Размисли и страсти около Опел Вектра дизел, 2003 г.
- DarkRider
- Автомобил:
- Двигател:
Vectra B не е лош избор въпреки, че е Опел. Преди да взема Пасата и аз си бях харесал една такава Вектра. Колата си има доста плюсове и мисля, че си заслужава. Голям недостатък обаче е дизела им. Оказва се, че дизела на опел не е от най-сполучливите(това го разбрах след дълго ровене в нета). Така, че си прецени сам и питай наистина повечко хора, които притежават тази кола. От тях ще получиш най-сигурната информация!
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
flash написа:Bahama man написа:Като е Опел не е кола ли??? Един приятел има такава дизеларка 150 коня на първа лепи за седалката на втора вече е на 160 мисля че няма какво да коментирам повече сравнително нова кола е и бих си я взел ако имам възможност
2 предавка,160к/ч, дизел![]()
![]()
да точно така ако не вярване заповядайте на демонстрация
DarkRider написа:Vectra B не е лош избор въпреки, че е Опел. Преди да взема Пасата и аз си бях харесал една такава Вектра. Колата си има доста плюсове и мисля, че си заслужава. Голям недостатък обаче е дизела им. Оказва се, че дизела на опел не е от най-сполучливите(това го разбрах след дълго ровене в нета). Така, че си прецени сам и питай наистина повечко хора, които притежават тази кола. От тях ще получиш най-сигурната информация!
Аз преди няколко месеца купих Вектра Б и направо се "родих" с тази кола. То не че може да става и дума за сравнение м/у Голф 3 и Вектра Б де, най-малкото класа е съвсем различен но идеята ми е, че съм повече от доволен от нея. Не случайно половината таксиджии навъртяха по 1 000 000км. точно с хлОпелите...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Bahama man написа:flash написа:Bahama man написа:Като е Опел не е кола ли??? Един приятел има такава дизеларка 150 коня на първа лепи за седалката на втора вече е на 160 мисля че няма какво да коментирам повече сравнително нова кола е и бих си я взел ако имам възможност
2 предавка,160к/ч, дизел![]()
![]()
да точно така ако не вярване заповядайте на демонстрация
добреееее, а трета има ли?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:хора
това е нова кола
квато и кола да вземеш след 2001,2002 година е все тая
скъпи части и скъпи коли
ако е читава, провери турбина и мотор, другото се прави с по-малко пари и ти харесва взимай
ще добавя да се провери и ГНП-то...най-слабото им място на тия кочини...огледай отгоре ако е залят електронният блок на гнп-то със силокон имай предвид че е правен ремонт в БГ, който не кара особено много...цената на нова горивонагнетателна помпа подминава 2-3к лв а от стара няма смисъл...таралеж в гащите е според мен тази кола...
[img][img]http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/45/11054_227.JPG[/img][/img]
това е вентра С - феислифт, 2003 са с квадратните фарове и старите мотори 2,0/ 100 и 2,2/ 125
това е вентра С - феислифт, 2003 са с квадратните фарове и старите мотори 2,0/ 100 и 2,2/ 125
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
momo 1 написа:особено много...цената на нова горивонагнетателна помпа подминава 2-3к лв а от стара няма смисъл...таралеж в гащите е според мен тази кола...
то по тая логика да си караме ладите и москвичите
неска петък ли е[/quote]
имал съм такава кола...до преди 1 месец....в момента имам други 2 опела...ти имаш ли нещо подобно? ...днес ден на партибльоновете ли е?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”