коя кола да бъде поло,корса или фиеста

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Чет 20 мар 2008 11:03

най-много държа да има еъбеци бензин или дизел това ще го опредяла на место според състоянието ако има хубав дизел здрав няма да се замислям грам но става и бензин

Потребителски аватар
valeto 150hp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeto 150hp » Чет 20 мар 2008 13:57

Сигурно 99% от отговорите са за ПОЛО и аз сам за VW : само VW

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Чет 20 мар 2008 15:26

valeto 150hp написа:Сигурно 99% от отговорите са за ПОЛО и аз сам за VW : само VW
8)

Dee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dee » Чет 20 мар 2008 17:16

КОРСАТА от опит казвам много здрава колица тва за гниенето са пълни глупости а и корсата е възможно с най-елементарна ходова част от останалите и за да не съм голословна имам Опел Корса 1.4iSwing-2еърбега,центр.,хидравлика,ABS,и др. без клима '95г. грам ръжда няма а разхода й е песен 7 градско ,5 извъграда!!!Съвсем реално и при това е автоматик!!!Корсата е фаворит според мен малка градска количка и все пак е по-практичната и здрава никакви проблеми не съм имала с моята а от 2004г. сме заедно само стандартните амортисьори,накладки,ремъци и свещи за 4год. заедно и изминати 38000км.
Като ги пробваш тя колата която е за теб сама ще ти се набие на очи :roll:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 20 мар 2008 17:38

Corsa GSI :) Другите не могат да отлепат с повече от 2ма човека. :) С колело ше ги издухам дето се вика. :o

Потребителски аватар
[V]ipe[R]
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот [V]ipe[R] » Чет 20 мар 2008 19:34

Най добре сам си прецени (между поло и корса) колкото до ГСИ, човека до колкото разбрах си търси градска кола с нисък разход, то в задръстванията няма голяма разлика ГСИ ли е или 1.5 дизел с исузу мотор, за 3500 скоро се продаде 1 корса Б 1.7 (исузу) градско 6 София, извънграда 4.5, 97г, подръжката не е скъпа има АБС 2 Airbaga идеална е за в софия според мен от колкото бензинка с газова и само да ходиш по диагностика и да даваш пари и все да регулираш нещо и да ти тече вода през ауспуха и да сменяш грънци на 2-3 години, не искам да засягам привържениците на газта това е мое лично мнение! Полото също не е лошо просто сам трябва да си прецениш, седни с 1 елка и сметни колко КМ минаваш кви ще са ти разходите с бензиново поло , с бензинова корса и с дизелова корса и накрая реши сам кое е за теб. Успех и поздрави :)

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 20 мар 2008 19:57

-

Последна промяна от jims на Пон 16 юни 2025 12:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
schmidt
Автомобил: vw mk3 tdi-gti
Двигател: 1z 90hp
Контакти:

Мнениеот schmidt » Чет 20 мар 2008 21:21

Поло 1.9 дизелово ..... няма да сгрешиш и ще си доволен от към разхода (и то много) Нищо че нафтата е 2.30 то нека ти гори 6.5 -7 градско пък да видим :wink: Тя нафтата пак ще падне.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 20 мар 2008 22:06

За градска кола - без дизела!!! Забрави го, или след година няма да имаш двигател. Също съм на твоя кръстопът и съм решил Корса да взема. Карал съм доста време оРел и знам колко здрави коли са. Тва за ръждите са пълни простотии от хора които не са карали такива коли - може би е било верно за Кадет и Сенатор но това е в миналото. Затва въпреки сектата казвам - ОПЕЛ!!!

Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Чет 20 мар 2008 22:07

фиестата не е краен варян защото имаме такава 2 години само малско и антифриз нищо друго не е пипано и е в перфектно здраве точно затова съм дописъл и сиеста много искам поло заради марката досега сме имали доста vw и все доволни даже предоволни много се двоумя между поло и корса

kaseto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kaseto » Чет 20 мар 2008 22:42

Бензиново Поло :!:

Форд просто не си помисляй :evil:

Потребителски аватар
[V]ipe[R]
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот [V]ipe[R] » Чет 20 мар 2008 23:58

trunner написа:За градска кола - без дизела!!! Забрави го, или след година няма да имаш двигател. Също съм на твоя кръстопът и съм решил Корса да взема. Карал съм доста време оРел и знам колко здрави коли са. Тва за ръждите са пълни простотии от хора които не са карали такива коли - може би е било верно за Кадет и Сенатор но това е в миналото. Затва въпреки сектата казвам - ОПЕЛ!!!

какво искаш да кажеш със "след година няма да имаш двигател" ?

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 21 мар 2008 6:50

[V]ipe[R] написа:
trunner написа:За градска кола - без дизела!!! Забрави го, или след година няма да имаш двигател. Също съм на твоя кръстопът и съм решил Корса да взема. Карал съм доста време оРел и знам колко здрави коли са. Тва за ръждите са пълни простотии от хора които не са карали такива коли - може би е било верно за Кадет и Сенатор но това е в миналото. Затва въпреки сектата казвам - ОПЕЛ!!!

какво искаш да кажеш със "след година няма да имаш двигател" ?

Искам да кажа, че в града (поне нашия :lol: ) се кара на къси разстояния и колата трудно загрява, а студеният старт за дизелов мотор е смърт.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”