взех си един комлект и засега съм мн. доволен
Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какви чистачки използвате ?
имаше на промоция в Метро оня ден, чистачки от тия модерните, безшарнирни, за 2 лв. парчето 
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Това ти е проблема! Смени рамото с читаво такова и няма да имаш този ефект.focke-wulf написа:въпреки, че колеги ме убеждаваха, че е от рамото.
Е добре, от къде може да се намери читаво рамо или ново, ако изобщо има?
Вчера пробвах с рамо от Вентото на един колега, но явно и то не пристискаше - пак си замазва в краищата по няколко сантиметра.
-
gancho
- Автомобил:
- Двигател:
Ето една статия за тестове на чистачки от ADAC
http://fakti.bg/technozone/28843-koi-sa-nai-dobrite-chistachki-za-kola

http://fakti.bg/technozone/28843-koi-sa-nai-dobrite-chistachki-za-kola

- Espero
- Автомобил: Passat B4 1.9TDI
- Двигател: 1Z
До сега бях с Бош и Шампион.Вече съм с Trico.Мога да кажа че това са моите чистачки.
.А и са по ефтенки от предните. 
.А и са по ефтенки от предните. 
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Guard, безшарнирни, за 9 лв. парчето
-
mirror
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм малко капризен и дори най малката линия след минаването на чистачката по стъклото ме дразни и ползвам само DENSO
изкарват почти по 1.5-2 години преди да се появят някакви дефекти в чистенето
цената е малко соленичка но пък си заслужава 
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Я па съм с чистачки...кауфланд
. По 3 и нещо лв. По съвет на колега, който каза "и за 2лв съм слагал и за 150 съм слагал, пак не карат кой знае колко, затва по-добре всеки сезон нови или на два сезона нови". Според мен е прав, все пак не карам чисто нова S класа да слагам чистачки за 100 евро.
. По 3 и нещо лв. По съвет на колега, който каза "и за 2лв съм слагал и за 150 съм слагал, пак не карат кой знае колко, затва по-добре всеки сезон нови или на два сезона нови". Според мен е прав, все пак не карам чисто нова S класа да слагам чистачки за 100 евро.- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Аз явно съм най зле, защото карам с чистачки от магазина по левче. Двете струват 2лв, и който каквото и да казва на мене ми вършат добра работа. Чистят си прилично и по добре за една година сменя 2-3 комплекта от тях, от колкото да карам две години с оригинални по 20лв парчето дето лятото като се опекат после чистят просто перфектно
.
.- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
ludiq1918 написа:Аз явно съм най зле, защото карам с чистачки от магазина по левче. Двете струват 2лв, и който каквото и да казва на мене ми вършат добра работа. Чистят си прилично и по добре за една година сменя 2-3 комплекта от тях, от колкото да карам две години с оригинални по 20лв парчето дето лятото като се опекат после чистят просто перфектно.
Пууу прецакал съм се с 3+лв. за чистачка
Я кажи от кой магазин са по левче?-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Какви са тези чистачки за левче
То толкова е пикането на гарата 

- ludiq1918
Колата не е при мен в момента иначе с удоволствие ще ви ги снимам каква марка са според кутията и как чистят. Иначе наистина са 2 за 2лв т.е. на чистачка по левче
. А съм ги взел от магазин по левче в свищов, ама като гледам колегите са от софия и доста път ще имат да бият. Ама предполагам че на повечето магазини по левче ги има, или пък на илиенци надали няма да се намерят. Ако не другия вариант е от Пени маркет, ама там са "скъпи" 3 и нещо 4лв комплекта
.
. А съм ги взел от магазин по левче в свищов, ама като гледам колегите са от софия и доста път ще имат да бият. Ама предполагам че на повечето магазини по левче ги има, или пък на илиенци надали няма да се намерят. Ако не другия вариант е от Пени маркет, ама там са "скъпи" 3 и нещо 4лв комплекта
.- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
ludiq1918 написа:Колата не е при мен в момента иначе с удоволствие ще ви ги снимам каква марка са според кутията и как чистят. Иначе наистина са 2 за 2лв т.е. на чистачка по левче. А съм ги взел от магазин по левче в свищов, ама като гледам колегите са от софия и доста път ще имат да бият. Ама предполагам че на повечето магазини по левче ги има, или пък на илиенци надали няма да се намерят. Ако не другия вариант е от Пени маркет, ама там са "скъпи" 3 и нещо 4лв комплекта
.
Колега,това което си купил по левче бройката наистина ли наричаш чистачки?
Последните които купих са Фленор.Струваха по около 6лв/бройката.Не ми се даваха по 20лв за чистачка и пробвах Фленора.За сега работят нормално като за цената си, горе-долу добре.Не ми харесва,че в краищата нямат достатъчен натиск на перото и замазва малко,но за тези пари не мога да очаквам да са без забележка.Сложих ги някъде октомври миналата година.
- ludiq1918
Е ако искате не вярвайте ама точно след като ги сложих и на следващия ден карах в дъжд, е мога да ви кажа че си чистиха добре (не са перфектни както скъпите, ама сравнено с това да караш с 2-3 годишни чистачки тези са си екстра), а и със снега се справят
.
.- Boka4o
- Автомобил: vw passat B5
- Двигател: AFN 1998
- Контакти:
BOSCH ECO серия доволен съм . 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”