niikoo_1 написа:nadasdi написа:ха, ето го проблема, не си ме разбрал. На тая тема колко съм спорил, много съм съгласен че днешния автоматика е по-бърз. Просто не ми допада идеята да изговриш нещо на колата, да натиснеш едно копче, пак да изговориш нещо и тя да те закара където искаш. Не и Ферари. А тоя Нисан ако е бил някоя максима, е*ати резачката. 140 ама сигурно дига 100 за 7-8сек?...не е тук мястото де.
Ама найстина първо вземи да прочетеш за видовете трансмисии и научки какво е "хидравличен преобразувател", "секвенциална скоростна кутия", "автоматизирана ск.кутия", трансмисия с два съединителя, вариатори и т.н.
Всичките хората ги определят като автоматични, но са коренно различни.
Различно е и поведението им и скоросттта с която сменят предавки и начина, по който работят в автоматичен режим
Ферарито е с подредена секвенциална трасмисия.
"найстина" ти не си доразбрал, ако залагаш на това което под капака, аз наблягам на купето. Простоя ръчния режим на ф430ката, не е толкова ръчен, не ми допада. До мнение е, не до надчитане. Все едно аз да ти кажа че не ми харесва червения цвят на ферарито, а ти да ми обясняваш че не разбирам от съставки на боя. Не работят така нещата.
успех с разконспирирането на оборотомера