Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
lavidaloca
Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
Двигател:

Re: Кой в какво се е блъскал/удрял

Мнениеот lavidaloca » Вто 30 юни 2009 20:29

Колеги колеги ... На 24 май тази година се хвърлих с моята колца (по-надолу писах как е станало), а миналия петък се возих при една мацка и рече, че ме хвърли с над 100 в едно дере (по-тънките дръвчета вече стават за колове за домати). За един месец 2 катастрофи малко повече ми идва, но се радвам от факта, че ми няма нищо сериозно :)

Потребителски аватар
Данко
R.I.P Madcap
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AJM 1999
Контакти:

Мнениеот Данко » Вто 30 юни 2009 21:50

преди три години с бус Мерцедес 310D влезнах в пасат Б3 странично,след това с пежо боксер реших че на бакшиша подобре ще му се връзва пикап отколкото комби, след тези случки ми варви да ме удрят на Б3 в теглича поне 8 удара докато един старец не мина на червено с една ладичка и резултата беше следния ладата сто процентова щета , а пасата...
DSC01796.JPG
и след това една кака спря на Б5-та в задната лява вежда

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Пет 03 юли 2009 12:38

по Тракия със 130 един пич по-тъмен на външен вид,ама само на външен нали така,отвътре беше катран сиг незнам.. кара зад един бус с 70-80 джета и в последния момент решава,че трява да спра в него незнам защо :beat_butt2 :screwy . на третокласен път казах "вижте сърничка в ляво на пътя" в следващия момент една ми се навря в предната броня ,беше нощ карах с 50-60 и пак реакцията беше в момента на сблъсъка.. за 3години и 50к+ км

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Съб 04 юли 2009 11:40

аз в един кол нисък не го видях , блъснах на магистралата 2 котки :( от един камион падна пласмасова щайга и я размазах , и някой беше ми одарил колата на паркинга и ми искриви гредата на предната борня и ми искривил маската за фаровте и счупена щипка на фара и едвам се държи ,аве голф 2 си е здрава кола :) един моторист и 1 такси ме забърсаха странично и огледалото ми счупиха , и такам

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Съб 04 юли 2009 11:51

нии пак ударихме полицаи на завои кам балкана хуваво че беше с личната си кола такмо я бил купил :Mr Green Fun :screwy

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Нед 06 сеп 2009 22:36

аз пък ония ден се ударих пред нас от простотия :lol: :beat_butt2

Седя и си говоря с дядо ми и се сещам по едно време че трябва да ходя на работа качвам се в колата и давам контакт и натискам съединитела с ДЯСНИЯ крак и си мисля сега като запаля трябва да я изключа от скорост че ще стане лошо а аз съм спрял на 20 см. от блока паля колата и си седя и си говоря със дядо ми и по едно време се сещам че си държа натиснат педала и си махнах крака от него :lol: мисля че се сещате какво стана не я бях изключил от скорост и се ударих в блока дъртия вика к'во направи БЕ ще бутнеш блока :beat_butt2 :beat_butt2 добре че си е немска машина и и няма нищо :да:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 06 сеп 2009 22:46

Аз през 2003 се опитах да съборя каменния зид на киното на село - неуспешно (вартбурга със сгънат заден ляв калник и багажник), месец по-късно се опитах да дам начална скорост на една Вектра - неуспешно (сгънат преден капак, маска, спукан радиатор). 20 дни по-късно - по таван и в орех (успях да счупя един клон). Големия пръдлив Ханс нямаше незасегната ламарина. 3-ма бяхме при последното ПТП - живи и здрави.

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Нед 06 сеп 2009 22:50

Barboukov написа:Аз през 2003 се опитах да съборя каменния зид на киното на село - неуспешно (вартбурга със сгънат заден ляв калник и багажник), месец по-късно се опитах да дам начална скорост на една Вектра - неуспешно (сгънат преден капак, маска, спукан радиатор). 20 дни по-късно - по таван и в орех (успях да счупя един клон). Големия пръдлив Ханс нямаше незасегната ламарина. 3-ма бяхме при последното ПТП - живи и здрави.

и това го казва човек с надпис на задния прозорец Шофирай разумно ( това е в кръга на шегата ) добре че ви няма нищо ама нали Вартбурга си е немска каска :lol:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 06 сеп 2009 22:57

Това беше преди 6 години, надписа е от 2 месеца. :)
В интерес на истината много здрав таван имаше варбурджинито (лека му пръст).

Потребителски аватар
Piro_vw
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Piro_vw » Нед 06 сеп 2009 22:58

Аз наскоро се опитах да преместя един неправилно спрял трактор,но опита беше неуспешен.За мои най-голям късмет жертви и пострадали НЯМА.Ще ви покажа и какво се слу4и с колата ми.
Изображение

Потребителски аватар
borkata91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borkata91 » Нед 06 сеп 2009 23:12

Piro_vw написа:Аз наскоро се опитах да преместя един неправилно спрял трактор,но опита беше неуспешен.За мои най-голям късмет жертви и пострадали НЯМА.Ще ви покажа и какво се слу4и с колата ми.
Изображение
тоталка :(

maian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maian » Пон 07 сеп 2009 0:13

здравеите колеги аз сам нов и ако баркам някаде ме извинете
аз с моята джетта която много си е обияам тази зима да направя път на едно братче (голф1) се наложи движение на зад аз се изкачвах а той се спускаше давам аз на зад и преценчвам че стига толкова и натискам лекичко спирачка колата ми занесе леко и се чу скррръццц и гледам сам опрял в одно мондео и викам задрах го драпнах се и кво да видя ми то леш а на мен нищо ми нямаше ( щото си бях свалил калника за вдигащите врати
21022009(004).jpg
имаше някакви лентички на гредата от боята на комшията
иначе по сериозен удар имам с лада 1500с 85hp на гас дрифтирам си аз на полето на един прашен път и по едно време на среща ми канал( ама бая голям)и аз обръщам дрифта на другата страна,нещешли там виждам камак ама бая камак и си викам няма да е в канала(беше си бая далбок)моята приателка писна ладата подскочи бая около 1,5метра аз се одарих яко в тавана и познаите какво ладата даже не загасна нищо и нямаше на руската гат
05042009(006).jpg

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Пон 07 сеп 2009 14:26

За 7год. откакто имам книжка в нищо,преди това още 4год.по селските калдъръми също безаварийно,дано така да продължавам и занапред mhihi

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 07 сеп 2009 14:50

айде и аз,преди 2-3години бях с полски фиат126п и ударих един.....VW май беще поло :twisted: ами той премина на червено,фиата предницата беше помляна,сега с полото сутрин рано в 5часа паркирайки не видях една греда,малко поогънах задния калник,а преди 5години с ладата на междуселски път с 100км при разминаване с една каруца с цигани,ударих малко конче,нямаше как даго видя защото беше отзад,а и по закон е трябвало даго вържат ама нали са от малцинството,айде пак аз излязох виновен :evil:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 08 сеп 2009 16:31

Забравих да кажа, че се блъснах миналата година на 6 май в една жена, която тръгна да пресича на червен светофар. От тогава насам нито едно ПТП.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”