гъзария.....СЕЛЯНИЯ......

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Пет 05 окт 2007 22:24

бомбърче - ше оспамиме темата на Бате Пешо с убавата бела 2ка. защитавай каузата ей! :twisted:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 05 окт 2007 22:37

golfarata написа:бомбърче - ше оспамиме темата на Бате Пешо с убавата бела 2ка. защитавай каузата ей! :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: гъзария.....СЕЛЯНИЯ......

Мнениеот musura » Пет 05 окт 2007 23:52

bate_pe60 написа:АМИН, жал ми е за колата.

И на мен :cry:

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Съб 06 окт 2007 0:45

абе как не ги е грях да продават такива коли, аз няма да мога да спя ако продам опасна за каране кола. ебаси ужаса кви са тия хора бе????????? се едно даваш на дете пистолет с такава кола, как не го е срам тоя от плевен дето я е продал и после що има катастрофи, ми гледайте какво върви по улиците. и от не от нямане на пари от псевдо гъзария вместо тия джанти да си беше купил дискове и пружини тоя. Е този манталитет балкански кога ще се излекуваме???

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Съб 06 окт 2007 1:14

:039: Тая тема направо у бисерите. А ако всичко е истина направо не ми го побира главата как има хора, които да го направят такъв тоя Голф, па даже има и такива да го купят след това. :roll:

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Съб 06 окт 2007 2:22

juve написа:А бе колега , сигурен ли си , че не се будалкаш с нас, нещо много ти се е събрало .... прекалено .....да не би да приписваш и някой друг "резил " от колите на познати ? Защото така, както звучиш , трябва да си я взел от някой , който я е карал в моргата за разфасоване :roll:
Ако не съм прав- сорри , ама ..... то бива бива ....... не знам как си още жив и здрав с тоя късмет :!:

виж , пич, нема кво да се гавря с форума..аз си казвам нещата щото ми писна...
щот повечето от форума си викат -ее , добре добре изглежда дрън дрън, на времето ...еее, то пък форумна колица..
верно е мотора все още се държи..въпреки че тия гърнета заглушават "ЛАЙК ДИЗЕЛ" тракането му......
просто не всичко е толкова розово колкото изглежда...
окей, тъпо става щот аз го питах - кажи ми с какво си имам работа и кви мизерии ше стават...он вика - сичко е точно, само тампона на скоростите и летиш...
пффф, никога не съм имал намерение да правя такива изказвания и да топя тоя и оня , и то пък колеги от форума...
4е съм гледал със затворени очи - така е...
ама бате , същото е като тва с пистолета.. ми нали утре ше кача дъщеря му и ше я размажа некъде щот голфа дет ми продал немал спирачки или неможел да завива (и кормилната щанга играе,...)

същото е...
има мноо работа..може би треа се почне от първи клас....за толкова малко време, доста пъти ме остави на пътя да се чудя как да се спасявам...добре 4е все съм бил сам...
+ тва изобщо не знаех 4е ше взема голф, за тва не отворих форума..треаше ми спешно кола с която да се предвижвам 4е си еба майката от таксита...
@дермеистер, има секви хора, пиши се и тебе у бисерите пич, на мене не ми е смешно и не съм пуснал тема да ме съжаляват или да ми се смеят..просто патя и не ми се иска някой друг да пати, поне не по тоя зверски начин...

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 06 окт 2007 3:13

То не останало вече почтинищо за правене, довършия у нема грижа вече :wink:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 06 окт 2007 7:26

Тая кола се продаваше месеци на ред в мобилето и ако си я взел за 2000лв. няма каво да очакваш от нея.Една поддържана кола не струва 2000лв.било то и голф2.Според мен каквото и да му е по окачването и спирачната система може да го оправиш за около 500лв и ще имаш надежден автомобил.Успех.

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Съб 06 окт 2007 7:39

На скраб бате, ако не искаш и теб да те споменават с "добро" и се оглеждай за друго.

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Съб 06 окт 2007 8:09

голям карък си баце

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 06 окт 2007 9:13

Имаш все пак късмет че двигателя е наред-поне там не забелязах да споменаваш за проблем :) Иначе преди време имаше една тема от един пич дето за еди колко си години не бил дал 1 стотинка по колата Г2 или Г3 не си спомням та даже караше и без филтър та ти както описваш твоя трофей все едно накрая на теб ти го е продал :)))

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 06 окт 2007 9:23

Тая 2-ка от гаража преди около 2 месеца се продаваше в мобиле.бг :!: Мисля, че някои от форума беше питал за него :roll:

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Съб 06 окт 2007 9:33

sashobas написа:Тая кола се продаваше месеци на ред в мобилето и ако си я взел за 2000лв. няма каво да очакваш от нея.Една поддържана кола не струва 2000лв.било то и голф2.Според мен каквото и да му е по окачването и спирачната система може да го оправиш за около 500лв и ще имаш надежден автомобил.Успех.

ми бате сега ходих та купих чисто нови дискове + нови накладки и жило за съединител..сичко ново - 99 кинта...
в сряда взимам заплата и ше сменя окачването и ше закърпя макферсона(4е е изтърбушен) и ше платя и на колегите от форума ,4е съм взимал разни раоти по куриери...
за 1500 я взех...

мисля в скоро време тампон на скоростна кутия, центровка на скорости, нов акумулатор, да погледна кормилната система и нови гуми...

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Съб 06 окт 2007 9:45

Баси те на байка ми дисковете са до дебели бе :shock 4мм заеби ти тая работа :bishop

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 06 окт 2007 12:11

bate_pe60 написа:за 1500 я взех...

това обяснява историята, кофти , но няма "изгодни" коли

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”