Мнение за "испанския Passat"- Seat Toledo
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Re: уууу
amikus написа:Не на испанските которишници VW RULLLZ.Карал съм и толедо и ибиСа пълни котори трошливи и ръждиви.Хамериканците имат поговорка едно нещо струва точно толкова колкото си платил за него вадете си изводи сами.....
Ама много ясно бе бате, не е ли Голф за нищо не става.

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
ако говориш за толедо след 2000г с 2 ръце за толедото по нищо неостъпва на пасата единствено пласмасата вътре е малко по дървена за гниенето негният предницата им е по здрава и по евтина за подръжка пасата държи цена заради името си ако имаш пари за толедо 2002 за същите ще си купиш пасат 98г дето ще му е извадена душицата
толедото колега е по добрия избор

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ...
XIKS написа:ако говориш за толедо след 2000г с 2 ръце за толедото по нищо неостъпва на пасата единствено пласмасата вътре е малко по дървена за гниенето негният предницата им е по здрава и по евтина за подръжка пасата държи цена заради името си ако имаш пари за толедо 2002 за същите ще си купиш пасат 98г дето ще му е извадена душицата

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Милослав написа:XIKS написа:ако говориш за толедо след 2000г с 2 ръце за толедото по нищо неостъпва на пасата единствено пласмасата вътре е малко по дървена за гниенето негният предницата им е по здрава и по евтина за подръжка пасата държи цена заради името си ако имаш пари за толедо 2002 за същите ще си купиш пасат 98г дето ще му е извадена душицата
именно
точно това е на дневен ред
толедо или октавия, поне при мен
бензинка де
- krooki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за "испанския Passat"- Seat Toledo
Май в тоя форум има доста хора които не знаят какво говорят и си нямат лични убеждения за СЕАТ като цяло и по специално за ТОЛЕДО...
До средата на август 2009г. Аз също бях от тези хора карах VW иотричах СЕАТ...
Сега карам ТОЛЕДО 1995г. и сам изклячително довелон от него
За тези "разбирачи" които дават савети без да са прочели дори и 1 ред за колите за които обяснявта Ето една статия
А колегата с голфа II-ка дето изка да го пробва с някое толедо нека ми пише на ЛС
ПП:колега да не си от перник

До средата на август 2009г. Аз също бях от тези хора карах VW иотричах СЕАТ...
Сега карам ТОЛЕДО 1995г. и сам изклячително довелон от него

За тези "разбирачи" които дават савети без да са прочели дори и 1 ред за колите за които обяснявта Ето една статия
А колегата с голфа II-ка дето изка да го пробва с някое толедо нека ми пише на ЛС

ПП:колега да не си от перник

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Хммм, пак миньори/копачи са се появили във форума
....

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
големите караници и спорове
За всеки неговата кола е наи-добрата но колегата иска обективно мнение имал съм и vw a сега сеат .Сеатчето съм си много доволен от него красиво е с добър двигател и здраво купе ,но като качество на материалите в купето наистина е по назад от vw.Tова е единсвения недостатък такаче колега ако намериш запазен екземпляр взимаи го и се кефи

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
georgivw написа:големите караници и споровеЗа всеки неговата кола е наи-добрата но колегата иска обективно мнение имал съм и vw a сега сеат .Сеатчето съм си много доволен от него красиво е с добър двигател и здраво купе ,но като качество на материалите в купето наистина е по назад от vw.Tова е единсвения недостатък такаче колега ако намериш запазен екземпляр взимаи го и се кефи
Единствения проблем е че колегата е искал мнения преди 2г

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi

- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
А според мен, толедо 1 си е чисто венто не пасат (говорим за принадлежност към даден клас) като техника е зел много добри неща от голф 2 и малко от голф 3, както и следващия модел след 2000 година е голф 4/бора 

Re:
Защо всички правят сравнение с Толедо ама 94,95,96,97 година. Даите да вземем толедо 2001 - 2002 например аз карам такова. За каква джета говорим (нищо подобно) за къв голф говорим (в пъти по добро е толедото) по нищо не отстъпва.
XIKS написа:ако говориш за толедо след 2000г с 2 ръце за толедото по нищо неостъпва на пасата единствено пласмасата вътре е малко по дървена за гниенето негният предницата им е по здрава и по евтина за подръжка пасата държи цена заради името си ако имаш пари за толедо 2002 за същите ще си купиш пасат 98г дето ще му е извадена душицата
така е.....
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Re:
bulletpc написа:Защо всички правят сравнение с Толедо ама 94,95,96,97 година. Даите да вземем толедо 2001 - 2002 например аз карам такова. За каква джета говорим (нищо подобно) за къв голф говорим (в пъти по добро е толедото) по нищо не отстъпва.
Твойто Толедо е голф4(леон) с лепнат багажник отзад и мърляво табло

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”