колеги, съвет за закупуване на ван

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 13 мар 2008 10:06

kacho написа:а идеята за Еспейс - френско не :No :No :No , на гръб ще ги нося тия туристи, пак по-малко нерви ще изхабя и със сигурност ще стигна

Ехе как се изказа, нз дали си карал Еспейс, но за цената са си перфектни, 2-пъти ходихме до Швейцария нема уморяване от шофиране прекосихме Гърция 1100км с едно спиране, пък и малко харчи бензин, и също е много удбно за пътници и за шофьор
Аз пред Шарана предпочитам Еспейса

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Чет 13 мар 2008 10:17

madcap

--------------------------------------------------------------------------------

kacho написа:
а идеята за Еспейс - френско не , на гръб ще ги нося тия туристи, пак по-малко нерви ще изхабя и със сигурност ще стигна

Ехе как се изказа, нз дали си карал Еспейс, но за цената са си перфектни, 2-пъти ходихме до Швейцария нема уморяване от шофиране прекосихме Гърция 1100км с едно спиране, пък и малко харчи бензин, и също е много удбно за пътници и за шофьор
Аз пред Шарана предпочитам Еспейса

сигурно е така, колега, не казвам нищо, най-малкото пък искам да превръщам темата в спор дали френските ванове са по-добри от немските и т.н. просто съм предубеден към тях, а и съм патил. може и да е било до късмет, но и трите марки са ме оставяли на магистралата -два ситроена им изпусна налягането и то просто не можеш да продължиш, тя се влачи, пежото просто спря, стрелките на оборотомера и скоростомера се сринаха mhihi , та затова. иначе пак изказвам едно благодарско за всички мения на колегите, доста ми помогнаха и колата ще е естествено шаран. ако преценят началниците да я заключват :lock:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”