Колега хвани го тоя и му счупи двата крака и двете ръце, Д*** НЕГ***** М***А
Хора карайте внимателно
dermeister написа:То тъпото е че няма значение дали тоя е имал книжка или е нямал. Лошото се е случило, дано момичето се оправи напълно и всичко да мине и да замине бързо и лесно.![]()
Иначе на Батенберг е ужасно. Няма начин да се спре дори и ако караш с 40км/ч. Моля се да не ми изкочи някой внезапно пред колата. Ако пешеходец не пресича на обозначено място може ли да се търси отговорност на редовен водач с книжка при инцидент?
Така е колега но има хора които просто не предценяват какво правят, например вчера имах служебно ходене до следствието но понеже беше хубаво време и бях почивка реших да се разходя без колата.И така случката се разиграва на кръстовището на Драган Цанков и Геме Димитров , слизам си аз от 88 и тръгвам обратно посока КАТ и вървя си аз по тротоара точно при бензиностанцията в един момент чувам писък зад мен обръщам се и виждам как срещо мен лети някакъв джип от там аз скочих в тревата а тоя на червено отпраши надолу по Гемето.Жената се оттърва с натъртвания и уплаха а тоя изрод имаше късмет че бях цивилен и не въоръжен иначе щеше да му се случи случка
- Genadi75
- Автомобил:
- Двигател:
колега,независимо дали има или няма книжка приятелката ти да си извади едно медицинско от съдебен лекат с тез поражения е средна телесна повреда се води и после веднага при адвокат и завеждаш гражданско дело май ще трябва и портокол от КАТ за инцидента но негубете време за медицинското успех.На такива трябва да им се връща тъпкано...
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:shenko написа:Колега хвани го тоя и му счупи двата крака и двете ръце, Д*** НЕГ***** М***А![]()
![]()
леко колега .......
Какво леко колега, този идиот като носи в себе си чувство за безнаказаност само
ше го оправи, жалко за приятелтака на колегата, сумати време ще лежи по болници заради един "Тапанар" - Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
много съжалявам за случката, дано девойката се възстанови бързо...
значи, да внеса малко яснота, щото повечето не знаят
има ли кола-има
има ли ПТП-има
има ли вина у водача-има
има ли ГО -има
ерго неговия азстраховател ще ви плати, ако не плати добре -съд, а после застрахователя му ще го съди тоя с регресен иск, защото е карал без книжка, това е
вземете си протокола от ПТП, епикризата от лекарите и с едно заявление в застр. му компания-да плащат
по чл.267 от КЗ застраховката си действа
значи, да внеса малко яснота, щото повечето не знаят
има ли кола-има
има ли ПТП-има
има ли вина у водача-има
има ли ГО -има
ерго неговия азстраховател ще ви плати, ако не плати добре -съд, а после застрахователя му ще го съди тоя с регресен иск, защото е карал без книжка, това е
вземете си протокола от ПТП, епикризата от лекарите и с едно заявление в застр. му компания-да плащат
по чл.267 от КЗ застраховката си действа
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”