Къде зареждате гориво (по принцип)
Преди време бях фен на Лукойл - само А 98Н. Да, ама колкото пъти сипеш при тях, толкова пъти колата ти върви различно. Правят шашми, месят с по-ниско октаново число, вероятно и други заводски магии въртят...... С една дума - бензинът им не става.
От 7-8 месеца съм редовен клиент на ШЕЛ за Shell V-Power Racing. Супер бензин, да знаете. И е внос от Гърция. Напълно си струва цената.
От 7-8 месеца съм редовен клиент на ШЕЛ за Shell V-Power Racing. Супер бензин, да знаете. И е внос от Гърция. Напълно си струва цената.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Gerda написа:Преди време бях фен на Лукойл - само А 98Н. Да, ама колкото пъти сипеш при тях, толкова пъти колата ти върви различно. Правят шашми, месят с по-ниско октаново число, вероятно и други заводски магии въртят...... С една дума - бензинът им не става.
Аха.Даже оня ден беше върха.Колата аха аха да почне да гасне .А като отидах в Шумен заредих от ОПЕТ.Разликата е светлинни години.Нито придърпва нито нищо.Мисля си ако си сложа V-Power дали няма да ми позачисти трасетата малко от скапания бенз.на Лукойл?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”