Тунинг Мания или как да стана лошия селянин!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 15 юли 2005 0:42

На мен ми хареса момента където глфаджиите са поставени рамо до рамо с БМВ М3 и "други ниско летящи" :) което само по себе си, не е обида.

А автора си е прав за циганията която цари по пътищата, но тя не е само там, а е в цялата ни :censored: ибана държавица. Като започнеш от магазините за 1 лев, като минеш през битаците и илиенци, та докато стигнеш до големите магазини.
В случая на тази статия е разгледал много малка част от циганията в обществото ни, която до голяма степен се дължи на това, че никъде не се изучават в училище стил на обличане, обноски в обществото, цветово композиране и т.н. неща без които съвременният човек изглежда смешен и жалък в очите на "светнатите".

Бих се радвал, ако автора на тази статия не притежава разкодиран GSM, не е точил пиратски филми и музика от интернет, не си е купувал цигари без бандерол, плащал е данъци на реалният си доход и разбира се няма бански Speedo за 5 лева от сергията :) И разбира се, музиката в колата му да е моно 1W, че иначе голяма селяния братче

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 15 юли 2005 1:19

Shtilian написа:Хаха а вие познахте ли се че така скачате?
Мнението е много сполучливо право в селяка но има нужда от много допълване относно "тунинг маняците" и "рейсърите" 99% са прости хора... Не не избива комплекси вие избивате комплекси с тези си ултра-хай-фърст-куул-юнийк тунинги :D Общо взето със светещите пръскалки и блиц крушките във фаровете се маркирате да се знае кои са посмешищата от далече xa xa xa lol mhihi :yeaha:

Абе левак ти ли си писал статията или някой твой познат,та така ревностно скачаш?Такъв тип хора като теб(леваци mhihi )дето мразят всичко,защото винаги са били на опашката и никога не са могли да се докоснат до него,са ми любими. mhihi mhihi Вие живеете в един измислен свят в който си мислите,че вашето мнение е вярно и че някой го е грижа за него.Въобще не ме е грижа какво е твоето мнение за това каква кола карам или нещо погледнато през твоята изкривена от злоба и завист призма,защото знам че винаги когато минавам покрай теб аз ще се возя ,а ти ще седиш на спирката е ще гледаш така Shocked
ПП:А сега искам по най-бързия начин със аеродинамичната си прическа mhihi mhihi да изнежнеш от този форум. :evil:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пет 15 юли 2005 1:31

диииидииииииии разпукахте го щилката........

аз отначало помислих че е братото от оркестър китка,
кел кееееел сещате ли се,
ама като видех на снимката кфа е сухота и свежест - не е той :)

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пет 15 юли 2005 1:35

gti, брато, защо не му покажеш как се излиза от тоя форум... a boi de mhihi

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пет 15 юли 2005 1:44

Jerom написа:gti, брато, защо не му покажеш как се излиза от тоя форум... a boi de mhihi

:lol:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 15 юли 2005 2:10

izzo написа:диииидииииииии

алоооо видин mhihi mhihi mhihi

явно наистина този "пич" или е писал темата или някой негов познат или кара фиат mhihi mhihi mhihi
най мразим някой да говори за хора без да ги познава и дори без да ги е виждал
ходи се застреляй!!!

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 7:56

Аз ще седя на спирката и ще чакам какво? Да ми измият колата? Ходи до модна къща "Илиянци" да си купиш последната колекция на дизайнера Димитър Петков че нещо си попропуснал пролет-лято 2005... :D Аз злобен? Защо да злобея? Май вия злобеете ама то чалгата и сапунените серияли си казват думата при вас :roll: 8) Като надживеете това да си пазите лайсната от кражба през прозореца (като си пуснете така небрежно ръката през прозореца че се чудя какво пазите да не ви падне вратата?) и да намалите малко гъзарската музика "Sonashi" със усилватели "Lamar" тогава може би ще се научите що е то "цигания" (защо обиждате така циганите? та те не са такива тунинг-майстори като вас?) :oops: :lol: :D

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пет 15 юли 2005 8:09

Shtilian написа:Аз ще седя на спирката и ще чакам какво? Да ми измият колата? Ходи до модна къща "Илиянци" да си купиш последната колекция на дизайнера Димитър Петков че нещо си попропуснал пролет-лято 2005... :D Аз злобен? Защо да злобея? Май вия злобеете ама то чалгата и сапунените серияли си казват думата при вас :roll: 8) Като надживеете това да си пазите лайсната от кражба през прозореца (като си пуснете така небрежно ръката през прозореца че се чудя какво пазите да не ви падне вратата?) и да намалите малко гъзарската музика "Sonashi" със усилватели "Lamar" тогава може би ще се научите що е то "цигания" (защо обиждате така циганите? та те не са такива тунинг-майстори като вас?) :oops: :lol: :D

штилянчо, мамин златен, никой никъде ли не ти обръща внимание, та реши тук да се позаяждаш забавно, а?
и какво те притеснява, какво те гнети, че така си се озлобил? какъв ти е проблема - акнето ли пак?

виж какво, мойто момче, тук традиционно се спазва добронамерен тон, ако това ти пречи, може да потърсиш друг форум или специализирана помощ.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 15 юли 2005 8:14

Според мен той е забавен в невежеството си. То всяко чудо за три дни(страници). Знаем какво прави липсата на нормални отношения и секс с хората. Да му простим. :lol:

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 8:15

:shock: Шокиран съм :shock: Що срамите фирмата? Споделих по-рано купете си китайските чудеса на автомобилостроенето на тях им отиват тунингите от спортен филтър до съществени промени по светлините на автомобила вкл. монтирането на нови допълнителни всичките естествено незаконни но кога ли ще се сетят от КАТ да почнат да ви санкционират за това... :lol:

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пет 15 юли 2005 8:20

Varbona написа:Според мен штилян е забавен в невежеството си. То всяко чудо за три дни(страници). Знаем какво прави липсата на нормални отношения и секс с хората. Да му простим. :lol:

bowdown bowdown bowdown

аз предлагам да сложим край на темата :censored: штилян

в крайна сметка :gives: за штилян...

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пет 15 юли 2005 8:25

Мисля, всички са съгласни че има маса голфове със селски тунинг по улиците и в това отношение автора е прав. Също така има и маса други автомобили със същия тип тунинг. Всички, обаче, мисля, също са съгласни, че селски тунинговани голфове в клуба няма или са някакво несъществено малцинство.

Тъй че според мен автора горе долу добре го е написал. Пък и спомнете си теми в които сме оплювали Ваз моторспорт например, или светещите пръскалки и т.н. Така, че четейки тоя текст не се засягам, защото знам че не се отнася за мен, както и за повечето членове на клуба.

Обаче, Shtiliane кат видя някой педал като тебе и ми се изправят косите накъде е тръгнала тая държава. Абе що не ходиш да ти го турят некъде, а?

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пет 15 юли 2005 8:25

Абе като не ти харесват голфаджиите и са такива каквито ги описваш въобще защо си се регнал в тоя форум. Само това ми обясни, че не мога да го разбера. Като сме такива селяни не общувай с нас и ние на драго сърце не общуваме с :censored: пубери като теб. :f_ckyou:
Пръждосвай се от тук!

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пет 15 юли 2005 8:28

w_smith написа:защо си се регнал в тоя форум

за да се заяжда и изкарвайки някого извън нерви, да избие и някой и друг комплекс... то е ясно...

най-доброто лекарство е да не му обръщате внимание.

Потребителски аватар
Shtilian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shtilian » Пет 15 юли 2005 8:29

Хаха мишоци аз самият карам голф проблема ми е с хората заради който излизат изразите голфаджия = селянин... със готиния(т) тунинг... не сам убеден че тук няма такива даже май има повече

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”