Пазете си Колите!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Чет 03 яну 2008 12:18

pacohaker написа:достатъчно е да си вземеш ключовете с теб

Това е ясно. Никога не ги оставям вътре, но ми е чудно колегите, които си заключват колите как процедират :)

Потребителски аватар
opiten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот opiten » Чет 03 яну 2008 12:25

и аз никога не си оставям ключовете в колата. даже я и заключвам, все пак живеем в България :!:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 03 яну 2008 12:27

Братовчед ми е брокер на застраховки.

Миналата година 10ина коли от тези, застраховани при него са изчезнали. Сутрин - палиш, изкарваш от гаража, слизаш да затвориш вратата на гаража и колата заминава...

Преди месец-два в Драгалевци жена изкарва Волво XC90 от гаража, паркира пред вратата на къщата, влиза вътре да вземе детето, излиза, колата я няма... Каза че всеки ден го правила тва... Ама :?

Мой приятел спира пред будка за цигари. Колата запалена. Докато вземе цигарите - без кола...

Така че - имайте винаги 1 на ум!

G60

Мнениеот G60 » Чет 03 яну 2008 13:21

Аз редовно оставям моята запалена докато влизам да плащам,ама кои луд ще я открадне да си вземе беля на главата :wink:

Последна промяна от G60 на Чет 03 яну 2008 13:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 03 яну 2008 13:23

murzelamka написа:
pacohaker написа:достатъчно е да си вземеш ключовете с теб

Това е ясно. Никога не ги оставям вътре, но ми е чудно колегите, които си заключват колите как процедират :)

Абсолютно винаги си зареждам сам и след това заключвам

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 03 яну 2008 13:44

Даскала™ написа:Като е баровец и си оставя ключа........ :roll:
Не живем в цивилизована страна все пак........аз даже я заключвам като ходя да плащам,тоя па ключа на таблото си зарязал........е вече ше си го носи в джоба :roll:
детинска раота :evil:

Последна промяна от stoqn_g60 на Чет 03 яну 2008 16:24, променено общо 1 път.

VALKOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VALKOV » Чет 03 яну 2008 15:11

Преди време много се говореше за застрахователни измами особенно в чужбина. Защо това да го няма и у нас вече: та карам аз BMVX5 застрахована мн. добре разбираме се бенз. работи ключове и т.н.,свидетели бол камери/ без да се вижда кой е вътре/. Застр. налице кола продадена встранство. Всичко на 6. За тоя вариант си помислих, не че нещо......

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 03 яну 2008 16:15

В България сме все пак, този номер е доста често ползван а сега и докато си вземаш весник ... пак може да изгориш.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 03 яну 2008 16:28

Никога не оставям ключовете на таблото!
Дори когато седя и чакам някой, ако загася колата прибирам ключовете в някой джоб.
Не бензиностанциите сам си наливам, след това щракам алармата и отивам да плащам.
Най-малкото ако не е колата то може да изчезне нещо от нея.

Не са малко случайте когато например те подпират леко отнякъде, слизаш да видиш какво става, разиграват ти диверсионен театър и междувременно те отървават от всичко ценно оставено в колата. Подобен е номерът със спукана задна гума - слизаш да я сменяш и през това време на чанти, куфърчета, лаптопи, .... им порастват крачка.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Чет 03 яну 2008 18:17

hooligans написа:
propparo написа:...

ще ме извиняваш , но не всеки който кара хубава и скъпа кола е крал за нея ... доста тъпо мнение :idea:

Извинен си колега,приема се.
А и къде съм писал че човека е крал!!!!!!!! АААА!!!!!

Та дали е тъпо мнението ми си е твой проблем,казвам само че едва ли се е бъхтал на полето за нея.И каско си има,да се спасява.И така лапешки да остави всичко че даже и портфейли и документи,ами да беше слязъл и по долно белъо.
Не виждам какво толкова му береме гайлето на тоя с бавареца.
Както казах и по-горе,дано не се случва на някой съфорумец с кола за 2-3-5-10 000 лева,че тези пари много често са спестявани.

P.S.И аз покарвам скъпи коли,и не мога да си позволя такова нехайно отношение към тях,първо заради парите които струват и ценя,второ за нервите които си чупиш после и които НЯМАТ цена.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 03 яну 2008 18:24

ок , както и да е , само да те питам , ти с копане на полето ли си купи колата , ако имаш години за книжка де :?:

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Чет 03 яну 2008 18:32

Леле, много лошо. Горкия човечец :? Аз обикновенно като зареждам съм с други хора в колата и няма страшно дори и ключа да оставя. В редките случаи когато съм сам винаги давам парите на тоя дето сипва :D

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Чет 03 яну 2008 18:41

hooligans написа:ок , както и да е , само да те питам , ти с копане на полето ли си купи колата , ако имаш години за книжка де :?:

Не мога да разбера само личното ти отношение към моите поствания.
Годинките ми не са много,но все пак с почти 7 години стаж в държавна организация и вече изхвърлен заради структурни промени от там и разбрал че думата ''държава'' и ''бюрокрация'' са много мръсни мисля че трябва да имам малко шофъорски стаж.
А парите за колите си/едната даже я продавам в раздел ''продава'' :lol: / ЕСТЕСТВЕНО че не съм ги копал,но не означава че не ги ценя.Затова че за случилото се си е виновен самия турбогъзар,показателно е отношението му към скъпоструващи неща.
ДА СЕ СПАСЯВА.Глупостта не е болест,но май не може да се лекува.

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Чет 03 яну 2008 22:38

murzelamka написа:Добре де, аз съм с централно и като заключа и капачката на резервоара се заключва.
При вас не е ли така? Или първо отивате (или изчаквате) да отворите капачката и после заключвате? :roll: :?:

Отварям капачката. Заключвам с централното.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 03 яну 2008 22:57

Слизам от колата и ключа с мене :lol: Нали тряя да му отворя капачката на пича дето зарежда 8)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”