Кой в какво се е блъскал/удрял
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Re: Кой в какво се е блъскал/удрял
Колеги колеги ... На 24 май тази година се хвърлих с моята колца (по-надолу писах как е станало), а миналия петък се возих при една мацка и рече, че ме хвърли с над 100 в едно дере (по-тънките дръвчета вече стават за колове за домати). За един месец 2 катастрофи малко повече ми идва, но се радвам от факта, че ми няма нищо сериозно 

- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
преди три години с бус Мерцедес 310D влезнах в пасат Б3 странично,след това с пежо боксер реших че на бакшиша подобре ще му се връзва пикап отколкото комби, след тези случки ми варви да ме удрят на Б3 в теглича поне 8 удара докато един старец не мина на червено с една ладичка и резултата беше следния ладата сто процентова щета , а пасата...
и след това една кака спря на Б5-та в задната лява веждаRe: Кой в какво се е блъскал/удрял
по Тракия със 130 един пич по-тъмен на външен вид,ама само на външен нали така,отвътре беше катран сиг незнам.. кара зад един бус с 70-80 джета и в последния момент решава,че трява да спра в него незнам защо
. на третокласен път казах "вижте сърничка в ляво на пътя" в следващия момент една ми се навря в предната броня ,беше нощ карах с 50-60 и пак реакцията беше в момента на сблъсъка.. за 3години и 50к+ км

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
аз в един кол нисък не го видях , блъснах на магистралата 2 котки
от един камион падна пласмасова щайга и я размазах , и някой беше ми одарил колата на паркинга и ми искриви гредата на предната борня и ми искривил маската за фаровте и счупена щипка на фара и едвам се държи ,аве голф 2 си е здрава кола
един моторист и 1 такси ме забърсаха странично и огледалото ми счупиха , и такам

- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
нии пак ударихме полицаи на завои кам балкана хуваво че беше с личната си кола такмо я бил купил

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
аз пък ония ден се ударих пред нас от простотия
Седя и си говоря с дядо ми и се сещам по едно време че трябва да ходя на работа качвам се в колата и давам контакт и натискам съединитела с ДЯСНИЯ крак и си мисля сега като запаля трябва да я изключа от скорост че ще стане лошо а аз съм спрял на 20 см. от блока паля колата и си седя и си говоря със дядо ми и по едно време се сещам че си държа натиснат педала и си махнах крака от него
мисля че се сещате какво стана не я бях изключил от скорост и се ударих в блока дъртия вика к'во направи БЕ ще бутнеш блока
добре че си е немска машина и и няма нищо 

Седя и си говоря с дядо ми и се сещам по едно време че трябва да ходя на работа качвам се в колата и давам контакт и натискам съединитела с ДЯСНИЯ крак и си мисля сега като запаля трябва да я изключа от скорост че ще стане лошо а аз съм спрял на 20 см. от блока паля колата и си седя и си говоря със дядо ми и по едно време се сещам че си държа натиснат педала и си махнах крака от него

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз през 2003 се опитах да съборя каменния зид на киното на село - неуспешно (вартбурга със сгънат заден ляв калник и багажник), месец по-късно се опитах да дам начална скорост на една Вектра - неуспешно (сгънат преден капак, маска, спукан радиатор). 20 дни по-късно - по таван и в орех (успях да счупя един клон). Големия пръдлив Ханс нямаше незасегната ламарина. 3-ма бяхме при последното ПТП - живи и здрави.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Barboukov написа:Аз през 2003 се опитах да съборя каменния зид на киното на село - неуспешно (вартбурга със сгънат заден ляв калник и багажник), месец по-късно се опитах да дам начална скорост на една Вектра - неуспешно (сгънат преден капак, маска, спукан радиатор). 20 дни по-късно - по таван и в орех (успях да счупя един клон). Големия пръдлив Ханс нямаше незасегната ламарина. 3-ма бяхме при последното ПТП - живи и здрави.
и това го казва човек с надпис на задния прозорец Шофирай разумно ( това е в кръга на шегата ) добре че ви няма нищо ама нали Вартбурга си е немска каска

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това беше преди 6 години, надписа е от 2 месеца. 
В интерес на истината много здрав таван имаше варбурджинито (лека му пръст).

В интерес на истината много здрав таван имаше варбурджинито (лека му пръст).
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите колеги аз сам нов и ако баркам някаде ме извинете
аз с моята джетта която много си е обияам тази зима да направя път на едно братче (голф1) се наложи движение на зад аз се изкачвах а той се спускаше давам аз на зад и преценчвам че стига толкова и натискам лекичко спирачка колата ми занесе леко и се чу скррръццц и гледам сам опрял в одно мондео и викам задрах го драпнах се и кво да видя ми то леш а на мен нищо ми нямаше ( щото си бях свалил калника за вдигащите врати имаше някакви лентички на гредата от боята на комшията
иначе по сериозен удар имам с лада 1500с 85hp на гас дрифтирам си аз на полето на един прашен път и по едно време на среща ми канал( ама бая голям)и аз обръщам дрифта на другата страна,нещешли там виждам камак ама бая камак и си викам няма да е в канала(беше си бая далбок)моята приателка писна ладата подскочи бая около 1,5метра аз се одарих яко в тавана и познаите какво ладата даже не загасна нищо и нямаше на руската гат
аз с моята джетта която много си е обияам тази зима да направя път на едно братче (голф1) се наложи движение на зад аз се изкачвах а той се спускаше давам аз на зад и преценчвам че стига толкова и натискам лекичко спирачка колата ми занесе леко и се чу скррръццц и гледам сам опрял в одно мондео и викам задрах го драпнах се и кво да видя ми то леш а на мен нищо ми нямаше ( щото си бях свалил калника за вдигащите врати имаше някакви лентички на гредата от боята на комшията
иначе по сериозен удар имам с лада 1500с 85hp на гас дрифтирам си аз на полето на един прашен път и по едно време на среща ми канал( ама бая голям)и аз обръщам дрифта на другата страна,нещешли там виждам камак ама бая камак и си викам няма да е в канала(беше си бая далбок)моята приателка писна ладата подскочи бая около 1,5метра аз се одарих яко в тавана и познаите какво ладата даже не загасна нищо и нямаше на руската гат
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 7год. откакто имам книжка в нищо,преди това още 4год.по селските калдъръми също безаварийно,дано така да продължавам и занапред 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
айде и аз,преди 2-3години бях с полски фиат126п и ударих един.....VW май беще поло
ами той премина на червено,фиата предницата беше помляна,сега с полото сутрин рано в 5часа паркирайки не видях една греда,малко поогънах задния калник,а преди 5години с ладата на междуселски път с 100км при разминаване с една каруца с цигани,ударих малко конче,нямаше как даго видя защото беше отзад,а и по закон е трябвало даго вържат ама нали са от малцинството,айде пак аз излязох виновен 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Забравих да кажа, че се блъснах миналата година на 6 май в една жена, която тръгна да пресича на червен светофар. От тогава насам нито едно ПТП.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”