коя кола да бъде поло,корса или фиеста
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
КОРСАТА от опит казвам много здрава колица тва за гниенето са пълни глупости а и корсата е възможно с най-елементарна ходова част от останалите и за да не съм голословна имам Опел Корса 1.4iSwing-2еърбега,центр.,хидравлика,ABS,и др. без клима '95г. грам ръжда няма а разхода й е песен 7 градско ,5 извъграда!!!Съвсем реално и при това е автоматик!!!Корсата е фаворит според мен малка градска количка и все пак е по-практичната и здрава никакви проблеми не съм имала с моята а от 2004г. сме заедно само стандартните амортисьори,накладки,ремъци и свещи за 4год. заедно и изминати 38000км.
Като ги пробваш тя колата която е за теб сама ще ти се набие на очи
Като ги пробваш тя колата която е за теб сама ще ти се набие на очи

- [V]ipe[R]
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най добре сам си прецени (между поло и корса) колкото до ГСИ, човека до колкото разбрах си търси градска кола с нисък разход, то в задръстванията няма голяма разлика ГСИ ли е или 1.5 дизел с исузу мотор, за 3500 скоро се продаде 1 корса Б 1.7 (исузу) градско 6 София, извънграда 4.5, 97г, подръжката не е скъпа има АБС 2 Airbaga идеална е за в софия според мен от колкото бензинка с газова и само да ходиш по диагностика и да даваш пари и все да регулираш нещо и да ти тече вода през ауспуха и да сменяш грънци на 2-3 години, не искам да засягам привържениците на газта това е мое лично мнение! Полото също не е лошо просто сам трябва да си прецениш, седни с 1 елка и сметни колко КМ минаваш кви ще са ти разходите с бензиново поло , с бензинова корса и с дизелова корса и накрая реши сам кое е за теб. Успех и поздрави 

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За градска кола - без дизела!!! Забрави го, или след година няма да имаш двигател. Също съм на твоя кръстопът и съм решил Корса да взема. Карал съм доста време оРел и знам колко здрави коли са. Тва за ръждите са пълни простотии от хора които не са карали такива коли - може би е било верно за Кадет и Сенатор но това е в миналото. Затва въпреки сектата казвам - ОПЕЛ!!!
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- [V]ipe[R]
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner написа:За градска кола - без дизела!!! Забрави го, или след година няма да имаш двигател. Също съм на твоя кръстопът и съм решил Корса да взема. Карал съм доста време оРел и знам колко здрави коли са. Тва за ръждите са пълни простотии от хора които не са карали такива коли - може би е било верно за Кадет и Сенатор но това е в миналото. Затва въпреки сектата казвам - ОПЕЛ!!!
какво искаш да кажеш със "след година няма да имаш двигател" ?
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[V]ipe[R] написа:trunner написа:За градска кола - без дизела!!! Забрави го, или след година няма да имаш двигател. Също съм на твоя кръстопът и съм решил Корса да взема. Карал съм доста време оРел и знам колко здрави коли са. Тва за ръждите са пълни простотии от хора които не са карали такива коли - може би е било верно за Кадет и Сенатор но това е в миналото. Затва въпреки сектата казвам - ОПЕЛ!!!
какво искаш да кажеш със "след година няма да имаш двигател" ?
Искам да кажа, че в града (поне нашия

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”