Автомобилът с десен волан
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе колеги не знам дали има предимства колата с десен волан в БГ но определено е кофти да караш кола с ляв волан в Англия :S с градското каране се свиква с магистралите също но има моменти в които ми се налага да изпревара автобус или нещо такова и е доста кофти, преставям си в БГ с хубавите ни пътища какво ще е с десен волан
А колкото до свикването с скоростите и с габаритите найстина се свиква доста бързо
доста се учудих като се качих на кола с десен волан за пръв път

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Десен волан, особено в нашата дисциплинирана и прекрасна държава е чудесен начин да се самоубиеш
Факт

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Asen_D написа:А бре,
на десните волани педалите не са ли им обратни![]()
газ-та и сопките да са ти на левият крак,а съединението на десният
направо си за бисерите....

дори подредбата на скоростите е идентична и при двата типа волан.
п.с. точно преди седмица гледах по телевизията за някакъв учител дето се смазал челно в камион точно с такъв пасат с десен волан.
едит:http://www.shum.bg/index.php?item=14165&start=15
golfer написа:Asen_D написа:А бре,
на десните волани педалите не са ли им обратни![]()
газ-та и сопките да са ти на левият крак,а съединението на десният
направо си за бисерите....
дори подредбата на скоростите е идентична и при двата типа волан.
п.с. точно преди седмица гледах по телевизията за някакъв учител дето се смазал челно в камион точно с такъв пасат с десен волан.
едит:http://www.shum.bg/index.php?item=14165&start=15
М че отде да знам,обратни волани не съм карал

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
И с означение какви стават безсмъртни ли? Тогава ще викат имам си лепенка да си гледал~~~~~ написа:jetttlii написа:свали прозореца и ми вика "какво ми свириш, невиждаш ли че съм с десен волан"![]()
![]()
Ами да им сложат тогава означение на номера както имаше едно време И за инвалиди. Или ярка лепенка "внимание, може да се очаква всичко".

- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
jetttlii написа:И с означение какви стават безсмъртни ли? Тогава ще викат имам си лепенка да си гледал~~~~~ написа:jetttlii написа:свали прозореца и ми вика "какво ми свириш, невиждаш ли че съм с десен волан"![]()
![]()
Ами да им сложат тогава означение на номера както имаше едно време И за инвалиди. Или ярка лепенка "внимание, може да се очаква всичко".
Няма да станат безсмъртни, но официално ще се означи, че карането на такива коли е рисково. Да знае който иска да си купи нещо "по-евтино". Също както на цигарите пише предупреждения.
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
batesecko написа:Прочетох в един друг форум, че ги обръщали. Някой не е ли по-добре запознат как стои въпроса, че днес загледах едно Паджеро на мн. добра цена.
Ако можеш качи снимка подобяващо на това Паджето дето си харесал да вида дали може да се направи далавера с таблото

Иначе има разлика във фаровете и в др.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”