраве.
П.П. Много искам да видя как ви избива пяна по устите докато ме оплювате.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта