Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Re: Кой в какво се е блъскал/удрял

Мнениеот Bobi_S13 » Съб 13 юни 2009 23:33

днес подместих една саксия от тия бетонните :oops:

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Нед 14 юни 2009 14:24

Скоро беше . Лятно кино което се ползва за паркинг , тясно място колкото да се паркирам . От дясно контейнер който пазех , но от ляво пейките малко ме изненадаха добре че се движех с 2,5 км/ч :Mr Green Fun

Потребителски аватар
lavidaloca
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
Двигател:

Мнениеот lavidaloca » Нед 14 юни 2009 18:31

При мен малко каскада тип "екшън филм" се получи. На ляв завой поднасяне на колата, по-дълбок банкет, последва голяма бабуна, която изигра ролята на трамплин, 15-тина метра полет, бум тряс и цоп в едно блато.
Щети - материални. Едно момче до мен излетя през стъклото на дясната врата :shock :shock :shock , но слава богу само нажилен от коприва беше. Аз - леко ужулен :) Здраве да е !

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Нед 14 юни 2009 18:37

моя кола не съм зажулвал дори, но чуждите коли мн обичам да ги удрям, така че не ми давайте да ви карам колите. Последните 2 случая са гаражна клетка и паркирана кола, естествено не ги видях :D :D :D

Потребителски аватар
ch2mod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch2mod » Съб 27 юни 2009 7:56

първо с полото: празно място на паркинг и пред него кофа за боклук на влизане я заобиколих и като тръгнах да излизам назад се сетих че има кофа чак след удара-късмет имах едната вдлъбнатина точно под заден джам другата до левия стоп около 2-3 мм и щях да сменям стъкло и стоп ама ми се размина :screwy

втория път с ауди А6(на приятел): карам по ботев колата пред мен рязко спира (kia или daewoo беше)
бронята на аудито влезе цялата в неговата броня, оня слиза и аз очаквам скандали, кат... а той почна да ми се извинява mhihi

и трети път пак с полото ама мене ме удари една девойка с коляно и вежда по калника, огледалото, предното стъкло и предна дясна греда :banghead:

с две думи: пазете се от девойките, че най-много щети нанасят :lady_dance:

Потребителски аватар
plamen_at
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen_at » Съб 27 юни 2009 17:03

Днес ме цапардоса едно BMW X6, не ме видял че спирам и ми се качи отгоре. Иначе гледам да се блъскам в по-евтинки коли :lol: , блъснах преди едно жигули и наскоро едно бетонено колче блъснах.

Последна промяна от plamen_at на Нед 28 юни 2009 16:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jonn_krissy » Съб 27 юни 2009 18:06

Блъскал съм се в спрял бус,спрял мерцедес 190,куче и пежо.в рамките на 3 месеца.А рекора за одраскване ми е 4 пъти за една вечер с на брат ми такситко. :oops: :oops:

Потребителски аватар
OvivO
Автомобил: какъвто си искам
Двигател: с който си искам

Мнениеот OvivO » Нед 28 юни 2009 1:23

1. За първи път се блъснах на 10 ден от както имах книжка.
С едно Рено 19 се "цункахме" с една жигулка. Писаха ни поделена вина.

2. Вторият път се блъснах, след като минах само 300 метра на първият сняг като шофьор.
С едно Рено 21 нацепих яко един Форд, който току-що го бяха оправили след катастрофа и го караха на неговия собственик.

3. и 4. След това с последното Рено 21 имам няколко блъскания в бордюр 2 или 3, единия път се опитах да мина в колело един Чавдар от външната страна :Mr Green Fun , а другия се забих странично дърпайки ръчна на един завой.

5. След това блъснах леко отзад един Пасат,тогава последен модел, мислих, че е тръгнал и гледах аз кога ще мина, обръщам се и той си спрял и бам, ама много леко.

6. След това с мой Пасат 3 на нашата мила магистрала Тракия. Съвсем леко ръмеше и изведнъж от някъде рекичка пресича магистралата, аквапланинг, наляво-надясно, овладях я но приближавах много бавно каращ Опел Кадет и за да избегна удара се забих по инстинкт в мантинелата като се завъртях на 270 градуса.

7. В едно задръстване се заблях и като се обръщам един Голф го цунках :-), но моя мигач точно в ъгъла на бронята му, на мен само мигача се счупи, а на него нищо му нямаше.

8. Най-смешната и тъпа катастрофа ми е с един микробус в Германия на една бензиностанция на заден ход блъзнах . . . колонката за зареждане, ахахаххаха, сега се смея, защото е минало, но тогава :talk:
Няма такъв простак, да блъсне бензинова колонка!
Ето и малко доказателства:
Снимка1
Снимка2
Снимка3
Снимка4

9. Със сегашния ми автомобил, на излизане от работа се пробвах да преместя малко оградата, но се оказа стабилна. Съвсем леко , след пастиране нищо и няма.

Отделно мен ме е блъскал москвич и хвръкнах на един метър, след което се приземих по фантазия и гъз.
И един ме нацепи отзад в калника, докато правих ляв завой.

Да ви кажа честно съм доста добър шофьор ( това съвсем сериозно :mrgreen: ) и имам много километри зад гърба си. Просто съм бил в грешния момент на грешното място :Mr Green Fun

Потребителски аватар
birmana
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот birmana » Нед 28 юни 2009 10:09

с рено канго леко се подпрях на един завой,с голфето на връх великден на завои без видимост една девойка с нисан не спира на стоп и ми искача и челно се чукнахме тя ме набори mhihi ,и третото с москвич не успях да взема завоя и се качих на един бордур

siem
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот siem » Нед 28 юни 2009 20:33

bugster написа:по-тъпа тема няма ..... yoda

:screwy верно нема...макар,че и аз съм дращил вътре...

br1lata88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот br1lata88 » Нед 28 юни 2009 21:10

в бакшиши 2 пъти :banghead:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 29 юни 2009 15:45

Преди няколко дни на екото. Паркирам си назаде (като преди това минах през един маркуч).. отзаде няма нищо съответно или поне не видях. И се чува едно много гадно хъркане все едно ми е паднала генерацията. Слизам! Какво да видя.. покарал съм си 2-3 метра с макарата за маркуча :lol: нямам даже и одраскано ама все пак..

другата ситуация беше дето се шибнахме с един полуидиот във вратите (в колата бях с на Люската баща му) и единственото (преди да си погледна колата) в главата ми беше да го убия!
Слизам аз и гледам пежото (партнер) смляно отстрани :(
дожаля ми като си представих как ли изглежда моята..
отивам и какво да видя :( на моята и няма НИЩО единствено малко синя боя по декоративната пластмаса над калника и на огромните (на поло 3ф) лайсни на вратите..
Мина ми бързо особено оня като ми каза, че тамън излиза от боя .. (явно абонат..)

Потребителски аватар
titanium69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titanium69 » Пон 29 юни 2009 16:06

в една скания челно ся голга е в бокса с яко набити греди на сканията и нямаше съвсем нищо

Потребителски аватар
shi187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shi187 » Пон 29 юни 2009 17:19

И аз да се похваля. Първо качих един бордюр със старото голфе (неуспях да взема завоя). Тогава тръгнах да гоня една тойота, която ме изпревари ( бях леко :drunk и случката беше преди да ми вземат книжката отново заради :drunk :oops: :oops: ). Втората случка беше една вечер когато излизах от нас, и карам на задна за да обърна и тогава не видях един друг Г2 и го чукнах леко. Нито на моя нито на другия голф им имаше нещо (железарки са голфчетата). И третия случай беше през първата ми зима, като шофиор (преди 3 години), тогава карах зад един с някакво японско комби ама не помня к'ва марка беше, и оня набива спирачки и нали по ново от голфарата има си ABS-и и други рзни модренизации а аз скачам на спирачките, ама успех в сняг до колене да спра. И пак спрях де ама в задната му броня mhihi. Беше се леко разместила, пича си я закачи и нищо не личеше. Голфето железарка нищо му нямаше 8) А интересното е че полицаите бяха на 100 метра от нас и нищо не разбраха :Mr Green Fun ...

Потребителски аватар
besen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот besen » Вто 30 юни 2009 13:08

Ето моите премеждия за скромния шофьорски стаж от 5 години.

Блъснах един Опел Кадет 90-91, който ми отне предимството на околовръстното във Варна, беше пенсионер недовиждащ, нацелих го в дясната колона на шофьорската врата, Опела не можаха да го познаят, на Пасатора му замина радиатор + ляв фар, без никакво огъване на предния капак.

Блъсна ме Пежо 405 на паркинг, излизайки назад - не ме видя, огъна ми задна лява врата. Малко изчукване, китосване и боя и е като нова.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”