hooligans написа:ок , но все пак си мисля че скоростта е била повече от висока...
Колега, нали не очакваш на магистралата да кара с 30? Хайде на излизане, пак няма да е малка..
ISRalien написа:amigoto777 написа:Нищо ,ще си купиш нова джанта
за тоя спам ли събуди темата?
embi4a написа:С каквато и скорост да е карал нали е на магистрала - а без знак ремонт прави ли се беее?Пресен пример от моя скъп роден град. Едни киртаци изрязали напречно цялото платно, за да положат високоволтов кабел. Обаче чукнало 17,00 часа и те оставили дупката в едното платно в дълбочина 20-25 см и направили НЕВЕРОЯТНОТО обозначение като потпрели тротоарни плочки на едни голеееми камъни. И аз минавам от там към 22,00 часа и добре, че карах с 30 км.ч. Изправих се прав в колата на спирачките. Ако някой се набие в това "обозначение" първо ще си пръсне бронята от камъните, после идва ред на картера и накрая за десерт скача в дупката с набити спирачки... Мисля, че си представяте за какво иде реч - то полуоски, то скоростна кутия, а изкопа с обозначението си стоя 2-3 дена. Пълни КРЕТЕНИ!!!
Ludia написа:а ти като видя тоя ров, обозначи ли го някак, за да не се метна аз, като мина след теб? или не е твоя работа ?!
Vizor написа:Ludia написа:а ти като видя тоя ров, обозначи ли го някак, за да не се метна аз, като мина след теб? или не е твоя работа ?!
тамън това щях да пишаняма колегиалност.. и никога няма да има.. защото е манталитет на българите.. да псуват ама нищо да не правят по въпроса
като колегата по магистралата с камъка дето държавата му била виновна че го имало.. а в действителност някой като него го е изтряскал посредата на пътя не магистралатаама няма да слезе да го махне.. за да може да не е единствения прецакан
Ludia написа:а ти като видя тоя ров, обозначи ли го някак, за да не се метна аз, като мина след теб? или не е твоя работа ?!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта