Съвет за мотопед Scoot Wasp

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за мотопед Scoot Wasp

Мнениеот Matematiks » Съб 17 юли 2010 3:24

Ako наистина искаш да послушаш съвета ми,а не да си говорим само никога не си зимай такъв чисто нов боклук-300 лева верига,Аднане тия знаят ли че цената им е по скъпа от ДИД 530 одебелена усилена профи верига за беганЪе заедно с пинйоните :063:

Сега ще ти покажа нещо много грозно-толкова грозно че чак чаровно,и след 5 години пак ще си говорим ако ме послушаш,само ще правиш е така с 2 бири в ръка :bowdown

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

имал съм над 10 скутера в италия преди да мина на мотори 8)
38000 съм виждал с очите си на такъв и още гилаше перфектно
Тва е МБК Боостер-Копие на Ямяхя BW произведено от Мотори Минарели Болоня
Тва с по новото бих поспорил Аз :drunk -следващия модел на тва Бостер некст Генерейшън за нищо не стаа

Viso
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за мотопед Scoot Wasp

Мнениеот Viso » Съб 17 юли 2010 15:52

michael_forever написа:За да не отварям наново тема реших да пиша тук.Търся съвет за мотопедче до 50сс(имам книжка В и М)за придвижване в града и междуграда.Разполагам с около 900-1000 лв.Проблема е че неразбирам много от мотопеди.Разглеждах в мобилето но е факт че нямам идея дали примерно моторче на 10к километра не е амортизирано?Старая се да намеря възможно най-ново и изгодно.ГЛедах във Метро даже 1 брошура и там видях за около 1000 лв нов мотопед.Не знам дали е много качествен защото не пише дори марка или ще е някакъв ментак.
Вие какво бихте ме посъветвали за мотопедите.И откъде бих могъл да си намеря с мойте изисквания.Изобщо всякаква информация нова на тема мотопеди ще ми е полезна.Благодаря!

Аз взех за баща ми един такъв - точно Scoot Wasp, втора употреба, но в гаранция - на 1 000 км. Взех го за 1 100 лв. от фирмата, която ги продава в София. Намира се на кръстовището на бул. "Черни връх" и ул. "Сребърна". Машинката си е екстра, досега за 1 година не е дала дефект, гори 2-3 л/100км.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”