dan40 написа:Чудя се , кво ли ще представлява колата след 10 години
Тогава ще е гордоста на БГ автофорумите и ще се кара на олио

Хахаххахахахахаххахахахаххахаха точно хахахахах оле ще падна разби ме. Иначе колата е муцка,някой дали ще може да предположи ама ей така без покритие колко ще гори,щото някой колега беше писал по-нагоре,че не е голяма ламя.Е не очаквам да е 4 извънградско и 7 градско,ама все пак на базата на някакви сравнения с други модели с подобен двигател?Vizor написа:как да провериш маслото ли
точно докато му замирише на кофти масло и ще ти излезе един огромен червен надпис "караш кола за 250к евра а забрави маслото простак"
Vladko написа:С тези съвременни технологий и с тази аеродинамика и с подходящият Р-троник(все си мисля че тази кола ще се предлага само автоматик) може да е под 15/100 градско и може би до 7-8 извънградско(без издевателства разбира се)
П.С. Не с БГ нафта
Hertz написа:2. колата е супер, ама как аджаба сутрин у 6:00 като тръгваш за работа може да и провериш маслото примерно
Да не говорим че ако като тръгнеш да сменяш свещите ще ти се завие свят докато ги смениш всичките![]()
Как беше поговорката с лисицата и киселото грозде ..
P.S.
Сега гледам снимката с скоростния лост - Честно казано изобщо не ми харесва как са го направили ......няква дупа може да видиш вътре какво става трябваше да има кужух тоя скоростен лост
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта