https://www.24chasa.bg/novini/article/7427990
Zdravko Zankov написа:Ми то пише да проверяваш обстойно въведените данни.
Zdravko Zankov написа:Не лош оборот.
А къде отиват парите?.
Stivi написа:Zdravko Zankov написа:Ми то пише да проверяваш обстойно въведените данни.
Ама той си ги бил проверил,машината ей така злобничко след като е потвърдил че номера е правилен му е нашила още една буква да му е гадноZdravko Zankov написа:Не лош оборот.
А къде отиват парите?.
Ами за 13 000 000 лв. мога да ти кажа къде са-новия обход на Ахелой /пътя Бургас-Слънчев бряг/ където вече няма да висим по 1ч лятото ,а сега ще отидат още толкова за обход и на Поморие за да няма задръстване и там. Ясно е че няма как всички пътища да се оправят с магическа пръчка за една година,но се вижда къде отиват парите ! За новата отсечка на магистрала Хемус финансирана изцяло от бюджета няма да говорим,че още 10 години парите от винетките само нея нямаше да покрият ! А ремонтите на виадуктите и тунелите непипвани от 30г да не са без пари?? Сега като почне да се плаща ТОЛ такса от камионите ще има още повече пари за ремонти !
Stivi написа:Ама той си ги бил проверил,машината ей така злобничко след като е потвърдил че номера е правилен му е нашила още една буква да му е гадно
Zdravko Zankov написа:Ми то пише да проверяваш обстойно въведените данни.
VWGT написа:Също така и процедура по редакция на въведените данни би могло да има. Примерно първите 5-10 минути.
инжектопляктор написа:VWGT написа:Също така и процедура по редакция на въведените данни би могло да има. Примерно първите 5-10 минути.
С винетката можеха да издават записан отдолу на касовата бележка код за корекция. Ако утре си блъснеш колата или си объркал номера, да имаш право на еднократна промяна.
Така според мен е редно. А тук се прибират едни пари и никой не го интересува. В случая шофьорите се явяват клиенти, а са цакани отвсякъде. Тук кой ще сезира КЗП? Никой.
При условие, че се прави системата за стотици милиони да кажем, че няма ресурс е меко казано смешно.
silent написа:Като си блъснеш колата и нямаш 100лв за нова винетка хващаш с рейса.
toraborat написа:Защо купуваш винетка на непрехвърлена кола и то за 1 година?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: paagrio и 169 госта