madcap
--------------------------------------------------------------------------------
kacho написа:
а идеята за Еспейс - френско не , на гръб ще ги нося тия туристи, пак по-малко нерви ще изхабя и със сигурност ще стигна
Ехе как се изказа, нз дали си карал Еспейс, но за цената са си перфектни, 2-пъти ходихме до Швейцария нема уморяване от шофиране прекосихме Гърция 1100км с едно спиране, пък и малко харчи бензин, и също е много удбно за пътници и за шофьор
Аз пред Шарана предпочитам Еспейса
сигурно е така, колега, не казвам нищо, най-малкото пък искам да превръщам темата в спор дали френските ванове са по-добри от немските и т.н. просто съм предубеден към тях, а и съм патил. може и да е било до късмет, но и трите марки са ме оставяли на магистралата -два ситроена им изпусна налягането и то просто не можеш да продължиш, тя се влачи, пежото просто спря, стрелките на оборотомера и скоростомера се сринаха

, та затова. иначе пак изказвам едно благодарско за всички мения на колегите, доста ми помогнаха и колата ще е естествено шаран. ако преценят началниците да я заключват