Спират цивилна кола доколкото знам и си снимат докато пият кафето.
Монтирана камера перманентно май няма gruebel
Призовка от КАТ
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
jiks написа:nii написа:мммм да сигур е протокол щото сега си сяда куката на кръстовището и си снима...
ДА ЗНАЕТЕ: когато слизате от радиото към центъра , ако НЕ сте за десен завои по България към стадиона СТОЙТЕ СИ В ЛЯВАТА ЛЕНТА за направо там се снима яко всеки ден!
Е добре де колата като е на инвалид и на него ли пращат призовките щото и аз и жената всеки ден поне по три пъти минаваме така ???
Чудно ми е аз ако мина(ако не съм успял вече някога) да мина така на кой ще изпратят призовка, след като колата е на инвалид , а той е вече два метра под земята.

Да ги Е*а и в тъпанарите.

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И какво стана в края на краищата?
Видях, че има подобна тема и затова не отварям нова, и тъй като и аз намерих в пощата същото нещо - за стая 10 и т.н. има дата и час(вероятно на нарушението) - ме интересува кво е станало в описания случай....
Значи като гледам май не бива да се ходи при тия измекяри изобщо
Видях, че има подобна тема и затова не отварям нова, и тъй като и аз намерих в пощата същото нещо - за стая 10 и т.н. има дата и час(вероятно на нарушението) - ме интересува кво е станало в описания случай....
Значи като гледам май не бива да се ходи при тия измекяри изобщо

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Birdie написа:......
Ми един познат оправи нещата..... аз не съм ходил там.
VWCLUB в класацията на BGtop.net
°niksi°
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Интересна работа. Всички се оплакаваме че в София се кара безобразно а когато става въпрос за това че ние вършим безобразия в малка или голяма степен хич не ни се ще да си поемем последствията и отговорността.
Ченгетата може да са всякакви между тях има и лекета и аз преди години съм бил потърпевш от това. Но в последно време се научих да не им давам повод да се заяждат и да избягвам тези моменти с прилично каране. Не че не нарушавам понякога някое правило но в крайна сметка съм и готов да си понеса последствията. С апели колеги и/но/ подобно отношение нищо добро не ни чака в бъдеще.
Ченгетата може да са всякакви между тях има и лекета и аз преди години съм бил потърпевш от това. Но в последно време се научих да не им давам повод да се заяждат и да избягвам тези моменти с прилично каране. Не че не нарушавам понякога някое правило но в крайна сметка съм и готов да си понеса последствията. С апели колеги и/но/ подобно отношение нищо добро не ни чака в бъдеще.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:......
Ако става дума за мене, аз нямах вина и за 2-те призовки.
Единия път брат ми е бил с колата и минал на червено, а за другото карах една абитурентка и беше се показала през шибидаха при спряла кола и я снимали.
Та човека оправи нещата защото щяха да ми вземат книжката без да имам никаква вина, иначе от 1998 година откак имам книжка нямам НИТО ЕДНО нарушение.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Не колега не отправям директни към никого. Просто това което съм написал се базира на общо впечатление.
В другата тема където колегата е катастрофирал също има подобни съвети и настроения да обжалва и прочие. Въпреки че евала на колегата че е осъзнал и поема цялата вина.
Българина едно не е слаб ебач и слаб шофьор. И по принцип започва с "днес ме удариха" нищо че може да е спрял в паркирана кола щото лапал мухи.
Малко в страни от темата надявам се си ме разбрал правилно........
Аз съм за камери на всеки ъгъл........Камери на всеки 2км на магистралата както е във франция и Френски глоби от 150евро за превишена скорост на магистрала. Току виж някои хора ще ги чака съдия изпълнител на входа на Бургас. Ама няма да има толкова идиоти по пътищата.
В другата тема където колегата е катастрофирал също има подобни съвети и настроения да обжалва и прочие. Въпреки че евала на колегата че е осъзнал и поема цялата вина.
Българина едно не е слаб ебач и слаб шофьор. И по принцип започва с "днес ме удариха" нищо че може да е спрял в паркирана кола щото лапал мухи.
Малко в страни от темата надявам се си ме разбрал правилно........
Аз съм за камери на всеки ъгъл........Камери на всеки 2км на магистралата както е във франция и Френски глоби от 150евро за превишена скорост на магистрала. Току виж някои хора ще ги чака съдия изпълнител на входа на Бургас. Ама няма да има толкова идиоти по пътищата.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:Аз съм за камери на всеки ъгъл........Камери на всеки 2км на магистралата както е във франция и Френски глоби от 150евро за превишена скорост на магистрала.
Напълно съгласен съм с това.
VWCLUB в класацията на BGtop.net
°niksi°
- 6utruknahunte
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”