правх купон по случай РД... идваха, няколко пъте ме предупреждаваха..
накрая им казах..
пишете квот ша пишете.. оставете ме да си довърша РД.. па после че си плащам квот требе..
200 кинта акт.. и го платих.. заразлика от тези с автомобила
Дон Хуан Голфа написа:......
P.S.
Нужно ли е да обяснявам че на този полицай някой пред блока му спукал 4-те гуми плюс щети за пребоядисване и 1-2 стъкла....каква случайност
Li4o написа:Дон Хуан Голфа написа:......
P.S.
Нужно ли е да обяснявам че на този полицай някой пред блока му спукал 4-те гуми плюс щети за пребоядисване и 1-2 стъкла....каква случайност
Ха ха - и ти бая филмове гледаш....![]()
П.С. Всички искаме да се "оправи" държавата, а щом някой полицай си свърши работата - вече е "полицай насран" - ми що не му го каза в очите, кат си толкова отворен...
jettro написа:От тази тема някой думи придубиха по-различен смисъл за мен или по точно разбрах какъв е смисъла им за някой колеги:
"Глупав акт" - акт който са ти написъли тогава когато ти си решил че не си в нарушение или пък нарушението не е било кой знае какво и ченгето е можело да си затвори очите.
"Тъпо ченге насрано" - ченге което те предупреждава, че си в нарушение, след като си се направил на тарикат и не си го взел под внимание ти пише акт и не ти кузирува и не ти носи кафе затова че си съсед на някой шеф в МВР "за цяла България".
Мда.....пъ може и да се оправи тази държава някой ден.....

Li4o написа:Дон Хуан Голфа написа:......
P.S.
Ха ха - и ти бая филмове гледаш....![]()
П.С. Всички искаме да се "оправи" държавата, а щом някой полицай си свърши работата - вече е "полицай насран" - ми що не му го каза в очите, кат си толкова отворен...
Дон Хуан Голфа написа:...
group® написа:Дон Хуан Голфа написа:...
Батсе винаги съм ти се възхищавал на колата ти и на желанието ти, но ми падна зверски в очите!!! Сигурно ще кажеш, че ти е през ..., но ...
anyway жив и здрав да си и дано разбереш, че на тоя свят не са само пачки, коли и жени

Дон Хуан Голфа написа:.....
Селско терикатче...темата е всеки да напише за някой друг акт а не да ме коментираш мене...ако имаш нещо да ми кажеш прати на лично а не да ми се правиш на голям разбирач...
Li4o написа:Дон Хуан Голфа написа:.....
Селско терикатче...темата е всеки да напише за някой друг акт а не да ме коментираш мене...ако имаш нещо да ми кажеш прати на лично а не да ми се правиш на голям разбирач...
Внимавай какво пишеш! Имаш ЛС!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 90 госта