блу вижън H4 за къси и дълги на W124

освеяват пътя доста по-добре и в страни от др автомобили с китайски,тайвански и др"маркови" ксенони

jims написа:Колеги да ви питам, че от няколко дена се чудя по един въпрос.
Има ли смисъл да се слага Blus Vision, Cool Blue или Night Breaker на фар за мъгла? Някой слагал ли е и дали ще сподели ефекта?
От зимата ползвам Cool Blue и съм доволен от крушките на сухо. При мокра настилка и особено ако вали дъжд са под всякаква критика - почти нулева видимост. Другото заради което се чудех е какъв ще е ефекта в мъгла? Ясно е, че максимален ефект се постига чрез жълта светлина, а тези крушки се славят със сравнително бялата светлина която излъчват. Това дали е плюс или минус спрямо нормална крушка?
Питам защото ми е странно дали една инвестиция от 30-40 лв. за две крушки H3 би била оправдана.
Интересува ме по скоро ефективност , а не визия. Фаровете за мъгла ползвам много рядко и най-вече при намалена видимост.
искам да попитам от къде си купи тези крушки,питах на наколко места не бяха чували за тях.kamo написа:Още един глас за Nightbreaker. Много добри, за супер цена. Втора кола карам с на Осранм крушки и съм много щастлив.
Апропо на Пасат Б5 дългите какви крушки са че искам и тях да сменя?
enzo35 написа:искам да попитам от къде си купи тези крушки,питах на наколко места не бяха чували за тях.kamo написа:Още един глас за Nightbreaker. Много добри, за супер цена. Втора кола карам с на Осранм крушки и съм много щастлив.
Апропо на Пасат Б5 дългите какви крушки са че искам и тях да сменя?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта