Формула 1, сезон 2008
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сава написа:то SC прееба и Хамилтън ама като няма кои да се възползва ко да паим
Тогава беше вече много късно някой да се възползва, друго си е да те преебе в началото, както стана с Маса. При случая с Хамилтън, като оставаха 15 обиколки и никой нямаше вече влизания в бокса как да стане. На тази писта е почти невъзможно да задминеш, дори да си по-бърз със секунда на обиколка!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа:сава написа:то SC прееба и Хамилтън ама като няма кои да се възползва ко да паим
Тогава беше вече много късно някой да се възползва, друго си е да те преебе в началото, както стана с Маса. При случая с Хамилтън, като оставаха 15 обиколки и никой нямаше вече влизания в бокса как да стане. На тази писта е почти невъзможно да задминеш, дори да си по-бърз със секунда на обиколка!
да, трудно се изпреварва.... ама Алонсо замалко да успее

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Marto0 написа:сава написа:то SC прееба и Хамилтън ама като няма кои да се възползва ко да паим
да, трудно се изпреварва.... ама Алонсо замалко да успее![]()
![]()
Е той Алонсо все за малко... да успее!

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа:Ludia написа:Marto0 написа:сава написа:то SC прееба и Хамилтън ама като няма кои да се възползва ко да паим
![]()
ми поне се опита, не като да кара само зад ауспуха на някой и да го чака да се прибере в бокса, та да почне да кара спокойно....
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Marto0 написа:Ludia написа:Marto0 написа:сава написа:то SC прееба и Хамилтън ама като няма кои да се възползва ко да паим
![]()
ми поне се опита, не като да кара само зад ауспуха на някой и да го чака да се прибере в бокса, та да почне да кара спокойно....
Така е, съгласен, но наистина е много трудно, за да изпревари без рискове трябва да има някаква повреда в другия болид и да е много по-бавен.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:Маса е шофер тип Култард, Вилньов, Баричело .... не че е слаб ..там слаби няма ...просто не е много добър ....
Изобщо не съм съгласен! Вилньов беше силен един сезон през 1997, стана шампион и после залезе изведнъж. Маса с всеки сезон става все по-добър и според мен няма нищо общо с Вилньов. Колкото до Баричело и Култард, те двамата ако си съберат победите не знам дали ще стигнат Маса, който е много по-млад от тях, или ще са някъде около него. Освен това има много по-агресивно каране, докато те двамата са толкова беззъби, че им дай само да се носят по течението... не могат да се сравнят с неговия хъс!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Marto0 написа:Tyan написа:Маса е шофер тип Култард, Вилньов, Баричело .... не че е слаб ..там слаби няма ...просто не е много добър ....
Изобщо не съм съгласен! Вилньов беше силен един сезон през 1997, стана шампион и после залезе изведнъж. Маса с всеки сезон става все по-добър и според мен няма нищо общо с Вилньов. Колкото до Баричело и Култард, те двамата ако си съберат победите не знам дали ще стигнат Маса, който е много по-млад от тях, или ще са някъде около него. Освен това има много по-агресивно каране, докато те двамата са толкова беззъби, че им дай само да се носят по течението... не могат да се сравнят с неговия хъс!
съгласе на 100%, въпреки че не ми е любимец... а от хъса идват грешките

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И Култард и Баричело по отделно имат повече победи от Маса да не говорим за подиуми .... както и да е ... той е млад и вероятно ще ги изпревари.......но Маса дори да стане шампион ще е шампион само веднъж ..... или няколко години ще бъде много близко до титлата, но ще му избяга .... просто той е добър точно на 4-5 писти на останалите е средна категория ...... може да се хванем на бутилка уиски ...... аз тоя филм вече съм го гледал с десетина други пилоти в главната роля...... колкото до хъс и сърцатост ..мога веднага пет примера да дам когато просто са с класи над него като го изпреварват и причината не е в колите 

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:И Култард и Баричело по отделно имат повече победи от Маса да не говорим за подиуми .... както и да е ... той е млад и вероятно ще ги изпревари.......но Маса дори да стане шампион ще е шампион само веднъж ..... или няколко години ще бъде много близко до титлата, но ще му избяга .... просто той е добър точно на 4-5 писти на останалите е средна категория ...... може да се хванем на бутилка уиски ...... аз тоя филм вече съм го гледал с десетина други пилоти в главната роля...... колкото до хъс и сърцатост ..мога веднага пет примера да дам когато просто са с класи над него като го изпреварват и причината не е в колите
Добре малко пресилих, Култард - 13 победи/231 старта, Баричело - 9 победи/243 старта, Маса - 6 победи/90 старта. Може да имат повече победи, но статистиката победи/стартове е несравнима. Хващам се на каквото искаш, че когато Маса направи 240 старта ще има много повече победи от тях двамата заедно.
Колкото до хъс не разбирам как може да го сравняваш точно с тях двамата

П.П. За да не каже някой, че колите са им несравними с Ферари в момента и двамата бяха в най-добрите отбори, когато тези марки ставаха шампиони и там ги видяхме какво могат!
Последна промяна от Мартин на Вто 27 май 2008 12:41, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”