L&R написа:Трябва да се изисква от сервизите не от потребителите на АГУ.
Сега всеки може да купува скобички и маркучи от кварталната железария и да поставя уредби.
кое да се изисква ?

L&R написа:Трябва да се изисква от сервизите не от потребителите на АГУ.
Сега всеки може да купува скобички и маркучи от кварталната железария и да поставя уредби.
същите , не обърнах внимание че съм го написал с Ъvasstop написа:МаааАААААААААААААААааркуч бе колега и не маркучите за газта, а за охладителната течност към изпарителя се напукват...jetttlii написа:Напълно вярно, от личен опит мога да кажа, че повечето мъркучи които слагат се нацепват за година, макс две...
не е смешно колко братя роми умират докато се опитват да отрежат проводницитеassd написа:restless написа:Да забраним газовите печки и газовите котлони!
Да се чуди човек като запала котлона как не се взривява
Утре очаквайте нова тема в 24часа - "Електрическият ток е опасен, ако пипнете жица под напражение може да умрете - ДА ЗАБРАНИМ тока!"
![]()
![]()
изкефи ме с жицата
jetttlii написа:не е смешно колко братя роми умират докато се опитват да отрежат проводницитеassd написа:restless написа:Да забраним газовите печки и газовите котлони!
Да се чуди човек като запала котлона как не се взривява
Утре очаквайте нова тема в 24часа - "Електрическият ток е опасен, ако пипнете жица под напражение може да умрете - ДА ЗАБРАНИМ тока!"
![]()
![]()
изкефи ме с жицата
, да се забрани тока ще караме на свещи
vw_golf_2_dsl написа:НЕкой го зачиства ми се струва
Cherepaha написа:...
Пише "Всяка 12-та кола"... Аз лично не вервям. По-скоро е всяка 3-та, съдейки по миризмата от колата пред мен по светофарите ....
Пише още - "Голяма част от автомобилите са с НЕИЗРЯДНО монтирани уредби". Ми тва май е 100% верно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта