Кой в какво се е блъскал/удрял
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Кой в какво се е блъскал/удрял
днес подместих една саксия от тия бетонните 

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро беше . Лятно кино което се ползва за паркинг , тясно място колкото да се паркирам . От дясно контейнер който пазех , но от ляво пейките малко ме изненадаха добре че се движех с 2,5 км/ч 

- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
При мен малко каскада тип "екшън филм" се получи. На ляв завой поднасяне на колата, по-дълбок банкет, последва голяма бабуна, която изигра ролята на трамплин, 15-тина метра полет, бум тряс и цоп в едно блато.
Щети - материални. Едно момче до мен излетя през стъклото на дясната врата
, но слава богу само нажилен от коприва беше. Аз - леко ужулен
Здраве да е !
Щети - материални. Едно момче до мен излетя през стъклото на дясната врата

моя кола не съм зажулвал дори, но чуждите коли мн обичам да ги удрям, така че не ми давайте да ви карам колите. Последните 2 случая са гаражна клетка и паркирана кола, естествено не ги видях

- ch2mod
- Автомобил:
- Двигател:
първо с полото: празно място на паркинг и пред него кофа за боклук на влизане я заобиколих и като тръгнах да излизам назад се сетих че има кофа чак след удара-късмет имах едната вдлъбнатина точно под заден джам другата до левия стоп около 2-3 мм и щях да сменям стъкло и стоп ама ми се размина
втория път с ауди А6(на приятел): карам по ботев колата пред мен рязко спира (kia или daewoo беше)
бронята на аудито влезе цялата в неговата броня, оня слиза и аз очаквам скандали, кат... а той почна да ми се извинява
и трети път пак с полото ама мене ме удари една девойка с коляно и вежда по калника, огледалото, предното стъкло и предна дясна греда
с две думи: пазете се от девойките, че най-много щети нанасят

втория път с ауди А6(на приятел): карам по ботев колата пред мен рязко спира (kia или daewoo беше)
бронята на аудито влезе цялата в неговата броня, оня слиза и аз очаквам скандали, кат... а той почна да ми се извинява

и трети път пак с полото ама мене ме удари една девойка с коляно и вежда по калника, огледалото, предното стъкло и предна дясна греда

с две думи: пазете се от девойките, че най-много щети нанасят

- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес ме цапардоса едно BMW X6, не ме видял че спирам и ми се качи отгоре. Иначе гледам да се блъскам в по-евтинки коли
, блъснах преди едно жигули и наскоро едно бетонено колче блъснах.

Последна промяна от plamen_at на Нед 28 юни 2009 16:15, променено общо 1 път.
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Блъскал съм се в спрял бус,спрял мерцедес 190,куче и пежо.в рамките на 3 месеца.А рекора за одраскване ми е 4 пъти за една вечер с на брат ми такситко.

- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
1. За първи път се блъснах на 10 ден от както имах книжка.
С едно Рено 19 се "цункахме" с една жигулка. Писаха ни поделена вина.
2. Вторият път се блъснах, след като минах само 300 метра на първият сняг като шофьор.
С едно Рено 21 нацепих яко един Форд, който току-що го бяха оправили след катастрофа и го караха на неговия собственик.
3. и 4. След това с последното Рено 21 имам няколко блъскания в бордюр 2 или 3, единия път се опитах да мина в колело един Чавдар от външната страна
, а другия се забих странично дърпайки ръчна на един завой.
5. След това блъснах леко отзад един Пасат,тогава последен модел, мислих, че е тръгнал и гледах аз кога ще мина, обръщам се и той си спрял и бам, ама много леко.
6. След това с мой Пасат 3 на нашата мила магистрала Тракия. Съвсем леко ръмеше и изведнъж от някъде рекичка пресича магистралата, аквапланинг, наляво-надясно, овладях я но приближавах много бавно каращ Опел Кадет и за да избегна удара се забих по инстинкт в мантинелата като се завъртях на 270 градуса.
7. В едно задръстване се заблях и като се обръщам един Голф го цунках
, но моя мигач точно в ъгъла на бронята му, на мен само мигача се счупи, а на него нищо му нямаше.
8. Най-смешната и тъпа катастрофа ми е с един микробус в Германия на една бензиностанция на заден ход блъзнах . . . колонката за зареждане, ахахаххаха, сега се смея, защото е минало, но тогава
Няма такъв простак, да блъсне бензинова колонка!
Ето и малко доказателства:
Снимка1
Снимка2
Снимка3
Снимка4
9. Със сегашния ми автомобил, на излизане от работа се пробвах да преместя малко оградата, но се оказа стабилна. Съвсем леко , след пастиране нищо и няма.
Отделно мен ме е блъскал москвич и хвръкнах на един метър, след което се приземих по фантазия и гъз.
И един ме нацепи отзад в калника, докато правих ляв завой.
Да ви кажа честно съм доста добър шофьор ( това съвсем сериозно
) и имам много километри зад гърба си. Просто съм бил в грешния момент на грешното място 
С едно Рено 19 се "цункахме" с една жигулка. Писаха ни поделена вина.
2. Вторият път се блъснах, след като минах само 300 метра на първият сняг като шофьор.
С едно Рено 21 нацепих яко един Форд, който току-що го бяха оправили след катастрофа и го караха на неговия собственик.
3. и 4. След това с последното Рено 21 имам няколко блъскания в бордюр 2 или 3, единия път се опитах да мина в колело един Чавдар от външната страна

5. След това блъснах леко отзад един Пасат,тогава последен модел, мислих, че е тръгнал и гледах аз кога ще мина, обръщам се и той си спрял и бам, ама много леко.
6. След това с мой Пасат 3 на нашата мила магистрала Тракия. Съвсем леко ръмеше и изведнъж от някъде рекичка пресича магистралата, аквапланинг, наляво-надясно, овладях я но приближавах много бавно каращ Опел Кадет и за да избегна удара се забих по инстинкт в мантинелата като се завъртях на 270 градуса.
7. В едно задръстване се заблях и като се обръщам един Голф го цунках

8. Най-смешната и тъпа катастрофа ми е с един микробус в Германия на една бензиностанция на заден ход блъзнах . . . колонката за зареждане, ахахаххаха, сега се смея, защото е минало, но тогава

Няма такъв простак, да блъсне бензинова колонка!
Ето и малко доказателства:
Снимка1
Снимка2
Снимка3
Снимка4
9. Със сегашния ми автомобил, на излизане от работа се пробвах да преместя малко оградата, но се оказа стабилна. Съвсем леко , след пастиране нищо и няма.
Отделно мен ме е блъскал москвич и хвръкнах на един метър, след което се приземих по фантазия и гъз.
И един ме нацепи отзад в калника, докато правих ляв завой.
Да ви кажа честно съм доста добър шофьор ( това съвсем сериозно

- birmana
- Автомобил:
- Двигател:
с рено канго леко се подпрях на един завой,с голфето на връх великден на завои без видимост една девойка с нисан не спира на стоп и ми искача и челно се чукнахме тя ме набори
,и третото с москвич не успях да взема завоя и се качих на един бордур

-
- Автомобил:
- Двигател:
в бакшиши 2 пъти 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Преди няколко дни на екото. Паркирам си назаде (като преди това минах през един маркуч).. отзаде няма нищо съответно или поне не видях. И се чува едно много гадно хъркане все едно ми е паднала генерацията. Слизам! Какво да видя.. покарал съм си 2-3 метра с макарата за маркуча
нямам даже и одраскано ама все пак..
другата ситуация беше дето се шибнахме с един полуидиот във вратите (в колата бях с на Люската баща му) и единственото (преди да си погледна колата) в главата ми беше да го убия!
Слизам аз и гледам пежото (партнер) смляно отстрани
дожаля ми като си представих как ли изглежда моята..
отивам и какво да видя
на моята и няма НИЩО единствено малко синя боя по декоративната пластмаса над калника и на огромните (на поло 3ф) лайсни на вратите..
Мина ми бързо особено оня като ми каза, че тамън излиза от боя .. (явно абонат..)

другата ситуация беше дето се шибнахме с един полуидиот във вратите (в колата бях с на Люската баща му) и единственото (преди да си погледна колата) в главата ми беше да го убия!
Слизам аз и гледам пежото (партнер) смляно отстрани

дожаля ми като си представих как ли изглежда моята..
отивам и какво да видя

Мина ми бързо особено оня като ми каза, че тамън излиза от боя .. (явно абонат..)
- titanium69
- Автомобил:
- Двигател:
в една скания челно ся голга е в бокса с яко набити греди на сканията и нямаше съвсем нищо
- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да се похваля. Първо качих един бордюр със старото голфе (неуспях да взема завоя). Тогава тръгнах да гоня една тойота, която ме изпревари ( бях леко
и случката беше преди да ми вземат книжката отново заради
). Втората случка беше една вечер когато излизах от нас, и карам на задна за да обърна и тогава не видях един друг Г2 и го чукнах леко. Нито на моя нито на другия голф им имаше нещо (железарки са голфчетата). И третия случай беше през първата ми зима, като шофиор (преди 3 години), тогава карах зад един с някакво японско комби ама не помня к'ва марка беше, и оня набива спирачки и нали по ново от голфарата има си ABS-и и други рзни модренизации а аз скачам на спирачките, ама успех в сняг до колене да спра. И пак спрях де ама в задната му броня
. Беше се леко разместила, пича си я закачи и нищо не личеше. Голфето железарка нищо му нямаше
А интересното е че полицаите бяха на 100 метра от нас и нищо не разбраха
...

- besen
- Автомобил:
- Двигател:
Ето моите премеждия за скромния шофьорски стаж от 5 години.
Блъснах един Опел Кадет 90-91, който ми отне предимството на околовръстното във Варна, беше пенсионер недовиждащ, нацелих го в дясната колона на шофьорската врата, Опела не можаха да го познаят, на Пасатора му замина радиатор + ляв фар, без никакво огъване на предния капак.
Блъсна ме Пежо 405 на паркинг, излизайки назад - не ме видя, огъна ми задна лява врата. Малко изчукване, китосване и боя и е като нова.
Блъснах един Опел Кадет 90-91, който ми отне предимството на околовръстното във Варна, беше пенсионер недовиждащ, нацелих го в дясната колона на шофьорската врата, Опела не можаха да го познаят, на Пасатора му замина радиатор + ляв фар, без никакво огъване на предния капак.
Блъсна ме Пежо 405 на паркинг, излизайки назад - не ме видя, огъна ми задна лява врата. Малко изчукване, китосване и боя и е като нова.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”