проети малко деlrlmodo написа:звънкай, ако не намериш стъкло - да диря и аз![]()
Бах ти олигофрените - без панелче ли беше CD-то

lrlmodo написа:Sasho_yovev написа:проети малко деlrlmodo написа:звънкай, ако не намериш стъкло - да диря и аз![]()
Бах ти олигофрените - без панелче ли беше CD-токасетофончето са и откраднали иначе колежке искрено ти съчуствам
прочел съм аз, питам дали е свалила панела или не
Persefona написа:lrlmodo написа:Sasho_yovev написа:проети малко деlrlmodo написа:звънкай, ако не намериш стъкло - да диря и аз![]()
Бах ти олигофрените - без панелче ли беше CD-токасетофончето са и откраднали иначе колежке искрено ти съчуствам
прочел съм аз, питам дали е свалила панела или не
Панела беше свален, но го бях оставила в жабката![]()
Днес вероятно няма да успея да стигна навреме да си търся стъкло, защото съм на работа до 19:00
Обадих се в Кобра и казаха, че утре работят до обяд и имат стъкло като за мен за 29 лв.
Само трябва да измисля платен паркинг за довечера...
Не искам да звуча поучително, но никога повече не си оставяй панела в колата. Макар че мойте касетофони са ги крали и без панелPersefona написа:Панела беше свален, но го бях оставила в жабката![]()
Днес вероятно няма да успея да стигна навреме да си търся стъкло, защото съм на работа до 19:00
Обадих се в Кобра и казаха, че утре работят до обяд и имат стъкло като за мен за 29 лв.
Само трябва да измисля платен паркинг за довечера...
Sara_Bold написа:Не искам да звуча поучително, но никога повече не си оставяй панела в колата. Макар че мойте касетофони са ги крали и без панелPersefona написа:Панела беше свален, но го бях оставила в жабката![]()
Само трябва да измисля платен паркинг за довечера...След време ми предлагаха да си закупия касетофон без панел и да си ползвам моя, но категорично отказах, защото по този начин ги стимулирам за още кражби
![]()
За паркинга-незнам в коя част си, но докато живеех на Окръжна болница, ползвах техния паркинг! Ако не ти е далече пробвай там
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта