Регистрационни табели с европейски флаг

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mechoklecho
Автомобил:
Двигател:

Re: Регистрационни табели с европейски флаг

Мнениеот mechoklecho » Сря 05 дек 2007 11:18

~~~~~ написа:
mechoklecho написа:Здравейте,
Някой знае ли как може човек да си вземе регистрационнен номер от КАТ с европейското знаме, вместо с българското? Виждал съм такива автомобили по улиците, но доста малко. Дори и в момента мисля, че колите, които излизат са с българските.
Трябва ли да се заявяават предварително или нещо друго?

Благодаря! :)

И защо ти е? Срам те е от БГ знамето или си супер горд от евро-звездите?

За да знам. Аз съм на принципа, че не съществува такова нещо като "Твърде много информация!"! :)

Сега си карам с бг знамето и нямам намерение да си слагам лепенка.

Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Сря 05 дек 2007 11:19

G3 написа:Чл. 345а. (Нов - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) (1) Който в нарушение на установения за
това ред заличи или подправи идентификационен номер на моторно превозно средство,
се наказва с лишаване от свобода от три до десет години и с глоба от пет хиляди до
десет хиляди лева.

Не мисля че знамето е част от идентификационния номер. Номера е ХХ #### ХХ. Другото е графично оформление. То по същата логика може да се каже, че ако опръскаш с кал табелата ще те обвинят в заличаване.

Потребителски аватар
mechoklecho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mechoklecho » Сря 05 дек 2007 11:21

~~~~~ написа:
G3 написа:Чл. 345а. (Нов - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) (1) Който в нарушение на установения за
това ред заличи или подправи идентификационен номер на моторно превозно средство,
се наказва с лишаване от свобода от три до десет години и с глоба от пет хиляди до
десет хиляди лева.

Не мисля че знамето е част от идентификационния номер. Номера е ХХ #### ХХ. Другото е графично оформление. То по същата логика може да се каже, че ако опръскаш с кал табелата ще те обвинят в заличаване.

По принцип мисля, че номерът ти трябва да се отличава, иначе наистина могат да те глобят, но това е само спекулация и слухове. Нямам опит от първа ръка :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”