Питане за цена на пълно каско
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
Re: Питане за цена на пълно каско
На б5.5 1.8т 2002г. 450 лв в булинс.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Момчета...не гледайте къде на колко са ви оценили колата и колко по-евтини сте платили. Гледайте къде са ви оценили колата на реалната и стойност и къде ще ви платят реалните пари за евентуален ремонт или реалното обезщетение в случай на кражба. Гледайте къде няма да ви мотаят и къде няма да "търсят под вола-теле", за да не платят.
П.П. Липсващи части от колите не съм чувал някоя компания в БГ да плаща (освен по изключение)! Замислете се защо всички С-класи и БМВ-та се движат без парктроници.;)
П.П. Липсващи части от колите не съм чувал някоя компания в БГ да плаща (освен по изключение)! Замислете се защо всички С-класи и БМВ-та се движат без парктроници.;)
Опитен застрахователен агент ми е казвал, че за автомобили над 10-12 г. каското е принципно без особен смисъл.
Преди около 20 години имаше една застрахователна компания "София Инс", която предлагаше много добри условия за стари соцвозила, но я закриха и сега не знам има ли в момента такава със същите условия.
Преди около 20 години имаше една застрахователна компания "София Инс", която предлагаше много добри условия за стари соцвозила, но я закриха и сега не знам има ли в момента такава със същите условия.

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Ето за старите коли, аз съм на този план:
http://www.bulstrad.bg/bg/sproduct/%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE-100
Като за 100 лв бива.
http://www.bulstrad.bg/bg/sproduct/%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE-100
Като за 100 лв бива.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”