Оплакване относно лош бензин зареден от Шел

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 22 ное 2007 7:06

stan4o_mc написа:
ceci_rohe написа:Само на Еко-Елда горивата са от Гърция и на Ромпетрол са от Румания всички други са от Лукойл Бургас писал съм доста по тези теми.Всеки сам си избира къде да зарежда гориво успех на всички :D

Можеш ли да ми кажеш по какво да различавам кое Еко е Елда и кое не е? Из нет-я само стари работи намирам. Дори според страницата на Еко-петролиум, още нямат бенз/газ/нафта/станции в Пловдив.

Ще ти кажа Еко-петролиум си продадоха бензиностанциите на Еко-Елда виж това :deal http://www.eko.gr/corpsite/display/main.asp
сега съм сигурен че вече ще ги различаваш :D
Ето ти и за Римпетрол :arrow: http://www.rompetrol.bg/online/index.php?_website_id=34
ако имаш още въпроси питай ще помагам :D

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 22 ное 2007 9:20

danco написа:Колеги не искам да прозвучи тъпо ,но вие кво очаквате ,нафтата е по скъпа от бензина .Не може да зареждаш бензин А95 на 1,98 а нафта на 2,10 и да очакваш добър бензин.Лично аз съм имал оплаквания относно бензина от повечето водещи марки на пазара/не искам да споменавам имена/.За това си слагам или 100 октана или 98 и нямам никви ядове. :wink:

По принцип нямам проблеми с разбирането, независимо от часа на денонощието, ама тук нещо не схванах. Каква е връзката между цените на А95 и на нафтата, и качеството. Би ли обяснил, моля те (ако трябва по-бавно), по-подробно. Благодаря.

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Чет 22 ное 2007 9:29

не само бенз им е лош по-добре да не се зарежда там преди време сложих газ и като тръгнах колата все едно работеше на един-два цилиндъра shell-никога вече :twisted:

Потребителски аватар
J'N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J'N » Чет 22 ное 2007 9:33

Мдаааа много хора се оплакват от Шел и все пак продължават да сипват от там ...! Постояно чувам оплаквания. Аз зареждам на ОМВ и честно казано съм доволен :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”