Безшарнирни чистачки Спарко.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 27 фев 2008 0:26

bomber написа:
Stivi написа:
Колегите дето се подиграват на това че си "потдържаш" чистачките представа си нямат колко е вярно това което си написал за състоянието на чистачките !

В грешка си!Не съм се подигравал :)

Ок,сменям "подиграват" с "шегуват" :006:

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Сря 27 фев 2008 0:44

Май всичко опира до късмет с тия чистачки (гледайки постовете) аз си купих от екото ноември месец за 11лв. (горе долу) едни чиастачки с егати предубежденията, че ще се набутам но до ден днешен не мажат не оставят линий и съм адски доволен без един път да съм ги отлепял от стъклото или специално да съм ги подържал ... сигурно другия път като си ги купя същите ще ми издерат стъклото на първия ден.
Преди имаше за по 4лв. едни графитки дето бяха страшни първите 2 месеца после сменяш и ги развалиха. Вече нови мажат жестоко.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 27 фев 2008 10:07

Stivi написа:
bomber написа:
Stivi написа:
Колегите дето се подиграват на това че си "потдържаш" чистачките представа си нямат колко е вярно това което си написал за състоянието на чистачките !

В грешка си!Не съм се подигравал :)

Ок,сменям "подиграват" с "шегуват" :006:

...................................Съвсем нормално си питах,защото незнам как се поддържат примирно...Толкова ли е странен въпроса ми,че го приемаш като шега или подигравка?

stoyanz
Автомобил: Голф 4
Двигател: ATD
Контакти:

Мнениеот stoyanz » Сря 09 апр 2008 10:07

Аз се опитвам вече два пъти да сменям само перата на безшарнирни чистачки. Купувам обикновени Шампион от които на предния автомобил бях много доволен и им свалям перата. При късата горе долу се получава, но дългата така и не стана. Винаги остава едно петно точно пред погледа ми , което ужасно ме дразни. Мисля че е там където се застъпват двете чистачки. Като слушам и колегите които си купуват нови безшарнирни не са доволни, чудя се какво да правя.

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Сря 09 апр 2008 13:21

stoyanz написа:Аз се опитвам вече два пъти да сменям само перата на безшарнирни чистачки. Купувам обикновени Шампион от които на предния автомобил бях много доволен и им свалям перата. При късата горе долу се получава, но дългата така и не стана. Винаги остава едно петно точно пред погледа ми , което ужасно ме дразни. Мисля че е там където се застъпват двете чистачки. Като слушам и колегите които си купуват нови безшарнирни не са доволни, чудя се какво да правя.

Купи си от Порше БГ, за Пасат 5.5 двете предни бяха 40-50 лв. /безшарнирни/. Чистят перфектно вече 2-3 месец....
Дане бъркам нещо цената, но тогава специално гледах във фактурата, че беше за смяна на масло, филтри, каре, носач и т.н. и ми беше чудно колко ще са чистачките и се изненадах приятно :) За разлика от цените на останалалите части де...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”