Мишка в колата ?
- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
Мишка в ...локомотив
1972 г в депо Ст.Загора на дизелов локомотив имаше мишка.Всички сте виждали колко е нависоко вратата на кабината на локомотивите и едва ли да се е качила през нея.Тогава ни даваха отпадъчни конци за почистване ,които бяха в чували и предположихме ,че докато са били в склада ,мишлето да се е завряло и така ние/бригадата/да сме я качили.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мишка в колата ?
Здравейте, значи за да не пускам нова тема, имам и аз подобен проблем, от известно време, някакъв миш прави основен ремонт на двигателя, започна да обезкостява инсталацията, по-точно кабела под кората за чистачките, иде реч зА Г3! Значи изял е инсталацията, и прегриза един от кабелите за мигача, сложил съм капан, отрова, но явно миша се е скрил в канала на гаража, и там мятах отрова, дано помогне!
Изчетох всички теми за мишки, ма тоя миш не иска да ядее! И това е лошо, ще трябва да държа колата извън гаража, което не ми харесва! Помагайте!
Изчетох всички теми за мишки, ма тоя миш не иска да ядее! И това е лошо, ще трябва да държа колата извън гаража, което не ми харесва! Помагайте!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
my heart iS iCe написа: ма тоя миш не иска да ядее!!
иска, иска

купи капан от тея плоските, дето им захапва главъта със скоба. промий го с гореща вода обилно, натъркай го с парче сланина целия. Много важно! не го барай с твойте пръсти, зареди го с латексови ръкавици и миша ше кацне.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Никсон, нещо имаш да споделиш ли? Гледам хилиш се с тая тъпа смотикона ?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:my heart iS iCe написа: ма тоя миш не иска да ядее!!
иска, иска![]()
купи капан от тея плоските, дето им захапва главъта със скоба. промий го с гореща вода обилно, натъркай го с парче сланина целия. Много важно! не го барай с твойте пръсти, зареди го с латексови ръкавици и миша ше кацне.
Значи капани има 2 ! Един от тия плоските, и еди от тия килиините, дето го хваща жив, и може да го пусниш да потъва като титаник! Взех и отрова, гаража го наредих цеия, обаче колата не смея да я вкарам вътре, шот може да немога да я изкарам, миша ако не се лЪжа се крие в канала, на гаража. А него съм го запушил с дъски отгоре и улеите за изтичане на вода, съм ги запушил с цимент!
Остава да се надявам, но ще пробвам и твойте методи, бобокамаро, мерси

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има едни ултразвукови джаджи,които на теория гонят гризачите.Има тук няколко колеги ,които са ги наслагали по колите се(паркинга ни е кажи-речи насред гората и миналата есен имаше конкурс "Мистър Маус"
),но тази година за късмет няма пукната мишка наоколо,може да е заради тях
Некви такива:
http://www.otrovi.com/borba-s-grizachi/ ... 201-2.html

Некви такива:
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
icoico написа:Некви такива:
Имам два точно такива включени в двата края от две години...нямат грижи спят до него.
С капани тип клетка по метода със сланината на колегата bobocamaro давя по една на седмица.
По възрастни хора ми разправяха че е важно между жертвите да се измива капана добре , иначе не влизат.
ПП Синът ми е крайно възмотен от случващото се и ме обвини за убиец на нещастни животни.

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
капан трепач и саламче
за какво ти е да я хващаш жива?после мяташ в кофата - котките да му мислят

за какво ти е да я хващаш жива?после мяташ в кофата - котките да му мислят
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако мишокът е при мотора, закарай колата някъде където има мивка с водоструйка, която има възможност да спираш и пускаш - за да не си къпеш целия двигател. Затвори си колата, отвори капака и давай по дупките където няма да намокриш нещо фатално.
Миналата Коледа по път за Велинград го играх тоя танц - ужасна история ...
На една бензиностанция, някакъв човечец миеше пътя - викам давай тука пръскалото че не се знае докъде може да стигне.
Някъде по форумите четох че се плашат от вода със струя и наистина избяга, но аз лично не я видях.
ПС Не искам да ти казвам каква атракция бях на една отбивка пред някакво ресторантче, изпадаме двамата от ТТ-то, аз вдигам капак и гледам оня си завлякъл баница, малко риба и т.н на капака на мотора. Аз крещя по жената да затваря вратата и после ръчкам с една сопа по малкото дупки които има по тая кола около корите й ....
Навярно Велинград му хареса и остана на СПА
Миналата Коледа по път за Велинград го играх тоя танц - ужасна история ...
На една бензиностанция, някакъв човечец миеше пътя - викам давай тука пръскалото че не се знае докъде може да стигне.
Някъде по форумите четох че се плашат от вода със струя и наистина избяга, но аз лично не я видях.
ПС Не искам да ти казвам каква атракция бях на една отбивка пред някакво ресторантче, изпадаме двамата от ТТ-то, аз вдигам капак и гледам оня си завлякъл баница, малко риба и т.н на капака на мотора. Аз крещя по жената да затваря вратата и после ръчкам с една сопа по малкото дупки които има по тая кола около корите й ....
Навярно Велинград му хареса и остана на СПА

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”