Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
аз карах февруари 2006 на форд ескорт 1.8 дизел,като изключим че педалите и бяха ужасни-след час кормуване слизах с мусколна треска от съединителя(толкова твърд съединител на никоя друга кола не съм виждал),а педала за гаста трябваше да го натискам почти до ламарината за да подам газ
,всичко друго и беше ок, вървеше си колата с тва двигателче,ама форд.Иначе инструктора беше голям пич.

-
- Автомобил:
- Двигател:
ехххх чак сега зацепих, че карах курмуването и изпита на VW и сега пак карам VW тааа карах аз едно сиво Венто дизелак - супер колица, като изключим, че педалите лопаха много и всеки път различен натиск, иначе инструктора ми беше много строг Коцето Минков от Пловдив, сумати хора го познават 35 години стаж, нормално да е строг като всеки ден иска някой новобранец да те задъни в стълба, строг ама пекан ако бях при лиглио нямаше да стана шофер
аа изпита няма да го забравя никога 7 януари, лед сняг и аз - лоша комбинация! 

- robaina
- Автомобил:
- Двигател:
:)
2005 един скапан от всякаде мерцедес 190 , ха като идваше баир не можеше да поеме и колкото повече натисках педала на газта толко му падаше и скороста, беше доста вълнуващо.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Карах курсовете през 2003г. на Джета. Още тогава бях влюбен в Голф 2,а курсовете само затвърдиха бъдещата покупка на Голф. Возеше твърдо,хидравлика нямаше,моторът бучеше - казах си:"Кола точно като за мен.". Нямам нужда от глезотии. Обичам да усещам колата - звука от мотора,съпротивлението на волана - все пак ще шофирам,няма да спя
.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”