какво се случва по пътищата на БГ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 01 юли 2008 1:17

hooligans написа:ок , но все пак си мисля че скоростта е била повече от висока... :?

Колега, нали не очакваш на магистралата да кара с 30? Хайде на излизане, пак няма да е малка..

Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Сря 16 юли 2008 14:10

Нищо ,ще си купиш нова джанта

Потребителски аватар
apchih
Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
Двигател:

Мнениеот apchih » Сря 16 юли 2008 18:19

Стига с тази скорост, аз тръгнах от светофар, на по малко от 40м след него дупка, нито съм бързал нито нищо, нямаше на къде да кривна понеже имаше коли от 2те ми страни .... последствия: огромен балон на гума за 140лв на няма и 2 месеца, която вече не става за нищо, изкривена джанта ... 165лв и всичко е ОК, но защо трябва да се стига до там!!!! Ами ако беше с 50км/ч, 70км/ч какво ли щеше да стане, мани колата и гумата, ама ако се завърти и ударя друг, стане катострафа, пострада спътника до теб .... просташка държава ей!!!!!!!!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 16 юли 2008 19:01

amigoto777 написа:Нищо ,ще си купиш нова джанта

за тоя спам ли събуди темата?

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Сря 16 юли 2008 19:02

:evil: :rocketwhore :smackbum да-е...ба и шибаната ни държава , ако има изобщо такава, да ме извиният националистите.
циала вечер гледам новини ,само се ядосвам ,че ни отклонияват вниманието с какви ли не глупости като проблема с г-н Бончев,проблема в Челопеч и какви ли не още , а хората искат само едно, по високо и справдливо заплащане за труда който полагат ,превърнаха ни в роби в собсрвената ни горепосочна БГ
до кога??? :?:
май по новини и о вестници правиат конкурс ,кой колко е успиял да отмукне и ние баламите само им се кефим :twisted: писна ми :twisted:

Последна промяна от vw_Krasi_vw на Сря 16 юли 2008 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Сря 16 юли 2008 19:30

ISRalien написа:
amigoto777 написа:Нищо ,ще си купиш нова джанта

за тоя спам ли събуди темата?

Не за това а защото нищо лично към автора на темата а за това че ме е яд че в една моя тема ме УСРАХТЕ и критикувахте а тук крещите съд със и това е а моята тема която даже модовете заключиха е http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=96220&highlight=
пс и "колегата ми вече не е и колега" и пих една голяма студена вода както се случва и с автора на тази тема.Те за това

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Чет 17 юли 2008 12:55

С каквато и скорост да е карал нали е на магистрала - а без знак ремонт прави ли се беее? :evil: Пресен пример от моя скъп роден град. Едни киртаци изрязали напречно цялото платно, за да положат високоволтов кабел. Обаче чукнало 17,00 часа и те оставили дупката в едното платно в дълбочина 20-25 см и направили НЕВЕРОЯТНОТО обозначение като потпрели тротоарни плочки на едни голеееми камъни. И аз минавам от там към 22,00 часа и добре, че карах с 30 км.ч. Изправих се прав в колата на спирачките. Ако някой се набие в това "обозначение" първо ще си пръсне бронята от камъните, после идва ред на картера и накрая за десерт скача в дупката с набити спирачки... Мисля, че си представяте за какво иде реч - то полуоски, то скоростна кутия, а изкопа с обозначението си стоя 2-3 дена. Пълни КРЕТЕНИ!!!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 17 юли 2008 13:22

embi4a написа:С каквато и скорост да е карал нали е на магистрала - а без знак ремонт прави ли се беее? :evil: Пресен пример от моя скъп роден град. Едни киртаци изрязали напречно цялото платно, за да положат високоволтов кабел. Обаче чукнало 17,00 часа и те оставили дупката в едното платно в дълбочина 20-25 см и направили НЕВЕРОЯТНОТО обозначение като потпрели тротоарни плочки на едни голеееми камъни. И аз минавам от там към 22,00 часа и добре, че карах с 30 км.ч. Изправих се прав в колата на спирачките. Ако някой се набие в това "обозначение" първо ще си пръсне бронята от камъните, после идва ред на картера и накрая за десерт скача в дупката с набити спирачки... Мисля, че си представяте за какво иде реч - то полуоски, то скоростна кутия, а изкопа с обозначението си стоя 2-3 дена. Пълни КРЕТЕНИ!!!

а ти като видя тоя ров, обозначи ли го някак, за да не се метна аз, като мина след теб? или не е твоя работа ?!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 17 юли 2008 13:25

Ludia написа:а ти като видя тоя ров, обозначи ли го някак, за да не се метна аз, като мина след теб? или не е твоя работа ?!

тамън това щях да пиша ;) няма колегиалност.. и никога няма да има.. защото е манталитет на българите.. да псуват ама нищо да не правят по въпроса
като колегата по магистралата с камъка дето държавата му била виновна че го имало.. а в действителност някой като него го е изтряскал посредата на пътя не магистралата ;) ама няма да слезе да го махне.. за да може да не е единствения прецакан ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 17 юли 2008 13:27

Vizor написа:
Ludia написа:а ти като видя тоя ров, обозначи ли го някак, за да не се метна аз, като мина след теб? или не е твоя работа ?!

тамън това щях да пиша ;) няма колегиалност.. и никога няма да има.. защото е манталитет на българите.. да псуват ама нищо да не правят по въпроса
като колегата по магистралата с камъка дето държавата му била виновна че го имало.. а в действителност някой като него го е изтряскал посредата на пътя не магистралата ;) ама няма да слезе да го махне.. за да може да не е единствения прецакан ;)

ама смешни са ми тия които не разбират че държавата сме НИЕ по-точно ТЕ . Ми плюйте я, по вас плюете, това заслужавате. Айде поздрави.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 17 юли 2008 13:31

И как да го обозначи колегата с колата дето минава оттам!?
Да свали най - близкия пътен знак и да го остави на средата на лентата или!?
Аз веднъж съм си оставял триъгълника за обозначаване на ендък /дупка/ и повече не го видях, въпреки че е на нашата улица и е сравнително тихичка. Няма приходящи много шофери.
Други варианти за обозначаване на ендък докато си карате колата не се сещам.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 17 юли 2008 13:37

ами дори с триъгълника ?! свидат му се 2-3 лв? ако спаси 1 човешки живот с тия смешни 3 лв? :roll: то начин винаги има !!! само желание трябва. а оправдания колкото искаш измисляй.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Чет 17 юли 2008 13:44

абе от друга страна не е много здравословно да махаш камъни от платното или да обозначаваш по някакъв начин, аз в повечето случай като видя някаква опастност подобна и се старая да я обознача или махна /камък ако има/, ама винаги се опитват да ме блъснат преминаващите коли, та вече ме е страх честно казано да проявявам самоинициатива. никой не спира да ме изчака примерно да махна някое паве от улицата, верно си е до манталитет :roll:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Чет 17 юли 2008 14:01

:офф Божеееее, не съм вярвал колко "философи" събиращи бройка мнения да пишат тук!!!!!! :shock
......щом караш бързо- значи затова си счупил джанта.....; що не си обозначил дупка....;не ти е виновна държавата, та да я съдиш.....
От тук нататък трябва да очаквам ТЕ ("философите") да карат с 12км/ч по магистрала, когато видят дупка на пътя да я обозначават със знак, триъгълник или евентуално да си свалят гащите и да ги закачат на колец с кафявото към движението! Ако пък са по гол задник - да си оставят колата напреко на пътя преди дупката, за да не падне някой друг в нея! И никога да не са недоволни - само да не видя някоя тема постната утре от някой такъв!!!!!
Ае си ........ :censored: :censored: :censored: :censored:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 17 юли 2008 14:04

Неоне "Несъобразена скорост с пътната обстановка" ;)

А това "ае си ебете майката" може би щеше да е .. не ти прави чест!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”